ساخت نرم افزاز
سلام
راستش این اشتباهه که این سوالو اینجا میپرسم ولی من بیشتر به نرم افزار سازی علاقه دارم
ولی برنامه ای براش ندارم . با کانستراکت این کارو میکنم ولی سخته خواستم ببینم کسی برنامه ای برای این کار میشناسه؟؟؟
.
.
.
.
.
.
دو تا سوال از کانستراکت
چطور یه شرط اضافه کنم که اگر انگشت به طرف بالا کشیده شد صفحه پایین بره یا برعکس و اینا؟؟؟؟؟
چه خروجی برای نرم افزار بگیرم برنامم هم خیلی سادس میخوام عمودی خروجی بگیرم با حالت Letterbox integer scale بلدا کمک کنید
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

درمورد نرم افزار سازی اگر برنامه محتوا محور مد نظرتونه mmb و همین کانستراکت خیلی خوبه
و گرنه ویژوال بیسیک برای برنامه سازی خیلی خوبه و اگر دوست دارید هم زمان با برنامه سازی یک زبان برنامه نویسی هم خوب یاد بگیرید ویژوال سی پلاس پلاس رو پیشنهاد میکنم

اگر هم میخواین برای اندروید برنامه بسازید بهترین روش جاوا هست و اصلا سمت بیسیک فور اندروید نرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/6، 06:58 عصر)Alireza037 نوشته است: سلام
راستش این اشتباهه که این سوالو اینجا میپرسم ولی من بیشتر به نرم افزار سازی علاقه دارم
ولی برنامه ای براش ندارم . با کانستراکت این کارو میکنم ولی سخته خواستم ببینم کسی برنامه ای برای این کار میشناسه؟؟؟
.
.
.
.
.
.
دو تا سوال از کانستراکت
چطور یه شرط اضافه کنم که اگر انگشت به طرف بالا کشیده شد صفحه پایین بره یا برعکس و اینا؟؟؟؟؟
چه خروجی برای نرم افزار بگیرم برنامم هم خیلی سادس میخوام عمودی خروجی بگیرم با حالت Letterbox integer scale بلدا کمک کنید

برای ساخت نرم افزار اندروید از برنامه ساز ایرانی joapp استفاده کن تو مرورگر بنویس برنامه ساز جواپ سایتشو میاره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/8/7، 02:16 عصر)خشم سبز نوشته است:
(1394/8/6، 06:58 عصر)Alireza037 نوشته است: سلام
.
.
.
.
.
.
دو تا سوال از کانستراکت

برای ساخت نرم افزار اندروید از برنامه ساز ایرانی joapp استفاده کن تو مرورگر بنویس برنامه ساز جواپ سایتشو میاره
اونو دارم ولی خیلی کمک نمیکنه و قابلیت های زیادی نداره یه چیزی میخوام شبیه همین کانستراکت ولی خیلی سخت نکنه کارو واسم میخوام بین جواپ و کانستراکت باشه 
مثلا نمیدونم الان میخوام یه چیز عمودی بگیرم باید صفحه چه اندازه باشه یا کدوم حالت بزارم که همه جا بخوره 
جو اپ خودش امادس ولی امکانات کمی داره
[تصویر:  AA.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به نظر خودم همین کانسترکت هم خوبه خب ولی اگه بتونی بهینه کنی خیلی خوبه
در کل بیشتر کار با متغیره برنامه سازی که کانسترکت اینکارو راحت کردم
اگه از سختی اینه که کمی بخواهم نرم افزار را پیشببرم سخت نه ولی پیچیده میشه از دسته بندی استفاده کن
انتشار یافت

[تصویر:  rteqt2mxmrntxb3a10ok.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آموزش اندازه صفحه برای موبایل هست.
برای تاچ کردن
باید وارد رویداد شی touch  شوید و رویداد درگ کردن یا on tab و یا رویدادی که صفحه نمایش تا زمانی که شما لمس کردید اکشن ها رو اجرا کند
و اکشن scroll در شی سیستم
بیشتر برنامه ها افقی هست یا عمودی بستگی به برنامه شما دارد ابتدای یک محور را انتخاب کن و روی آن محور قرار بده
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,377 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: