ساخت بازی افقی
سلام من میخوام بازی بسازم که گوشی به صورت افقی قرار بگیره و کارکترم هم جلوتر دوربین باشه و دوبغل هم خونه یا کوه یا منظره یا هر چیز دیگری باشه بعد رو به جلو حرکت کنه و از روی موانع پرش کنه یا موانع ای جولش هستن رو بره کنار یه جور مثل مارپیچی و بازی دوندگان مترو و ترافیک رکورد و یه بازی دیگه که دونده خیلی سریع میدوه اگه سریع از موانع عبور نکنه میسوزه و با این کارش امتیاز گیرش میاد و میتونه امکانتات بخره من آموزشو دیدم ولی صفحه به صورت عمودیه از بغل بازی رو میبینیم
میشه کمکم کنید
بعدش با حرکت دست روی صفحه نمایش بپره بالا بره چپ بره راست خم بشه نکه یه کلید واسش طراحی کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز
اگر اشتباه نکنم سبک بازی شما باید 3بعدی باشه نه 2بعد, اگر دنبال ساختن چنین بازی هایی هستید پیشنهاد منUnity 3D
هست ولی اگر بدون دانش بازی سازی و برنامه نویسی به سمت چنین برنامه هایی برین قطعا پشیمون میشن.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/1، 07:13 عصر)wowxpria نوشته است: دوست عزیز
اگر اشتباه نکنم سبک بازی شما باید 3بعدی باشه نه 2بعد, اگر دنبال ساختن چنین بازی هایی هستید پیشنهاد منUnity 3D
هست ولی اگر بدون دانش بازی سازی و برنامه نویسی به سمت چنین برنامه هایی برین قطعا پشیمون میشن.

ممنون بیشتر سبک بازی سازی با کانسترکت چیه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازی هایی که از دوربین از بالا یا بقل باشه مثل بازی کلش اف کلنس که دوربین از بالا قرار داره یا بازی پرندگان خشمگین یا بازی های پلتفرمی مثل بازی سالار که از بقل رخ میدهد مثلا : بازی سونیک و خرگوش و قارچ خور در سگا و میکرو . که هنوز که هنوز هست طرفداران خود را داره پس حتما نباید بازی سه بعدی باشه تا طرفدار داشته باشد با سبک دو بعدی نیز میشه طرفدار های خود را بدست آورد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/1، 07:48 عصر)wowxpria نوشته است: بازی هایی که از دوربین از بالا یا بقل باشه مثل بازی کلش اف کلنس که دوربین از بالا قرار داره یا بازی پرندگان خشمگین یا بازی های پلتفرمی مثل بازی سالار که از بقل رخ میدهد مثلا : بازی سونیک و خرگوش و قارچ خور در سگا و میکرو . که هنوز که هنوز هست طرفداران خود را داره پس حتما نباید بازی سه بعدی باشه تا طرفدار داشته باشد با سبک دو بعدی نیز میشه طرفدار های خود را بدست آورد.
ممنون میخام یه بازی بسازم توی مایه هایی سالار فقط عکس های پشت صحنه و ماشین از کجا باید گیر بیارم یا چجوری درست کنم
خداکنه زودتر پرداخت درون برنامه ای واسش بیاد خیلی ایده واسش دارم با وقت کافی
از این به بعد زیاد مزاهمتون میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این که بخوای بازی سازی را شروع کنی خیلی خوبه چون وقتش را داری برای کاراکتر هات باید با افرادی که در طراحی انیمیت یا گرافیست آشنایی دارند همکاری کنید در مورد درون پرداخت شبکه هم بگم که فعلا در حال ساختنش هستند دوستان.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
البته همچین بازی ای رو هم میشه با کانسترکت ساخت من همین الان دارم همینچین بازی رو میسازم ولی به جای دونده یه ماشین هستش 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,146 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali