سفارش آنلاین کلیه کار های گرافیکی (اسپرایت - بک گراند - پوستر - هدر و ....
Photo 
[تصویر:  z1x3_72d40a44665625.581b167143ab9.jpg]
درود  16
دوستان به تازگی یه سایت راه انداختم که 
اگر در پروژه ای ( اسپرایت - هدر با فوتر سایت - بک گراند - پوستر - عکس تبلیغاتی - favicon - تصویر متحرک - انیمیشن کوتاه 
- لوگو و آرم بازی یا سایت و روتوش عکس و ویرایش قالب سایت یا وبلاگتون ... هرچی نیاز داشتین میتونید از این لینک سفارش بدین 
و ظرف 12 ساعت محصول نهایی رو از طریق جیمیلتون تهویل بگیرید 
هزینه اون هم 1 یا 2 تومن ناقابله 
باتشکر

بزودی با 
آموزش های تخصصی فتوشاپ گرین 

siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام.مایل به همکاری در یک تیم هستید؟؟
همیشه تو بچگی رویام این بود یه گیمر حرفه ای بشم ولی الان رویام اینه که یک گیم میکر حرفه ای بشم : )
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1396/4/10، 06:10 عصر)hitler نوشته است:
[تصویر:  z1x3_72d40a44665625.581b167143ab9.jpg]
درود  16
دوستان به تازگی یه سایت راه انداختم که 
اگر در پروژه ای ( اسپرایت - هدر با فوتر سایت - بک گراند - پوستر - عکس تبلیغاتی - favicon - تصویر متحرک - انیمیشن کوتاه 
- لوگو و آرم بازی یا سایت و روتوش عکس و ... هرچی نیاز داشتین میتونید از این لینک سفارش بدین 
و ظرف 12 ساعت محصول نهایی رو از طریق جیمیلتون تهویل بگیرید 
هزینه اون هم 1 یا 2 تومن ناقابله 
باتشکر

بزودی با 
آموزش های تخصصی فتوشاپ گرین 
سلام دوست عزیز !!
خب اول باید بگم که نمونه کار میزاشتید خیلی بهتر بود !! ولی چیزی که از بلاگ خودتون مشخصه !! حقیقتش زیاد چنگی به دل نمیزنه !!
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز 
شما تو هر کاری هر چقدر هم کار و پیشرفت بکنید استاد اون کار نیستید !! منم نمیتونم همچین حرفی بزنم حالا از قدیم گفتن انقدرا هم تواضع خوب نیست که دیگرانو زیر تیغ نقد ببرین . 
میزاشتین 3 ساعت از پست من بگذره ...
اگر تاحالا وبلاگو جمع و جور نکردم بخاطر کمبود وقت و ... بود 
حالا نمیدونم منظور شما از بلاگ من چی بود ....
ببخشید منظور بدی نداشتم 
موفق باشید
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
(1396/4/10، 06:28 عصر)hitler نوشته است: دوست عزیز 
شما تو هر کاری هر چقدر هم کار و پیشرفت بکنید استاد اون کار نیستید !! منم نمیتونم همچین حرفی بزنم حالا از قدیم گفتن انقدرا هم تواضع خوب نیست که دیگرانو زیر تیغ نقد ببرین . 
میزاشتین 3 ساعت از پست من بگذره ...
اگر تاحالا وبلاگو جمع و جور نکردم بخاطر کمبود وقت و ... بود 
حالا نمیدونم منظور شما از بلاگ من چی بود ....
ببخشید منظور بدی نداشتم 
موفق باشید

شرمنده اگه یکم نقدم تیز بود بقول شما 4  ببخشید شخصیت ما یکم تنده 63  داداش من بزار برات ی مثال بزنم !! بنده به عنوان مثال یک بازی رو 50 % رو تکمیل کردم ! این بازی گرافیکش هنوز  گرافیک اصلی نیست و گرافیک پیاده سازی هستش !! بعدش میام و منتشرش میکنم !! شما رو هم یک دانلود کننده و یک نظر دهنده میزارم !! چی میگید به بنده ؟ ی یک ستاره میزارید و مینویسید داغووون اصلا دان نکنید !؟ غیر از اینه !! 39  حالا شما برداشتی ی  سایت یا بلاگ نمیه کاره رو گزاشتی بعدش داری تبلیغ میکنی ؟! میگی فوتر سایت میزنم ! هدر میزنم در صورتی که سایت خودتون فوترش ... !! ببینید برای بنده اصلا کاری نداره بی تفاوت از کنار شما رد شم و بگم بیخیالش بابا بزار همینطوری ادامه بده !! اون ضرر میکنه من که ضرر نمیکنم !!! بنده برای خودتون میگم !!! فک کنم تا الان 20 نفر این صفحه رو دیده باشن و تقریبا میشه گفت 20 نفری که میتونستی جذب کنی پریدن رفتن !!! با این اوضاع !!! مطمئن باش پست هم بروز رسانی کنی دیگه نمیان نگا کنن !!! میگن بابا وللش این خو همونه !!! ببینید این ها شیوه های بازاریابی هستش !! شما در نظرتون باید هر نفر یک مشتری باشه !! ینفرو از دست بدید یعنی ضرر !! 13  پس بهتر میبود وقتی تکمیل شده بود بهمراه نمونه کار میزاشتید تا همه لذت ببرن و سفارش بدن !!
بنده کار های گرافیکی شمارو دیدم و برای خودم اون حرفو نزدم !! اشنا هستم با کیفیت کار شما !!! ولی خب همه مثل بنده که نیستن کارهای قبلی شمارو دیده باشن !؟! درسته یا نه ؟
پس امیدوارم این حرف منو اسمشو نزاری نقد بگی بهش راهنمایی !! البته واقعا من کوچک تر از اونیم که بخوام کسیو راهنمایی کنم !! 63 
شما استاد مایی !!
موفق باشی

پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان با ضمن پوزش بخش هایی از وبلاگو درست کردم
نمونه کار هام هم رو در وبلاگ قرار میدم 
همچنین ناگفته نمونه اگر قالب سایتتون نیاز به ویرایش داشت میتونید اونو در فرم وبلاگ درخواست بدید . 
با تشکر
siko game

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی وبسایت اَپ بُن ARKEYA 0 2,420 1400/11/26، 03:10 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA
  انجمن تخصصی گیم میکر استودیو TheUnderName 0 1,520 1400/7/10، 03:59 عصر
آخرین ارسال: TheUnderName
  mint کردن کم هزینه آثار خلاقانه در بازار NFT -unity- 0 1,895 1400/7/8، 03:43 عصر
آخرین ارسال: -unity-
  FG-Server سرگرمی،بازی،دورهمی FARZAD BLACK 3 6,713 1400/4/21، 12:42 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  افزایش ورودی اپلیکیشن شما IvI0H3N 1 2,256 1400/2/6، 02:51 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: