مرکز خرید اسپرایت؟
سلام دوستان.
کسی جایی رو میشناسه که بشه اسپرایت از اونجا خرید؟(ایرانی باشه)
و اگه رایگان هم میشناسید که با کیفیته معرفی کنید بی زحمت.
با تشکر...
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
سلام،دوست عزیز من ندیدم.کسی پکیج اسپرایت بفروشه.ولی پکیج های متنوع تصاویر وکتور برای فروش زیاد هست.با یک سرچ ساده
تو گوگل قابل پیدا کردن هست.

البته من خودم.تا اونجایی که بتونم و حوصله و وقتشو داشته باشم خودم اسپرایتو طراحی میکنم.در غیر این صورت اسم اون
اسپرایتی رو که میخوام بعلاوه .png توی ایمیج گوگل سرچ میکنم.اکثر موارد هم نتیجه ی خوبی داشته!

برای اسپرایت های متحرک هم میشه اسم اسپرایتی رو که میخوتین اینبار بعلاوه .gif سرچ کنین

یه راه خیلی عالی دیگه اینکه بازی های فلش آنلاینو دانلود کنی بعد اسپرایتاشو استخراج کنی!
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: Nano-Games ، 34150
ممنون.
من اسپرایت هایی مثل زیر می خوام اگه میشه یه نمونه خودتون سرچ کنید آدرس بدید ببینم. ممنون.

http://content.chupamobile.com/user-uplo...hots-1.jpg

دوست عزیز می تونید فایل زیر رو برام بخرید و من پولتون رو بدم بعد فایل رو از شما بگیرم؟
Desert Lands - Platform Tileset - Royalty Free Game Art Assets
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز، منظور من این نبود که شما هر تصویری را که دیدید.بتوانید اسپرایت کامل آن را پیدا کنید.
منظور این بود که بنا به نیاز بازی شما اسپرایتهای رو میتونید پیدا کنید که با موضوع بازی شما سازگاری داشته باشه،نه اینکه صد در صد
موافق با سلیقه ی شخصی شما یا مطابق یک تصویر خاصی باشه، برای این کارها خودتون باید طراحی رو یاد بگیرید.

اما در مورد تصویری که قرار دادید.راه تبدیلش به تصاویر مورد نیاز بازی سازی استفاده از فتوشاپ هست.من پس زمینه ی اون در فتوشاپ حذف کردم.و یکی از انیمیشن ها (run) رو هم به صورت جداگانه و بریده شده
درآوردم. و از اون در کانستراکت استفاده کردم.و تمام این فایل ها رو در یک فایل فشرده قرار دادم و برای دانلود میگذارم.تا شما هم با
نحوه این کار آشنا بشین.

فایل ها: تصویر کامل ترانسپرتی.فرمت فتوشاپ+انیمشن run در فرمت فتوشاپ و png + انیمشن run این اسپرایت. فرمت capx

لینک دانلود فایل فشرده

دوست عزیز ویزاکارت یا مسترکارت میخواد.ما هم که نداریم!
اما یک سری سایتهایی هستند.که این خدمات رو ارائه میدهند.یا نحوه ی این کار رو توضیح دادند.من خودم تا حالا امتحان نکردم.
میتونی در این رابطه"خرید از سایتهای خارجی" رو در گوگل سرچ کنی
موفق باشی...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: 34150

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت بازی دفاع از قلعه 2d graphics 0 2,157 1400/11/3، 12:30 عصر
آخرین ارسال: 2d graphics
  بک گراند بازی 2d graphics 0 1,544 1400/10/6، 02:50 عصر
  پک ساخت بازی معمایی 2d graphics 0 2,062 1400/4/24، 11:07 عصر
  اسپرایت برای بازی دزد و پلیس سید جواد شریفی 1 2,059 1400/3/26، 11:48 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d