حل شده انتخاب چند آبجکت
سلام دوستان
من در حال ساخت یه بازی هستم که اول بازی 16 آبجکت(4 آبجکت تایپ) بصورت رندوم ایجاد میشه.و در 4 ردیف و 4 ستون قرار می گیره.
حالا می خواستم بدونم چطور می تونم یک ردیف را با کلیک روی مثلا یک عدد انتخاب کنم و یک اکشن اجرا بشه و بعد با انتخاب عدد دیگه ردیف دیگه ای انتخاب بشه و اکشن روی ردیف جدید اجرا بشه و ردیف قبلی دیگه اون اکشن روش اجرا نشه.
من خودم برا هر ردیف یه مستطیل درست کردم با نامهای متفاوت و برا آبجکتها یه فامیلی ایجاد کردم و گفتم اگه فامیلی با ردیف 1 برخورد داشت فلان اکشن اجرا بشه و درست عمل می کنه ولی اگه ردیف دوم را انتخاب کنم اکشن روی دومی اجرا میشه ولی اولی هم در حال اجراست.
من یه راهنمایی می خوام که به چه روش با فعالسازی دومی،اولی غیر فعال بشه.
با تشکر از دوستان انجمن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،

بستگی به اکشن ها داره ولی شما میتونید از گروه بندی استفاده کنید و دستورات مربوط به هر ردیف رو در یک گروه بگذارید و بعد شرطی ایجاد کنید و مثلاً بگید اگر ردیف دوم انتخاب شد گروهی که اکشن های ردیف اول داخلش هست غیر فعال بشه و گروهی که اکشن ها و ایونت های ردیف دوم داخلش هست اون اجرا شه و بالعکس ...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ahmad ، ik3d
سلام
ممنون بابت پاسختون
من این مشکل را به نحوی دور زدم ولی برا اکشنهای دیگه مثل اجرای انیمیشن کار نمیکنه.
این سورس را ببینید تا متوجه مشکل بشید.

انتخاب آبجکتهای موجود در یک ردیف یا ستون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/9/15، 11:19 عصر)ahmad نوشته است: سلام
ممنون بابت پاسختون
من این مشکل را به نحوی دور زدم ولی برا اکشنهای دیگه مثل اجرای انیمیشن کار نمیکنه.
این سورس را ببینید تا متوجه مشکل بشید.

انتخاب آبجکتهای موجود در یک ردیف یا ستون

سلام،

بفرمائید:

1-با استفاده از رفتار sine

2-با استفاده از انیمیشن

البته سورستون رو یکمی جمع و جورتر کردم نیازی به استفاده از این همه اسپرایت اضافی نیست راه های بهتر دیگری هم برای پیک هست.

--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: ahmad ، ik3d

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: