نسخه کانسترکت کامل رو از کجا دانلود کنم
سلام من تازه عضو شدم و تازه فیلم اموزشیتون رو خریداری کردم ولی متاسفانه نسخه کانسترکتی که از سایتتون دانلود کردم مشکل داره درست کار نمی کنه و بعضی وقت ها مثلا اجرا که میکنی برات نشون نمی ده بازی رو ،یا روی صفحه مرورگر نشون میده وبه اون شکلی نیست که شما رو فیلم اموزشیتون نشون دادین این یک دوم چرا برای خروجی روی این نسخه، اندروید نیست و روی نسخه خودتون اندروید وجود داره منتظر جوابتونم خواهشن زود جوابم رو بدین دوست دارم هر چه زود تر کارم رو شروع کنم ممنونم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
می تونید از ربات انجمن که لینکش در امضای آقامجتبی مدیر انجمن هست دانلود کنید و باید کرک اون را هم دانلود کنید تا به مشکل برنخورید.برای اندروید هم باید خروجی cordova بگیرید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/1/18، 06:32 عصر)سامی نوشته است: سلام من تازه عضو شدم و تازه فیلم اموزشیتون رو خریداری کردم ولی متاسفانه نسخه کانسترکتی که از سایتتون دانلود کردم مشکل داره درست کار نمی کنه و بعضی وقت ها مثلا اجرا که میکنی برات نشون نمی ده بازی رو ،یا روی صفحه مرورگر نشون میده وبه اون شکلی نیست که شما رو فیلم اموزشیتون نشون دادین این یک دوم چرا برای خروجی روی این نسخه، اندروید نیست و روی نسخه خودتون اندروید وجود داره منتظر جوابتونم خواهشن زود جوابم رو بدین دوست دارم هر چه زود تر کارم رو شروع کنم ممنونم.

scira.blog.ir
Fast game studio
[تصویر:  IMG_20170327_171130.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 208 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 164 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,541 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,918 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 122 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: