دیر پخش شدن صدا
سلام

دوستان در شروع بازیم صدایی که گفتم پخش بشه یکم دیر شروع میشه!!

حدود 2-3 بعضی اوقات شاید 4 ثانیه دیر شروع میشه.

مشکل چیه؟

یه سوال دیگه این که چطور میتونم بگم موزیکی که داره پخش میشه دباره از اول پخش بشه؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام.
چون موزیک‌ها به صورت استریم پخش می‌شن، ممکنه این مشکل رو داشته باشند.
در این صورت می‌تونید صداهاتون رو در پوشه‌ی Sounds قرار بدین (نه Music)، و مطمئن بشید که در تنظیمات پروژه Preload sounds روی Yes باشه.

برای تکرار هم در اکشن پخش صدا، گزینه‌ی Loop را روی looping قرار بدهید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
خیلی ممنونم از پاسختون

(1394/5/14، 09:17 عصر)Mojtaba نوشته است: برای تکرار هم در اکشن پخش صدا، گزینه‌ی Loop را روی looping قرار بدهید.

نه منظور رو درست متوجه نشدید. مثلا یک موزیک در حال پخشه تو بازی. وقتی از یک لایوت به لایوت دیگه ای میرم میخوام این موزیک از اول دباره شروع به بخش بشه

نه این که هر وقت تموم شد دباره از اول شروع به پخش بشه

[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/14، 09:17 عصر)Mojtaba نوشته است: علیک سلام.
چون موزیک‌ها به صورت استریم پخش می‌شن، ممکنه این مشکل رو داشته باشند.
در این صورت می‌تونید صداهاتون رو در پوشه‌ی Sounds قرار بدین (نه Music)، و مطمئن بشید که در تنظیمات پروژه Preload sounds روی Yes باشه.

این روش رو رفتم اما دیگه کلا موزیک پخش نمیشه!!

سر در نمیارم چند تا دیگه سورس بازی هم داشتم مشابه اونا عمل کردم برای صدا گزاری ولی بازم مشکل داره!!

با استفاده از وای فای رو گوشی تست میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل هنوز حل نشده

راستی بره دکمه ها هم که صدا میزارم (وقتی تاچ شدن) فقط یک بار پخش میشه!! یعنی مثلا بار دوم که دکمه رو تاچ کنی دیگه صدایی پخش نمیشه!!!! و وقتی که صدای دکمه هارو تو پوشه sound میزارم دیگه یک مشکل بالا وجود نداره فقط مثل همون آهنگ بازی دیر پخش میشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا راهنمایی کنید

باور کنید از دیروز تا حالا دارم رو همین صداش کار میکنم هر روشی که بگید رو رفتم درست نشد که نشد.
الان من اومدم آهنگ هارو تو musics گزاشتم صدا هارو هم تو sounds.

الان گفتم در شروع بازی موزیک پخش کنه و روی دکمه "استارت" که تاچ شد اونم یک صدا پخش کنه. مشکلات: تا وقتی یک کاری انجام ندی (مثلا حرکت کنه پلیر یا یک دکمه تاچ بشه) موزیک بازی شروع به پخش شدن نمیشه!!!!!!! و وقتی هم که رو دکمه "استارت" تاچ میشه موزیک قطع میشه و صدا تاچ شدن دکمه پخش میشه اونم فقط برای 1 دفعه و دفعه بعد که تاچ بشه صدایی پخش نمیشه!!

حالا اگه جای موزیک ها و صدا هارو عوض کنم با هم: دیگه کلا هیچی پخش نمیشه

اگه کنار هم بزارمشون که هیچ تفاوتی نمیکنه

اصلا looping چرا برام کار نمیکنه؟

گفتم در شروع لایوت موزیک بازی هم شروع بشه و بهش lopping دادم.

اما بعد از پایان موزیک، موزیک دباره پخش نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز، وقتی شما با وای فای در موبایل دارید تست میکنید.مرورگر کروم در این حالت نمیتونه به درستی صداها رو پخش کنه!!
موزیک بصورت خودکار در این نوع تست پخش نخواهد شد!
فقط با تاچ کردن یک شی پخش خواهد شد.مشکل از بازی شما نیست.
اگر موزیک شما در کامپیوتر و پیش نمایش کانستراکت درست عمل میکنه، دیگه مشکلی نیست.چرا که در خروجی هم درست عمل خواهد کرد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: