error gradle در یونیتی
درود من در یونیتی ورژن 2017.4.20 و یونیتی 2019.1.2 ارورر زیر را دارم که وقتی در حالت گریدل قرار می دهم ایجاد می شود
من بارها توسط اندروید استدیو اس دی  کی را نصب کردم و بارها انواع جاوا در ورژن 8.171 و 8.192 را نصب کردم اما همچنان ارورر دارد
و فکر می کنم این اررور دو فایل gradle-3.2.0.pom  و
را نمی تواند دانلود کند و وقتی به صورت ستی دانلود می کنم نمی دانم کجا باید قرارشان دهم
ارورر هست
CommandInvokationFailure: Gradle build failed.
C:/Program Files/Java/jdk1.8.0_192\bin\java.exe -classpath "F:\files\pc\Video\artoon\APK\sdk shode sdktools-ir\android-studio\gradle\gradle-4.6\lib\gradle-launcher-4.6.jar" org.gradle.launcher.GradleMain "-Dorg.gradle.jvmargs=-Xmx9096m" "bundleRelease"

stderr[

FAILURE: Build failed with an exception.

* What went wrong:
A problem occurred configuring root project 'gradleOut'.
> Could not resolve all artifacts for configuration ':classpath'.
   > Could not resolve com.android.tools.build:gradle:3.2.0.
     Required by:
         project :
         > Could not get resource 'https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/3.2.0/gradle-3.2.0.pom'.
            > Could not GET 'https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/tools/build/gradle/3.2.0/gradle-3.2.0.pom'.
               > dl.google.com
         > Could not get resource 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/gradle/3.2.0/gradle-3.2.0.pom'.
            > Could not GET 'https://jcenter.bintray.com/com/android/tools/build/gradle/3.2.0/gradle-3.2.0.pom'.
               > jcenter.bintray.com

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output. Run with --scan to get full insights.

* Get more help at https://help.gradle.org

BUILD FAILED in 17s
]
stdout[

]
exit code: 1
UnityEditor.Android.Command.WaitForProgramToRun (UnityEditor.Utils.Program p, UnityEditor.Android.Command+WaitingForProcessToExit waitingForProcessToExit, System.String errorMsg) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.Command.Run (System.Diagnostics.ProcessStartInfo psi, UnityEditor.Android.Command+WaitingForProcessToExit waitingForProcessToExit, System.String errorMsg) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.Command.Run (System.String command, System.String args, System.String workingdir, UnityEditor.Android.Command+WaitingForProcessToExit waitingForProcessToExit, System.String errorMsg) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.AndroidJavaTools.RunJava (System.String args, System.String workingdir, System.Action`1[T] progress, System.String error) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.GradleWrapper.Run (UnityEditor.Android.AndroidJavaTools javaTools, System.String workingdir, System.String task, System.Action`1[T] progress) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
Rethrow as GradleInvokationException: Gradle build failed
UnityEditor.Android.GradleWrapper.Run (UnityEditor.Android.AndroidJavaTools javaTools, System.String workingdir, System.String task, System.Action`1[T] progress) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.PostProcessor.Tasks.BuildGradleProject.Execute (UnityEditor.Android.PostProcessor.PostProcessorContext context) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.PostProcessor.PostProcessRunner.RunAllTasks (UnityEditor.Android.PostProcessor.PostProcessorContext context) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
Rethrow as BuildFailedException: Exception of type 'UnityEditor.Build.BuildFailedException' was thrown.
UnityEditor.Android.PostProcessor.CancelPostProcess.AbortBuild (System.String title, System.String message, System.Exception ex) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.PostProcessor.PostProcessRunner.RunAllTasks (UnityEditor.Android.PostProcessor.PostProcessorContext context) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.PostProcessAndroidPlayer.PostProcess (UnityEditor.BuildTarget target, System.String stagingAreaData, System.String stagingArea, System.String playerPackage, System.String installPath, System.String companyName, System.String productName, UnityEditor.BuildOptions options, UnityEditor.RuntimeClassRegistry usedClassRegistry, UnityEditor.Build.Reporting.BuildReport report) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.Android.AndroidBuildPostprocessor.PostProcess (UnityEditor.Modules.BuildPostProcessArgs args, UnityEditor.BuildProperties& outProperties) (at <177bc8179be6497489c4b5b319f290d7>:0)
UnityEditor.PostprocessBuildPlayer.Postprocess (UnityEditor.BuildTargetGroup targetGroup, UnityEditor.BuildTarget target, System.String installPath, System.String companyName, System.String productName, System.Int32 width, System.Int32 height, UnityEditor.BuildOptions options, UnityEditor.RuntimeClassRegistry usedClassRegistry, UnityEditor.Build.Reporting.BuildReport report) (at C:/buildslave/unity/build/Editor/Mono/BuildPipeline/PostprocessBuildPlayer.cs:281)
UnityEngine.GUIUtility:ProcessEvent(Int32, IntPtr)

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام اول اینکه زمان خروجی گرفتن باید از یک قند شکن خوب مثل الترا استفاده کرد. دوم آدرس خروجی را همون پوشه پروژه قرار داد. ببینید مشکل از این دوتا کار نیست.اگر خروجی موفق گرفتید ورژن SDK و جاوا را قرار دهید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
(1398/5/5، 10:32 عصر)sha2002 نوشته است: درود من در یونیتی ورژن 2017.4.20 و یونیتی 2019.1.2 ارورر زیر را دارم که وقتی در حالت گریدل قرار می دهم ایجاد می شود
من بارها توسط اندروید استدیو اس دی  کی را نصب کردم و بارها انواع جاوا در ورژن 8.171 و 8.192 را نصب کردم اما همچنان ارورر دارد
را نمی تواند دانلود کند و وقتی به صورت ستی دانلود می کنم نمی دانم کجا باید قرارشان دهم

درود . اینها رو نمیتونید بصورت دستی جایگزین کنید. درسته میشه دانلودشون کرد اما نمیتونید جایی کپی شون کنید.

همونطور که دوستمون گفت وی پی ان قوی میخواید که گوگل نتونه از داخل آندروید استودیو شما رو تشخیص بده. بعدش گریدل رو سینک کنید تا خودش شروع به دانلود کنه و موارد مورد نیاز رو بریزه روی سیستمتون.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 01:03 صبح)-unity- نوشته است: سلام اول اینکه زمان خروجی گرفتن باید از یک قند شکن خوب مثل الترا استفاده کرد. دوم آدرس خروجی را همون پوشه پروژه قرار داد. ببینید مشکل از این دوتا کار نیست.اگر خروجی موفق گرفتید ورژن SDK و جاوا را قرار دهید.

مرسی از پاسختان
اولا من قند شکن را خریده ام و از نوع رایگان استفاده نمی کنم اما باز هم باشه تعویض می کنم فقط الترا چیه نمی شناسم اگه لینک انلودش را داری برام بفرستید
دوم متوجه منظورتون نشدم که بع از خروجی ورژن sdk , jdk را قرار بدهم یعنی چی؟کجا قرار بدهم؟

(1398/5/6، 09:46 صبح)Mehrdad نوشته است:
(1398/5/5، 10:32 عصر)sha2002 نوشته است: درود من در یونیتی ورژن 2017.4.20 و یونیتی 2019.1.2 ارورر زیر را دارم که وقتی در حالت گریدل قرار می دهم ایجاد می شود

درود . اینها رو نمیتونید بصورت دستی  جایگزین کنید. درسته میشه دانلودشون کرد اما نمیتونید جایی کپی شون کنید.

همونطور که دوستمون گفت  وی پی ان  قوی میخواید که گوگل نتونه از داخل آندروید استودیو شما رو تشخیص بده. بعدش گریدل رو سینک کنید تا خودش شروع به دانلود کنه و موارد مورد نیاز رو بریزه روی سیستمتون.
این که می فرمایید گریدل را سینک کنم من با یونیتی دارم کتر می کنم نه با اندروید استدیو آیا موقعیت فولدر گریدل در اندروید استدیو با یونیتی متفاوت نیست؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

نقل قول: این که می فرمایید گریدل را سینک کنم من با یونیتی دارم کتر می کنم نه با اندروید استدیو آیا موقعیت فولدر گریدل در اندروید استدیو با یونیتی متفاوت نیست؟

نباید فرقی داشته باشه. ارور شما مربوط سینک نبودن گریدل است که باید از گوگل دانلود بشه. تو آندورید استودیو اگه اوکی بشه یونیتی هم اتوماتیک درست میشه.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 01:51 عصر)sha2002 نوشته است: مرسی از پاسختان
اولا من قند شکن را خریده ام و از نوع رایگان استفاده نمی کنم اما باز هم باشه تعویض می کنم فقط الترا چیه نمی شناسم اگه لینک انلودش را داری برام بفرستید
دوم متوجه منظورتون نشدم که بع از خروجی ورژن sdk , jdk را قرار بدهم یعنی چی؟کجا قرار بدهم؟

برای قند شکن تو گوگل سرچ کنید ultrasurf سایتش را میاره. من خودم هنوز سراغ خروجی گریدل نرفتم ولی گریدل به ورژن JDK و محل خروجی گرفتن حساس است. شما JDK ورژن 9 را هم امتحان کنید هر چند باید با ورژن 8 خروجی دهد. در مورد ورژن SDK و JDK هم منظورم این بود اگر خروجی موفق گرفتید تو انجمن ورژن را برای استفاده کاربرها قرار دهید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/6، 03:59 عصر)Mehrdad نوشته است:
نقل قول: این که می فرمایید گریدل را سینک کنم من با یونیتی دارم کتر می کنم نه با اندروید استدیو آیا موقعیت فولدر گریدل در اندروید استدیو با یونیتی متفاوت نیست؟

نباید فرقی داشته باشه. ارور شما مربوط سینک نبودن گریدل است که باید از گوگل دانلود بشه. تو آندورید استودیو اگه اوکی بشه یونیتی هم اتوماتیک درست میشه.

شما درست میگویید در اندرویدد استدیو هم سینک نمیشه باید چکار کنم در اندرویدد استدیو بیشتر گزینه ها اوکی میشه اما unresolve ...که می رسه ارورر میده که زیر مجموعه آن کلاس های زیای هست که اررور دارند حالا چکار کنم با اولترا سورف هم امتحان کردم نشد
درضمن اولترا سورف برای استفاده کاربر های ایرانی محددودیت گذاشته در سایتش این را نوشته
در پوشه خود گیم هم خروجی گرفتم نشد
در مورد Jdk معمولا باید با8.171  8.192 خروجی بده من قبلا با 10 هم امتحان کرده بوم و با 89 را یادم نمیاد
آیا امکان داره به خاطر sdk باشه چون یک نفر به من گفت که اس دی کی می تونه به من بفروشه با مبلغ بالا که با اون کار می کنه ولی من خودم هر چی فکر می کنم مشکل از گریددل است نه اس ددی کی برای همین نمی انم از او بخرم یا نه چون مبلغ خیلی بالاست و در ضمن اس دی کی ایشان 10گیگ است ددر حالیکه اس دی کی من بالای 150گیگ هست و من در حالت internal راحت خروجی می گیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(1398/5/6، 09:46 صبح)Mehrdad نوشته است:

درود . اینها رو نمیتونید بصورت دستی  جایگزین کنید. درسته میشه دانلودشون کرد اما نمیتونید جایی کپی شون کنید.

همونطور که دوستمون گفت  وی پی ان  قوی میخواید که گوگل نتونه از داخل آندروید استودیو شما رو تشخیص بده. بعدش گریدل رو سینک کنید تا خودش شروع به دانلود کنه و موارد مورد نیاز رو بریزه روی سیستمتون.
ما درست میگویید در اندرویدد استدیو هم سینک نمیشه باید چکار کنم در اندرویدد استدیو بیشتر گزینه ها اوکی میشه اما unresolve ...که می رسه ارورر میده که زیر مجموعه آن کلاس های زیای هست که اررور دارند حالا چکار کنم با اولترا سورف هم امتحان کردم نشد
درضمن اولترا سورف برای استفاده کاربر های ایرانی محددودیت گذاشته در سایتش این را نوشته
در مورد Jdk معمولا باید با8.171  8.192 خروجی بده من قبلا با 10 هم امتحان کرده بوم و با 89 را یادم نمیاد
آیا امکان داره به خاطر sdk باشه چون یک نفر به من گفت که اس دی کی می تونه به من بفروشه با مبلغ بالا که با اون کار می کنه ولی من خودم هر چی فکر می کنم مشکل از گریددل است نه اس ددی کی برای همین نمی انم از او بخرم یا نه چون مبلغ خیلی بالاست و در ضمن اس دی کی ایشان 10گیگ است ددر حالیکه اس دی کی من بالای 150گیگ هست و من در حالت internal راحت خروجی می گیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اولتراسرف رو گوگل شناسایی میکنه. وی پی ان خریداری کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/5/8، 12:39 عصر)sha2002 نوشته است: ما درست میگویید در اندرویدد استدیو هم سینک نمیشه باید چکار کنم در اندرویدد استدیو بیشتر گزینه ها اوکی میشه اما unresolve ...که می رسه ارورر میده که زیر مجموعه آن کلاس های زیای هست که اررور دارند حالا چکار کنم با اولترا سورف هم امتحان کردم نشد

من خودم برای SDK اول آفلاین اندروید استودیو نصب کردم بعد پوشه SDK که داخل درایو C اندروید استودیو ساخت را و حجمش حدود 5 گیگ بود را کپی کردم داخل درایو دیگر و اندروید استودیو را پاک کردم. بعد داخل این سایت 
کد:
https://android-studio.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/
فایل های build-tools و platform-tools و sdk-tools-windows را دانلود کردم و جایگزین فولدرهای قدیمی کردم. فایل های API ورژن 16 و 27 و 28 را هم دانلود کردم و ریختم داخل فولدر platforms. فقط اسم فولدر ها باید بصورت android-28 یا 16 باشه. داخل یونیتی هم آدرس فولدر SDK را بهش دادم. و حداقل API را گذاشتم 16 و حداکثر 28. حجمش هم همون حدود 5 گیگ ماند. خروجی internal را هم راحت گرفت. از JDK ورژن 8.0.152 استفاده کردم ولی هنوز با گریدل خروجی نگرفتم.حجم 150 گیگ برای SDK فقط برای کار با خود اندروید استودیو نیاز هست.

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/8، 05:22 عصر)-unity- نوشته است:
(1398/5/8، 12:39 عصر)sha2002 نوشته است: ما درست میگویید در اندرویدد استدیو هم سینک نمیشه باید چکار کنم در اندرویدد استدیو بیشتر گزینه ها اوکی میشه اما unresolve ...که می رسه ارورر میده که زیر مجموعه آن کلاس های زیای هست که اررور دارند حالا چکار کنم با اولترا سورف هم امتحان کردم نشد

من خودم برای SDK اول آفلاین اندروید استودیو نصب کردم بعد پوشه SDK که داخل درایو C اندروید استودیو ساخت را و حجمش حدود 5 گیگ بود را کپی کردم داخل درایو دیگر و اندروید استودیو را پاک کردم. بعد داخل این سایت 
کد:
https://android-studio.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88/
فایل های build-tools و platform-tools و sdk-tools-windows را دانلود کردم و جایگزین فولدرهای قدیمی کردم. فایل های API ورژن 16 و 27 و 28 را هم دانلود کردم و ریختم داخل فولدر platforms. فقط اسم فولدر ها باید بصورت android-28 یا 16 باشه. داخل یونیتی هم آدرس فولدر SDK را بهش دادم. و حداقل API را گذاشتم 16 و حداکثر 28. حجمش هم همون حدود 5 گیگ ماند. خروجی internal را هم راحت گرفت. از JDK ورژن 8.0.152 استفاده کردم ولی هنوز با گریدل خروجی نگرفتم.حجم 150 گیگ برای SDK فقط برای کار با خود اندروید استودیو نیاز هست.

------------------------
الان من چکار کنم ؟
آیا مشکل از اس دی کی است و با خریدن آن با مبلغ بالا مشکلم حل میشود یا اصلا به اس دی کی مربوط نیست
من باید چکار کنم

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 4,262 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 1,081 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,571 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 991 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,709 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: