انجمن تخصّصی کانستراکت

نسخه‌ی کامل: خروجی مستقیم روی سیستم شخصی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
(1398/5/3، 08:40 عصر)akhm2002 نوشته است: [ -> ]برای من این ارور رو میده
لینک
http://s9.picofile.com/file/8367803892/2...203612.jpg


چی کار کنم؟

گرادل رو آپدیت کن /

(1398/5/3، 08:44 عصر)محمد هادی نوشته است: [ -> ]
(1398/5/3، 07:23 عصر)hesam3 نوشته است: [ -> ]
(1398/5/3، 04:56 عصر)محمد 82 نوشته است: [ -> ]کانواس پلاس چی ؟؟؟ من ویدئو رو کامل ندیدم . تو جه نرم افزاری خروجی میگیره ؟؟؟ cmd ؟؟؟ و اینکه پرفورمنس و ... از وینوس بهتره ؟؟؟ و اینکه پلاگین های خارج کانستراکت رو خود به خود پشتیبانی میکنه ؟؟؟

خروجیش دقیقا مثل وینوس هست ؛ به عبارت دیگه وینوس هم از همین خروجی استفاده میکنه ... ویدئو رو هم نگاه بکنید جواب هاتونو میگیرید .
چیزی به اسم خود به خود نداریم ، پلاگین های غیره رو باید وارد کنید ، مثل وینوس ...

چیزی که این خروجی رو نسبت به وینوس متمایز میکنه این هست که شما از هر SDK یا از هر نسخه گرادل یا نسخه بروز شده خروجی که بخواید میتونید استفاده بکنید ...

مثلا بنده در خروجی بازی شتاب که مشکل داشتم با وینوس ، چون نسخه گرادل و نسخه خروجی کراسواک وینوس پایین بود ، با این خروجی من آخرین نسخه کراسواک رو از گیت هاب دانلود کردم و ازش استفاده کردم .

(1398/5/3، 01:40 عصر)محمد هادی نوشته است: [ -> ]سلام
خسته نباشی
کارت درسته
اما اطلاعات بیشتری که بدم
این روش رو خود اشلی معرفی کرده و برای کار با این روش باید نسخه کانستراکتتون r246 ب بالا باشه و نکته دیگه این هست که کانستراکت ۳ خروجی کردواش همون خروجی کروا کانستراکت۲ r246 بالا هست و خروجی کانستراکت ۳ هم به همین روش هست و من خودم قصد دارم که برای کانستراکت۲+ هم از همین استفاده کنم که فایل کردوا رو همونجا داخل کانستراکت ب سروری که ساختم بفرسته و دستورات انجام شه و....
ولی خب کسایی که عجله دارند میتونند از وینوس استفاده کنند یا اگه میخواند از همین روش استفاده کنند میتونند از اینآموزش خروجی cordova cli هم استفاده کنند که از صفر تا صد( نصب برنامه ها و....) هست استفاده کنند که مشکلش زبان خارجی هست که اگه دقت کنید متوجه میشید و یا اینکه ی مقدار صبر میکنیم که آقا حسام آموزش با زبان شیرین فارسی رو تهیه کنند.
موفق باشید

فکر میکردم کسی نفهمیده این موضوع رو  21 24
چه موضوعی؟

همین موضوع ضبط آموزش فارسی  21
دیگه بیکاریه و صد بار پیامارو خوندن
دوستان 
لینک چهارم که نوشته  variable خرابه.
آقا حسام شما که خروجی گرفتی این لینک رو بگید.ممنون
(1398/5/3، 09:48 عصر)محمد هادی نوشته است: [ -> ]دوستان 
لینک چهارم که نوشته  variable خرابه.
آقا حسام شما که خروجی گرفتی این لینک رو بگید.ممنون

نوشته گرادل نسخه 3 ؛ من وریبل ندیدم .
دوستان فایل variable خرابه دان نمیشه..میشه بدید
(1398/5/3، 09:54 عصر)hesam3 نوشته است: [ -> ]
(1398/5/3، 09:48 عصر)محمد هادی نوشته است: [ -> ]دوستان 
لینک چهارم که نوشته  variable خرابه.
آقا حسام شما که خروجی گرفتی این لینک رو بگید.ممنون

نوشته گرادل نسخه 3 ؛ من وریبل ندیدم .

[تصویر:  IMG_20190725_221319.jpg]
تورو خدا   variable رو بدید ???
سلام . من با موفقیت خروجی گرفتم . فقط دو سوال :
1-  این فایل apk دیباگ بود . چطور ریلیز خروجی بگیرم ؟

2- میشه از apk signer ک واسه خروجی کوکون استفاده میکردیم ، واسه همین هم استفاده کنیم ؟
سلام
1: آخر فیلم خودش ریلیزش میکنه
2: بله فرقی نداره apk signer برای هر فایل apk کار میده


دوستان وریبل فکر نمیکنم نیاز باشه اصن همچین چیزی نیست تو اینترنت
(1398/5/3، 10:57 عصر)akhm2002 نوشته است: [ -> ]تورو خدا   variable رو بدید ???

این اصن برنامه نیس . فک کنم منظورش ست کردن environment variables هست . باید مسیر sdk و jdk رو بدید
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5