انجمن تخصّصی کانستراکت

نسخه‌ی کامل: App availability | بررسی نصب بودن یک برنامه
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
صفحات: 1 2 3
بسم الله الرّحمن الرّحیم

چگونه جلوی اپلیکیشن‌هایی که پرداخت درون‌برنامه را دور می‌زنند بگیریم؟
این سؤالی بود که یکی از دوستان از من پرسید و باعث شد این پلاگین رو بنویسم، ولی کاربرد این پلاگین فقط به این مورد ختم نمی‌شه.

کار پلاگین App availability بررسی نصب بودن یک برنامه‌ی خاص در یک دستگاه دارای سیستم عامل Android یا IOS است.

کاربردها: آموزش کار با پلاگین:
ابتدا برای بررسی وجود یک اپلیکیشن باید از اکشن Check app availability استفاده کنیم و نام پکیج برنامه‌ای که می‌خواهیم وجود آن را بررسی کنیم (مثلاً com.android.chrome برای مرورگر کروم) را به آن بدهیم.

[عکس: app-availablility-actions.png]

بعد از فراخوانی اکشن فوق، پلاگین بررسی می‌کند که آیا این اپلیکیشن در دستگاه اندرویدی کاربر نصب شده است یا خیر، در انتها اگر نصب بود ایونت On app available اجرا می‌شود، در غیر این صورت ایونت On app not available اجرا می‌شود (در این ایونت‌ها نیز باید نام پکیج برنامه‌ی مورد نظر را مشخّص کنید، چون شاید بخواهید نصب بودن چندین برنامه‌ی مختلف را بررسی کنید).

[عکس: app-availablility-conditions.png]

× درصورتی که از اکشن Check app availability استفاده نکنید، ایونت‌های On app available و On app not available کار نخواهند کرد.
× در صورتی که می‌خواهید خروجی IOS بگیرید، باید به جای نام پکیج، URL Scheme برنامه را بنویسید، مثلا برای برنامه‌ی واتس‌اپ بنویسید:
کد:
whatsapp://

.: این پلاگین فقط در خروجی‌های مبتنی بر Cordova مثل Crosswalk، Cocoon.io و… کار خواهد کرد. :.

خروجی Cocoon.io
برای اینکه در این خروجی پلاگین ما به درستی کار کند، باید در هنگام انجام تنظیمات Cocoon.io مشابه تصویر زیر، پلاگین زیر را برنامه‌ی خود اضافه کنید.
کد:
https://github.com/ohh2ahh/AppAvailability.git
[عکس: cocoon.io.png]

برای دانلود این پلاگین روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید (صلواتی شد)


سلام دوستان
اینم یک تست ساده با برنامه intel xdk :
(بزودی آموزش جلوگیری از هکم میزارم)

دانلودapk
مجتبی ی عزیز مشکل ما دقیقا همین است که نام پکیج این لاکی پچر لعنتی رو عوض میکنن . یعنی راحت میشه نام عوض کرد . الان اگر نام پکی عوض شه قشنگ 90 درصد اپلیکیشن های بازار رو که قفلنو میشه هک کرد
خود لاکی پچر کلی چیز میز داده بیرون برای این کار که من در جریان نیستم . فامیلم میدونه ولی این که نام رو دور بزنن خیلی راحته
.
.
البته خو این کار هم انجام بدیم خوبه یعنی از هیچی بهتره حداقل تعداد افراد دور زننده رو کمتر میکنیم . ولی نمیشه به صفر برسونیم !!
.
.
.
البته اینم بگم نمیدونم نامو خودشون عوض میکنن یا لاکی پچر این امکانو بهشون داده ولی فامیلم رو گوشی من راحت تونست برنامه ای که با b4a نوشته شده رو قفل شکنی کنه . نرم افزار موقع وارد شدن میگه لاکی پچر نصبه باید حذفش کنین . اونم حذف میکنه و با یه نام دیگه نصبش میکنه حالا این که با یک نام دیگه وجود داره یا خودش تغییر میده رو خبر ندارم
(1394/12/5، 01:50 عصر)orache نوشته: [ -> ]مجتبی ی عزیز مشکل ما دقیقا همین است که نام پکیج این لاکی پچر لعنتی رو عوض میکنن . یعنی راحت میشه نام عوض کرد . الان اگر نام پکی عوض شه قشنگ 90 درصد اپلیکیشن های بازار رو که قفلنو میشه هک کرد
خود لاکی پچر کلی چیز میز داده بیرون برای این کار که من در جریان نیستم . فامیلم میدونه ولی این که نام رو دور بزنن خیلی راحته
.
.
البته خو این کار هم انجام بدیم خوبه یعنی از هیچی بهتره حداقل تعداد افراد دور زننده رو کمتر میکنیم . ولی نمیشه به صفر برسونیم !!
.
.
.
البته اینم بگم نمیدونم نامو خودشون عوض میکنن یا لاکی پچر این امکانو بهشون داده ولی فامیلم رو گوشی من راحت تونست برنامه ای که با b4a نوشته شده رو قفل شکنی کنه . نرم افزار موقع وارد شدن میگه لاکی پچر نصبه باید حذفش کنین . اونم حذف میکنه و با یه نام دیگه نصبش میکنه حالا این که با یک نام دیگه وجود داره یا خودش تغییر میده رو خبر ندارم

سلام
خب ما قرار نیست فقط بهش یک پکیج بدیم بلکه قراره یک صفحه مشترک بسازیم که داخلش پکیج های لاکی را بزاریم اینجور اگر یکی از پکیج ها هم در صفحه باشه خرید انجام نمیشه و نمیشه دور زد!
اینکه بتونند پکیج را عوض کنند کاریش نمیشه کرد و من فکر نکردم بتونند خودشون عوض کنند مگر اینکه یه سایت یا شخص خاصی خودش پکیج دلخواهشو درست کرده باشه!!
البته مردم عادی فقط در حد نصب لاکی پچر بلدن و اصلا نمیدون پکیچ چی هست!!!
ما می خوایم به حداقل برسونیم نه به 100%!
سلام ,
من الان خرید کردم , پرداخت انجام شد و ریدایرکت شد به یه سایت که آدرسش آیپی هستش
ولی چیزی لود نشد
چند بار هم رفلش کردم چیزی نبومد ,
اگر ممکنه واسم پلاگین رو بفرستید ,
ممنون ,
زمانش هم همین چند دقیقه پیش بودش ,
من که با خروجی cocoon.io نتونستم هکش کنم با لاکی پچر!! اضلا نمیفهمه که خرید درون برنامه ای داره 39
(1394/12/5، 11:13 عصر)Rounder نوشته: [ -> ]سلام ,
من الان خرید کردم , پرداخت انجام شد و ریدایرکت شد به یه سایت که آدرسش آیپی هستش
ولی چیزی لود نشد
چند بار هم رفلش کردم چیزی نبومد ,
اگر ممکنه واسم پلاگین رو بفرستید ,
ممنون ,
زمانش هم همین چند دقیقه پیش بودش ,

علیک سلام، ببخشید، پیام خصوصی کردم.

(1394/12/6، 12:04 صبح)mahdi71 نوشته: [ -> ]من که با خروجی cocoon.io نتونستم هکش کنم با لاکی پچر!! اضلا نمیفهمه که خرید درون برنامه ای داره  39

چه‌قدر خوب!
اگه این طور باشه دیگه برای این کار نیازی به این پلاگین هم نیست.
البته هنوز این پلاگین کاربردهای دیگه‌شو داره.

با این حساب اگه دوستانی که این پلاگینو خریداری کردند برای جلوگیری از دورزدن پرداخت درون‌برنامه این کارو انجام دادند، به بنده پیام خصوصی کنند تا با کمال میل هزینه‌ی پرداختی‌شون رو برگردونیم.

با تشکّر
(1394/12/6، 01:13 صبح)Mojtaba نوشته: [ -> ]
(1394/12/5، 11:13 عصر)Rounder نوشته: [ -> ]سلام ,
من الان خرید کردم , پرداخت انجام شد و ریدایرکت شد به یه سایت که آدرسش آیپی هستش
ولی چیزی لود نشد
چند بار هم رفلش کردم چیزی نبومد ,
اگر ممکنه واسم پلاگین رو بفرستید ,
ممنون ,
زمانش هم همین چند دقیقه پیش بودش ,

علیک سلام، ببخشید، پیام خصوصی کردم.

(1394/12/6، 12:04 صبح)mahdi71 نوشته: [ -> ]من که با خروجی cocoon.io نتونستم هکش کنم با لاکی پچر!! اضلا نمیفهمه که خرید درون برنامه ای داره  39

چه‌قدر خوب!
اگه این طور باشه دیگه برای این کار نیازی به این پلاگین هم نیست.
البته هنوز این پلاگین کاربردهای دیگه‌شو داره.


با این حساب اگه دوستانی که این پلاگینو خریداری کردند فقط برای این هدف این کارو انجام دادند، به بنده پیام خصوصی کنند تا با کمال میل هزینه‌ی پرداختی‌شون رو برگردونیم.

با تشکّر
من امتحان کردم نشد ولی شایدم بلد نبودم !
بازم امتحان کنید ببینید پچ میشه یا نه.
اره پلاگین 100% کاربردیه چون برای خرید درون برنامه ای اگر اول چک نکنی که بازار نصبه یا نه و اگه نصب نباشه میندازه بیرون نیازی نیست پولو برگشت بدید چون حتما لازمه من خودم میخواستم اموزش بزارم برای خرید درون برنامه ی بدون مشکل و راهش استفاده از همین پلاگینه ولی با کد جاوا اسکریپته کدم یعنی از شی بروزر و تابع های خود کانستراک برای ارتباط با پلاگین کوردوا استفاده کردم ولی از همین پلاگین استفاده کردم برای چک کردن ولی خوب اینطوری بهتره
(1394/12/6، 12:04 صبح)mahdi71 نوشته: [ -> ]من که با خروجی cocoon.io نتونستم هکش کنم با لاکی پچر!! اضلا نمیفهمه که خرید درون برنامه ای داره  39

سلام
لاکی پچر اون را نمیشناسه و قرمز نشون میده ولی دلیل نمیشه هک نشه!! خیلی ساده هک میشه!!
چند وقت پیش بازی اگ لاین (با اجازه ارسلان) را تو کمتر از 2 دقیقه هک کردند برای تست!! خیلی ساده بود من که باورم نشد!!
ربطی به خروجی نداره در هر صورت می تونه راحت هک کنه!!
(1394/12/6، 10:59 صبح)wowxpria نوشته: [ -> ]
(1394/12/6، 12:04 صبح)mahdi71 نوشته: [ -> ]من که با خروجی cocoon.io نتونستم هکش کنم با لاکی پچر!! اضلا نمیفهمه که خرید درون برنامه ای داره  39

سلام
لاکی پچر اون را نمیشناسه و قرمز نشون میده ولی دلیل نمیشه هک نشه!! خیلی ساده هک میشه!!
چند وقت پیش بازی اگ لاین (با اجازه ارسلان) را تو کمتر از 2 دقیقه هک کردند برای تست!! خیلی ساده بود من که باورم نشد!!
ربطی به خروجی نداره در هر صورت می تونه راحت هک کنه!!
شما یه بازی که با کوکون خروجی گرفته رو هک کنید عکس بگیرید یا فایل apk بزارید من خودم سعی کردم نشد بازم بازار رو برای خرید اورد
صفحات: 1 2 3