چند سوال برای شروع کار با کانستراکت
(1395/5/2، 09:08 صبح)shaygaaan نوشته است: سلام در مورد این
نقل قول: در مورد اون چت روم :

خب من بعنوان هاست متصل شدم ... چه جوری بقیه رو پیدا کنم یا بقیه من رو پیدا کنن؟؟ خب این جوری که فقط یه هاست داریم ...شاید همزمان گرو ههای مختلف از جاهای مختلف خواستن با هم بازی کنن .البته فکر کنم چون این برنامه چت آنلاین هست و روی وب اجرا میشه اینظور باشه که از بین همه ی کاربرا فقط یه نفر هاست باشه و هرکس دیگه اومد بشه پیر.ولی اگر بازی روی سیستم های کاربران نصب باشه میتونیم همزمان هاست های مختلف داشته باشیم که به صورت گروههای مجزا و مستقل باشن .حالا منظورم اینه پیر ها از کجا بفهمن که هاست مورد نظرشون کدومه و به اون متصل بشن؟؟ ایا هاست باید علامت یا اسم خاصی (مثلا بعنوان نام room ) بذاره ؟.متوجه میشین منظورمو؟؟
بزودی میخوام چند تا امکان رو پیده سازی کنم مثل تماس تصویری و رمز نگاری پیام ها و.....
احتمالا تو ابدیت جدیده این رو هم میزارم.

نقل قول: سرور سیرا رو الان سرچ میکنم ممنون.. 
این یکی هم فکر کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید دوستان از سبرا خریدن که 20 و خرده ای دلار بود که به پول ما میشه نردیک 80 هزار تومان اما بچه ها تقسیم بندی کردند شده 5 هزار میتونین از کاربر amirho24بخواهید که لینک رو  بهتون بده!
نقل قول: اگه خود کانستراکت هست چه نیازی به سرور مثلا سیرا وجود داره؟؟

خب شما فکر کنید در لحضه چند هزار نفر ممکنه به سرور عمومی سیرا وصل بشن؟!(از کل دنیا)
بالاخره مشکل قطعی سرور و اینا ممکنه پیش بیاد.
ادم با 5 هزار تومن این همه ریسک رو از جلوش ورمیداره!!
سلام 
ممنون میشم آپدیت که شد خبرم کنید . 
اگر سورس بازی انلاین و مولتی پلیر هم دارید بدین...
راستی کلا تفاوت های بازی های آنلاین مولتی پلیر و بازی های تحت وب چی هست ؟؟ فقط همین که مورد دوم در خود سرور و هاست بارگذاری میشه اما اولی روی سیستم کاربران ؟؟
در مورد سرور سیرا .. تضمینی هست دیگه .. قطعی نداره ؟؟ یعنی مدامی که ماهیانه پول پرداخت بشه سرویس دهی میکنه؟؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
یه سوالی قبلا پرسیدم .. دوباره هم میپرسم اخه جوابش مهمه.. 
این که کانستراکت میتونه مراحل و اسپرایت های مربوط به هر مرحله رو به تدریج و مرحله به مرحله لود کنه ؟؟یا اینکه همش باید همون ابتدا لود بشه.. که خب مسلما باعث افزایش زمان و کاهش راندمان میشه 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نقل قول: در مورد سرور سیرا .. تضمینی هست دیگه .. قطعی نداره ؟؟ یعنی مدامی که ماهیانه پول پرداخت بشه سرویس دهی میکنه؟؟
سلام دوست عزیز!
این یک اسکریپت است که شما ان را دانلود میکنید و روی سرور خودتون اپلود میکنید!
اون به خود شما بستگی داره!
پول هم نمیخواد بدی! فقط باید اولین بار اسکریپت رو بخرید!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام عزیزان

نقل قول: ظرز ساخت این کرک چه جوریه؟؟ نسخه ی پروفشنال رو باید ایجاد کنیم دیگه؟؟
 بفرمایید:

آموزش کار با کرک ساز آنلاین :: سیرا
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/3، 12:35 صبح)alirezaa82 نوشته است: سلام 
ممنون میشم آپدیت که شد خبرم کنید . 
اگر سورس بازی انلاین و مولتی پلیر هم دارید بدین...
راستی کلا تفاوت های بازی های آنلاین مولتی پلیر و بازی های تحت وب چی هست ؟؟ فقط همین که مورد دوم در خود سرور و هاست بارگذاری میشه اما اولی روی سیستم کاربران ؟؟
در مورد سرور سیرا .. تضمینی هست دیگه .. قطعی نداره ؟؟ یعنی مدامی که ماهیانه پول پرداخت بشه سرویس دهی میکنه؟؟

سلام، در خود مثال‌های کانستراکت چندتایی هست، برای آشنایی بیشتر با مولتی‌پلیر در کانستراکت بهتره آموزش مفاهیم بازی‌های چندنفره رو که در si2.ir ترجمه کردیم بخونید.

طبق گفته‌ی سیرا خرید اسکریپت سیگنالینگ سرور نسبت به استفاده از سیگنالینگ‌سرور رایگان multiplayer.scirra.com مزیت خاصی نداره جز اینکه هزینه‌ی خرید اوّلیّه و نیز هزینه‌ی سرور به هزینه‌های پروژه‌تون اضافه می‌شه، چون اطلاعات بازی از طریق سیگنالینگ سرور انتقال داده نمی‌شه و فقط برای اتّصال کاربران استفاده می‌شه، تعداد زیاد کاربران برای اون مشکلی ایجاد نمی‌کنه.

خرید اون اسکریپت بیشتر به درد ساخت بازی‌های تحت شبکه‌ی محلی می‌خوره.

(1395/5/4، 08:46 عصر)alirezaa82 نوشته است: یه سوالی قبلا پرسیدم .. دوباره هم میپرسم اخه جوابش مهمه.. 
این که کانستراکت میتونه مراحل و اسپرایت های مربوط به هر مرحله رو به تدریج و مرحله به مرحله لود کنه ؟؟یا اینکه همش باید همون ابتدا لود بشه.. که خب مسلما باعث افزایش زمان و کاهش راندمان میشه 

برای ویدئوها و سایر چیزهایی که در پوشه‌ی files قرار می‌دهید به صورت پیش‌فرض همین طور است. فقط می‌مونه عکس‌ها و صداها.
برای عکس‌ها می‌تونید از اکشن load image from url شیء Sprite استفاده کنید (یا اکشنی مشابه این)
برای صدا هم اگه صدایی رو در پوشه‌ی Music قرار بدهید به جای پوشه‌ی Sound، اون صدا فقط موقعی که قراره پخش بشه لود می‌شه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر