ارسال آپدیت
سلام دوستان
من بخوام آپدیت جدید بازیمو بدم به بازار تو xdk باید app id یا app version یا app version code رو تغییر بدم؟
منون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آیدی نه 
اپ ورژن کد رو یه واحد ببر بالا مثلا ۱ هست بشه ۲
اپ ورژن نیم هم که هر چی دوست داری مثلا ۱.۱
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366
(1394/8/12، 11:30 عصر)Tartilla نوشته است: آیدی نه 
اپ ورژن کد رو یه واحد ببر بالا مثلا ۱ هست بشه ۲
اپ ورژن نیم هم که هر چی دوست داری مثلا ۱.۱

بسیار ممنونم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من الان همین کارو کردم ....رو گوشیم که ورژن قبلی هست امتحان میکنم not instaled یا همون اول ارور میده ولی وقتی ورژن قبلی رو پاک میکنم نصب میشه و مشکلی هم نیست
قبلی کراسواک بوده جدیده آندروید خالی
لطفا کمکم کنید ممنون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان لطفا کمکم کنید من فکر کنم ورژن قبلی برنامم بالاتر بوده که موبایل نمیشناسه درسته؟ یا این ورژن فقط برای مارکته و ربطی نداره چون ورژنمم یادم نیست
اگه ممکنه بگید راهی هست که ورژن قبلی رو که فرستادم بفهمم؟تو بازار یه قسمت نوشته شماره نسخه 20001 نمیفههم یعنی اینه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

1:اگر نسخه جدید بازیتون را ساختین و خواستین که بروز رسانی کنید این را تغییر بدین و خروجی بگیرید موقع بارگزاری بازی در آپ استور ها به شما خطا میدهد(نسخه بارگزاری شده با نسخه پیشین متفاوت است) و نمی توانید بروز رسانی کنید پس باید برای بروز رسانی چه کنیم؟؟؟؟

[تصویر:  Untitled_2.jpg]

2:دوستان همین گزینه در همون لیست تنظیمات است که شما مثلا بار اول به همین صورت خروجی میگیرید ولی خواستین بازیتون را بروز رسانی کنید دیگر نیاز نیست تصویر شماره (1) را تغییر بدین اصلا نباید به اون دست بزنید بلکه برای تغییر ورژن باید تصویر (2) را بیشتر کنید مثلا در بروز رسانی بعدی App version Code=2 می کنیم و خروجی میگیریم و باز خواستین بروز رسانی کنید
 ایندفعه App version Code=3.

اینم بروز رسانی های من در ایران اپس:

اگر نگاه کنید در همشون 0.0.1 و نباید اونا تغییر بدیم ولی در کد نسخه برای بروز رسانی باید مثلا تصویر (2) بیشتر کنیم نسبت به قبل.
برای همه مارکت های ایرانی هم به همین شکل است.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، arsalan1366
(1394/8/13، 12:16 عصر)wowxpria نوشته است: 1:اگر نسخه جدید بازیتون را ساختین و خواستین که بروز رسانی کنید این را تغییر بدین و خروجی بگیرید موقع بارگزاری بازی در آپ استور ها به شما خطا میدهد(نسخه بارگزاری شده با نسخه پیشین متفاوت است) و نمی توانید بروز رسانی کنید پس باید برای بروز رسانی چه کنیم؟؟؟؟

2:دوستان همین گزینه در همون لیست تنظیمات است که شما مثلا بار اول به همین صورت خروجی میگیرید ولی خواستین بازیتون را بروز رسانی کنید دیگر نیاز نیست تصویر شماره (1) را تغییر بدین اصلا نباید به اون دست بزنید بلکه برای تغییر ورژن باید تصویر (2) را بیشتر کنید مثلا در بروز رسانی بعدی App version Code=2 می کنیم و خروجی میگیریم و باز خواستین بروز رسانی کنید
 ایندفعه App version Code=3.

اینم بروز رسانی های من در ایران اپس:

اگر نگاه کنید در همشون 0.0.1 و نباید اونا تغییر بدیم ولی در کد نسخه برای بروز رسانی باید مثلا تصویر (2) بیشتر کنیم نسبت به قبل.
برای همه مارکت های ایرانی هم به همین شکل است.
ممنون از راهنماییتون ولی من بازیم 20001 تو بازاره و وقتی app version code رو به 2 تغییر میدم بازی روی گوشیم نصب نمیشه اما وقتی میزارم  20002 نصب انجام میشه ... چرا؟یعنی با 20002 به بالا خروجی بگیرم؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
فکر کنم تقریبا فهمیدم وقتی با کراسواک خروجی بگیری و ورژن کد رو بنویسی مثلا 3 ورژن خروجی برای x86 میشه 60003 و برای arm میشه 20003 البته روی cli 4.1.2 و برای CLI 5.1.1 به ترتیب میشه 60034 , 60032 اما در حالت خروجی آندروید که من میخواستم بگیرم فکر میکنم همون مثلا 3 که بدی 3 خروجی میشه واسه همین من که 20002 میزاشتم جواب میداد
اگه درسته لطفا بهم بگید که سردرگم نشم توی یه لینک خارجی یه چیزایی خوندم

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: