تغییر اسپرایت
سلام 
من تازه با کنستراکت آشنا شدم 
سوال اینجاست اگر بخواهم وقتی روی یه اسپرایت کلیک شد یه منو کشوی از پایین ظاهر بشه و وقتی به پایین بردیم  حذف بشه 
و همون لحظه یه منو کشوی دیگه از سمت راست ظاهر بشه که کلی شی داره  و  ما یکی انتخاب و جایگزین اسپرایت قبلی کنیم و منو پایینی هم محو شه
می دونم سوالم یکم گیج کننده به خاطر همینیه تصویر هم می زارم

[تصویر:  010101010.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/11/15، 07:03 عصر)dftbayat نوشته است: سلام 
من تازه با کنستراکت آشنا شدم 
سوال اینجاست اگر بخواهم وقتی روی یه اسپرایت کلیک شد یه منو کشوی از پایین ظاهر بشه و وقتی به پایین بردیم  حذف بشه 
و همون لحظه یه منو کشوی دیگه از سمت راست ظاهر بشه که کلی شی داره  و  ما یکی انتخاب و جایگزین اسپرایت قبلی کنیم و منو پایینی هم محو شه
می دونم سوالم یکم گیج کننده به خاطر همینیه تصویر هم می زارم

[تصویر:  010101010.png]

میتونید راحت با رسپاون یا visible یا unvisible اینکارو انجام بدید
برای خود منو هم یا از انیمیشن یا تبدیل شدن یا ...  استفاده کنید

بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این سورس رو هم ببینید بد نیست:
https://www.dropbox.com/s/n4owze0fp8caym....capx?dl=1
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: dftbayat
سلام 
سورستون عالی بود به اون چیزی که میخواستم نزدیک بود 
فقط یه چیز در مورد ایونت ها یه توضیح مختصر با تصویر بدید 
و اینکه تو همین رابطه تو کجای سایت اصلی سرچ کنم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

[تصویر:  1.png]

شما خواسته بودید وقتی روی یک اسپرایت کلیک شد، یک پانل از قسمت پایین ظاهر بشه، برای اینکه بتونیم بفهمیم روی کدوم اسپرایت کلیک شد (در حالت انتخاب قرار گرفت) در ابتدا یک متغیّر به اسم SelectedGem تعریف کردیم که شناسه‌ی UID شیء انتخاب شده رو در خودش نگه می‌داره. اگه هم هیچ شیئی انتخاب نشده بود مقدار این متغیّر 1- می‌شه.

بعد از اون گفتیم هر موقع تابعی (Function) با اسم downPanel صدا زده شد، اگه متغیّر SelectedGem برابر 1- بود (هیچ شیئی انتخاب نشده بود)، لایه‌ای که شامل پانل پایینی هست (لایه‌ی HUD_Bottom) رو ناپدید کنه. وگرنه (اگه شیئی انتخاب شده بود) اون لایه رو ظاهر کنه.

[تصویر:  2.png]

همون طور که می‌دونید بهتر بود ایونت بالا رو به صورت زیر بنویسیم:

[تصویر:  2_5.png]

ایونت بالا شامل ۳ کاندیشن هست که به ترتیب یعنی اگر کلیک چپ موس فشرده‌شد در حالی که موس روی هیچ الماسی نبود و روی پانل پایین هم نبود، متغیّر SelectedGem رو برابر 1- کن و تابع downPanel رو صدا بزن. در کل یعنی وقتی یک جای خالی کلیک شد، شیء مورد نظر از حالت انتخاب خارج بشه و پانل پایین هم ناپدید بشه.

[تصویر:  3.png]

وقتی روی یک الماس کلیک‌چپ شد، متغیّر SelectedGem برابر UID اون الماس می‌شه، و تابع dowmPanel صدا زده می‌شه (پانل پایینی ظاهر می‌شه).

[تصویر:  4.png]

وقتی کلیک چپ رها شد، اون الماسی رو که UID اون برابر SelectedGem هست رو بردار (همون الماس انتخاب شده) و اگر اون الماس درحال برخورد با پانل پایینی بود، اون الماس نابود بشه، SelectedGem برابر 1- بشه، تابع downPanel صدا زده بشه و لایه‌ای که شامل پانل سمت راست هست ظاهر بشه (لایه‌ی HUD). در کل یعنی اگه الماس روی پانل پایینی رها شد اون کارها رو انجام بده.

[تصویر:  5.png]

وقتی روی یکی از آیتم‌های الماس در پانل سمت راست کلیک شد، در حالی که پانل سمت راست پنهان نبود، یک الماس با همان رنگ در همان مکان تولید می‌شه، و UID اون در متغیّر SelectedGem ریخته می‌شه و در نهایت تابع downPanel صدا زده می‌شه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر