گرفتن خروجی کانستراکت در فایل text
سلام دوستان
یه سوال داشتم اونم اینه که میتونم خروجی کانستراکت رو داخل فایل txt بگیرم . منظورم اینه که میخوام اطلاعات بازی مثل score و.... رو داخل فایل text قرار بده.اگه میتونم این خروجی رو بگیرم لطفا راهنماییم کنید ویا اگه توتوریالی تواین زمینه هست ممنون میشم معرفی کنید.
سپاس
  پاسخ

سپاس شده توسط: abiate1365
سلام
خواسته خود را بیان کنید با هدفتان تا دوستان بتوانند بهتر شما را راهنمایی کنند
این که به چه منظور فایل تکست را لازم دارید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، elham ، abiate1365
(1396/4/25، 02:17 صبح)general-sherman نوشته است: سلام
خواسته خود را بیان کنید با هدفتان تا دوستان بتوانند بهتر شما را راهنمایی کنند
این که به چه منظور فایل تکست را لازم دارید
سلام 
میخوام خروجی بازی و عملکردهای بازیکن مثل تعداد کلیک ها و زمان این کلیک ها و پوزیشن شونو داخل یه فایل تکست کنار بازی داشته باشم و اون فایل تکست رو بعد از پایان بازی به بازیکن نمایش بده .(خارج از بازی)
  پاسخ

سلام مجدد اگر اشتباه نکنم افزونه Ajax این کار رو بصورت انلاین انجام میده اما من با اون کار نکردم . پیشنهاد میدم چند ویدئو اموزشی از Ajax را دنبال کنید
اما چیزی که شما میخواید نیازمند برنامه ریزی دقیق و متغیر های بسیار دقیق است . زمان کلیک . مکان کلیک که هر کلیک و هر زمان باید در متغیری جداگانه مانند یک ارایه 3 بعدی ذخیره شود و در انتها این ارایه 3 بعدی اطلاعات را به شما ارائه دهد . 
حال سوال من اینجاست چرا اسرار دارید نتایج خارج از محیط نرم افزاری ساخته شده نمایش داده شود ؟
چرا داخل همان محیط نشان داده نشود ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، abiate1365
(1396/4/25، 02:14 عصر)general-sherman نوشته است: سلام مجدد اگر اشتباه نکنم افزونه Ajax این کار رو بصورت انلاین انجام میده اما من با اون کار نکردم . پیشنهاد میدم چند ویدئو اموزشی از Ajax را دنبال کنید
اما چیزی که شما میخواید نیازمند برنامه ریزی دقیق و متغیر های بسیار دقیق است . زمان کلیک . مکان کلیک که هر کلیک و هر زمان باید در متغیری جداگانه مانند یک ارایه 3 بعدی ذخیره شود و در انتها این ارایه 3 بعدی اطلاعات را به شما ارائه دهد . 
حال سوال من اینجاست چرا اسرار دارید نتایج خارج از محیط نرم افزاری ساخته شده نمایش داده شود ؟
چرا داخل همان محیط نشان داده نشود ؟

بله با ajax کار کردم .ajax داخل هاستم قرار میده ولی میخوام دسترسی به فایل تکست به صورت افلاین هم امکان پذیر باشه.و بیرون از محیظ نرم افزار نیاز دارم چون میخوام فایل تکست رو واسه افرادی که اشنا به این محیط نیستن قابل دسترسی باشه و ...
این امکان وجود داره که بتونم این فایل تکست رو داشته باشم ؟یونیتی این قابلیت رو داره ولی کانستراکت نمیدونم!
شما اموزشی یا نمونه ای برای ذخیره مکان و زمان کلیک دارید ؟چطوری میتونم داخل ارایه سه بعدی ذخیره اش کنم ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام با توجه به این که اینکارو تا حالا حداقل توی این انجمن ندیدم کسی انجام بده پیشنهاد میکنم توی فروم سیرا بپرسید ممکنه به جواب برسید یا اگر حتی شاید خوده سازنده های کانستراکت پست شما رو ببینن میان و جوابتونو میدن
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: general-sherman ، elham ، abiate1365
در ابتدا باید ببینید دقیقا نیاز شما چیست اگر فقط زمان و مکان کلیک برای شما مطرح است Array دو بعدی جوابگوی کار شماست
میتوانید متغیری به نام time ایجاد کنید که تایم را بررسی کنید
و متغیری به نام های X و Y که مکان را مشخص کنند
برای مشخص شدن مکان تاچ هم میتوانید از کانستراکت بخواهید مکانی که تاچ کرده اید را بررسی کند و محل ان را پیدا کند هم میتوانید شی نامرئی قرار دهید تا با تاچ کردن به انجا برود و مکان ان جا را مشخص کند
حال باید Array را ایجاد کنید با خانه های مشخص در X ان زمان و در y های ان میتوانید مکان کلیک ها را مشخص کنید 2 خانه برای Y های ان کافی است یکی برای محل x بدست امده از تاچ و یکی هم برای y بدست امده از تاچ
فرض کنید در هر بار استفاده فرد چند بار کلیک میکند . به همان تعداد خانه x در Array بگذارید و در صورت نیاز تعدادی را هم بیشتر در نظر بگیرید برای محکم کاری در صورتی که کارتان دقیق نیست شرطی بگذارید که اگر Array خالی نبود در محور X خانه ای اضافه شود . در انتها میتوانید پنجره ای را نمایان کنید که میزان Array را در محیط نشان دهد کار با Array نیازمند حافظه فضایی قوی است و کار با ان برای هر کسی پیشنهاد نمیشود . روانشناسان ثابت کرده اند کسانی که حافظه فضایی ضعیفی دارند نمیتوانند با Array کار کنند
به شما پیشنهاد میدم محیط نرم افزار را به 2 بخش ازمون گیرنده و ازمودنی تقسیم کنید . در قسمت ازمون گیرنده خودتان دسترسی داشته باشید و در قسمت ازمودنی فرد مورد نظر جواب را ببیند با این روش دیگر نیاز ب خروجی Txt نیست
ببخشید اگر پروژه حاضری هم باشه میشه مثل اون مردی که ماهی رو به شما میده نه کسی که ماهی گیری یادتون بده
چیزی که بلد بودم رو انتقال دادم امیدوارم به کار شما بیاد و استفاده کنید
موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، elham ، abiate1365
(1396/4/25، 02:58 عصر)general-sherman نوشته است: در ابتدا باید ببینید دقیقا نیاز شما چیست اگر فقط زمان و مکان کلیک برای شما مطرح است Array دو بعدی جوابگوی کار شماست
برای مشخص شدن مکان تاچ هم میتوانید از کانستراکت بخواهید مکانی که تاچ کرده اید را بررسی کند و محل ان را پیدا کند هم میتوانید شی نامرئی قرار دهید تا با تاچ کردن به انجا برود و مکان ان جا را مشخص کند
حال باید Array را ایجاد کنید با خانه های مشخص در X ان زمان و در y های ان میتوانید مکان کلیک ها را مشخص کنید 2 خانه برای Y های ان کافی است یکی برای محل x بدست امده از تاچ و یکی هم برای y بدست امده از تاچ
فرض کنید در هر بار استفاده فرد چند بار کلیک میکند . به همان تعداد خانه x در Array بگذارید و در صورت نیاز تعدادی را هم بیشتر در نظر بگیرید برای محکم کاری در صورتی که کارتان دقیق نیست شرطی بگذارید که اگر Array خالی نبود در محور X خانه ای اضافه شود . در انتها میتوانید پنجره ای را نمایان کنید که میزان Array را در محیط نشان دهد کار با Array نیازمند حافظه فضایی قوی است و کار با ان برای هر کسی پیشنهاد نمیشود . روانشناسان ثابت کرده اند کسانی که حافظه فضایی ضعیفی دارند نمیتوانند با Array کار کنند
به شما پیشنهاد میدم محیط نرم افزار را به 2 بخش ازمون گیرنده و ازمودنی تقسیم کنید . در قسمت ازمون گیرنده خودتان دسترسی داشته باشید و در قسمت ازمودنی فرد مورد نظر جواب را ببیند با این روش دیگر نیاز ب خروجی Txt نیست
ببخشید اگر پروژه حاضری هم باشه میشه مثل اون مردی که ماهی رو به شما میده نه کسی که ماهی گیری یادتون بده
موفق باشید
بله حرف شما درسته ولی همیشه باید دید ماهی ای هست که منتظر گرفتنش موند یا نع
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و پاسخگو بودین

(1396/4/25، 02:37 عصر)shazde نوشته است: سلام با توجه به این که اینکارو تا حالا حداقل توی این انجمن ندیدم کسی انجام بده پیشنهاد میکنم توی فروم سیرا بپرسید ممکنه به جواب برسید یا اگر حتی شاید خوده سازنده های کانستراکت پست شما رو ببینن میان و جوابتونو میدن

ممنون از راهنماییتون
  پاسخ

(1396/4/25، 03:18 عصر)elham نوشته است:
(1396/4/25، 02:58 عصر)general-sherman نوشته است: در ابتدا باید ببینید دقیقا نیاز شما چیست اگر فقط زمان و مکان کلیک برای شما مطرح است Array دو بعدی جوابگوی کار شماست
موفق باشید
بله حرف شما درسته ولی همیشه باید دید ماهی ای هست که منتظر گرفتنش موند یا نع
خیلی ممنون که وقت گذاشتید و پاسخگو بودین
از گفته من دلگیر نشید و برداشت بد نکنید . ماهی زیاده . صیاد ذهن شماست و باید هر ماهی رو به سبک خودش شکار کنه . در دنیای کانستراکت بخاطر جاوا اسکریپت تقریبا میشه ادعا کرد که هر کاری شدنیه
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: