بازی تکسوار
[تصویر:  512.png]

[تصویر:  antk_1.jpg]

با سلام بر همه ی دوستان انجمن،

این بازی رو برای اندروید ساختم.
سبکش هم Runner هست.
وقت مفیدی که براش گذاشتم دو هفته بود، ولی بخاطر اینکه تو اوقات فراغتم روش کار میکردم کامل شدنش یکماهی طول کشید.
همین امروز در کافه بازار منتشر شد.اگر دوست داشتین میتونید از این لینک
بازی رو دانلود کنید. این هم لینک تریلر بازی در آپارات هست.
خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم.  
با تشکر
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180 ، Vizmark# ، seyed ، mehrad77 ، Mojtaba ، wowxpria ، omidamiri99 ، shazde
دوست عزیز بازیتون خوبه و من فقط نظر شخصی خودم رو میگم از نظر من این ایرادات رو داشت :
1.بازی هیجان زیادی نداره
2.محیط ها با هم خیلی ارتباط ندارن به همین خاطر نمی تونن با بازیکن خوب ارتباط برقرار کنن میتونستی از اسپرایت های بهتر و با
کیفیت تری استفاده کنیی
3.منو زیاد به بازی نمیخوره
4.بازی امکانات زیادی نداره مثلا پلیرتون میتونست حرکت های بیشتری داشته باشه/وسایل بیشتری تو بازی میزاشتین
اگر اینا رو بتونی حل کنی بازیت عالی میشه
امیدوارم که موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، vng
(1394/3/27، 04:13 عصر)akam8180 نوشته است: دوست عزیز بازیتون خوبه و من فقط نظر شخصی خودم رو میگم از نظر من این ایرادات رو داشت :
1.بازی هیجان زیادی نداره
2.محیط ها با هم خیلی ارتباط ندارن به همین خاطر نمی تونن با بازیکن خوب ارتباط برقرار کنن میتونستی از اسپرایت های بهتر و با
کیفیت تری استفاده کنیی
3.منو زیاد به بازی نمیخوره
4.بازی امکانات زیادی نداره مثلا پلیرتون میتونست حرکت های بیشتری داشته باشه/وسایل بیشتری تو بازی میزاشتین
اگر اینا رو بتونی حل کنی بازیت عالی میشه
امیدوارم که موفق باشید

ممنونم دوست عزیز که نظرتون رو گفتید.این اولین بازی کامل من بود،ایشالا تو بازی های بعدی سعی میکنم.کیفیت کلی کار رو بالاتر ببرم.فقط در مورد محیط بازی و ارتباط اونها
میتونم اینو بگم که من سعی کردم.نمادهایی از سلسه های ایران باستان رو نشون بدم، به ترتیب: ماد،هخامنشی،سلوکی، اشکانی و در آخر هم ساسانیان
،بازهم تشکر از توجه و بیان دیدگاهتون
امیدوارم شما هم، همواره سربلند و موفق باشین
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: akam8180 ، Vizmark#
بازی خوبیه
فقط گرافیک با هم نمیخونه

با چی خروجی گرفتی ؟
مشکلی تو پرفورمنس نداشتی ؟
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
دوست عزیز بهتون تبریک میگم انشالله در بازی بعدی پیشرفت چشم گیری داشته باشید
  پاسخ

ان شاالله همیشه موفق باشی دوست عزیز
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

باز هم تشکر میکنم از همه ی دوستان گلم و ممنون از اظهار لطفشون،.. در مورد خروجی من از cocoonjs استفاده کردم.مشکلی هم در Performance بازی نیست. بازیم در اکثر
دستگاه های اندرویدی روان و بدون مشکل اجرا میشه.

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 580 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 232 1404/1/5، 09:50 صبح
آخرین ارسال: ya mahdi
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 639 1403/2/30، 10:34 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  بازی تانک وار کامل شد (:--ALI--:) 0 943 1402/12/7، 03:57 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)