فوری!!مشکل در خروجی
سلام من از برنامم تو کانستراکت r44 خروجی کوردوا میگیرم بعد که میرم تو اینتل پوشه خروجی رو بازش کنم تا خروجی اندرویید بگیرم بعد وارد کردن نام پروژه این ارور رو میده 

The Intel XDK requires that all application source files include an index.html file and reside in a folder located at the root of your project folder. Please create a new folder (typically named www) inside your project root folder and move your project sources to that new folder. Click “Continue” after you have relocated your source files to this new “source directory.” SeeUnderstanding Project Files and the Source Directory for additional information.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چجوری فایل ها رو وارد اینتل میکنید؟
با سورسی که خود کانستراکت میده یا نه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/20، 02:33 عصر)rezamms نوشته است: چجوری فایل ها رو وارد اینتل میکنید؟
با سورسی که خود کانستراکت میده یا نه؟

با همون سورسی که کانستراکت میده و یک سوال تو نسخه جدیدش چند گزینه جدید اومده نمیدونم اونارو تیکاشونو بزنم یا نه اموزششم نیست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتره که از روش سنتی یعنی وارد کردن فایل ها کارتون رو انجام بدید که آموزش در وبلاگ آقای ابراهیمی هست
اون جوری که من از ارور فهمیدم انگار چند فایل رو اینتل پیدا نکرده یا اصلا موجود نبوده .
همون کار آقای ابراهیمی رو بگید و بعد خبر بدید که درست شد یا خیر
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/20، 02:42 عصر)rezamms نوشته است: بهتره که از روش سنتی یعنی وارد کردن فایل ها کارتون رو انجام بدید که آموزش در وبلاگ آقای ابراهیمی هست
اون جوری که من از ارور فهمیدم انگار چند فایل رو اینتل پیدا نکرده یا اصلا موجود نبوده .

اتفاقا با اون ویدیو اموزشی رفتم ولی تو اون نسخه اون گزینه های جدید نبود تو کانستراکت اقای ابراهیمی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر هم آدرس آموزش رو ندارید به لینک زیر برید:
آموزش کامل خروجی اندروید با intel xdk

(1396/3/20، 02:43 عصر)nimanezami82 نوشته است:
(1396/3/20، 02:42 عصر)rezamms نوشته است: بهتره که از روش سنتی یعنی وارد کردن فایل ها کارتون رو انجام بدید که آموزش در وبلاگ آقای ابراهیمی هست

اتفاقا با اون ویدیو اموزشی رفتم ولی تو اون نسخه اون گزینه های جدید نبود تو کانستراکت اقای ابراهیمی

خب ممکنه که نسخه ی کانستراکت آقای ابراهیمی پایین تر بوده باشه
بهتره توی خروجی تیکی که باعث به ساخت سورس اینتل میشه رو بردارید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/20، 02:45 عصر)rezamms نوشته است: اگر هم آدرس آموزش رو ندارید به لینک زیر برید:
آموزش کامل خروجی اندروید با intel xdk

دارم با این ادرس دانلود کردم و نگاه کردم ولی کانستراکت 2 اقا ابراهیمی با ماله من فرق داشت ماله من چند تا گزینه جدید تر داره و نمیدونم باید چیکار کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
به تصویر زیر توجه کنید
[تصویر:  untitled.bmp]
بعد به روش آقای ابراهیمی ادامه بدید/ممکن هست توی آموزش ایشون نسخه ی کانستراکت یا اینتل پایین بوده باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/20، 02:56 عصر)rezamms نوشته است: به تصویر زیر توجه کنید
[تصویر:  untitled.bmp]
بعد به روش آقای ابراهیمی ادامه بدید/ممکن هست توی آموزش ایشون نسخه ی کانستراکت یا اینتل پایین بوده باشه

نشد باز
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من تو خروجی کوردوا (کوکون) بجز تیک hide status تیک اون سه تای پایینی رو برداشتم درست شد...شما هم امتحان کنید

تا حالا خروجی اینتل نگرفتم شرمنده
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,146 1401/2/26، 01:06 عصر