کانستراکت برای لینوکس
سلام خسته نباشید آیا کانستراکت ۲ برای لینوکس هم داریم؟
اگه داریم لینک دانلودشو بدید مرسی 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فقط برای ویندوز موجود هست.
ولی میتونید با استفاده از سیستم عامل مجازی این کار رو بکنید.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام.
کانستراکت نسخه لینوکسی نداره اما شما از دو طریق میتونید کانستراکت رو روی لینوکس اجرا کنید:
1-استفاده از ویرچوال ماشین که یکی دیگه از دوستان اشاره کردن.
برای این روش باید نرم افزار virtualbox رو نصب کنید و روش یه نسخه ویندوز نصب کنید و بعد کانستراکت رو نصب کنید.
این روش خیلی خوب نیست و کند و با مشکل خواهد بود مگر اینکه سیستم خیلی خوبی داشته باشید. خودم با 12 گیگ رم و دو گیگ گرافیک و Corei5 7200 و ویندوز 10 بسیار لگ و کندی داشتم و عملا ویندوزی که نصب کردم غیرقابل استفاده بود. در نتیجه این روش رو پیشنهاد نمیکنم.
2-روش دوم استفاده از Wine و اجرای فایل exe
این روش بسیار مناسبه و تقریبا باهاش میشه اکثر نرم افزارهای ویندوزی رو نصب کرد. کار باهاش هم بسیار سادست و فقط کافیه کانستراکت رو با استفاده از Wine اجرا کنید. این روش از خود لینوکس برای اجرا استفاده میکنه در نتیجه قدرت بیشتری داره. خودم به راحتی بازی Pes2017 که گرافیک تقریبا بالایی داره رو تونستم راحت اجرا کنم. همچنین میتونید فوتوشاپ و.. رو با این روش اجرا کنید.
توی دیتایس Wine هم کانستراکت دو نمره Gold رو داره که یعنی Wine میتونه به راحتی اجراش کنه:
https://appdb.winehq.org/objectManager.p...&iId=10658

اما در نهایت لازم میدونم اینم بگم که استفاده از لینوکس و نرم افزارهای ازاد فلسفه ای داره و بهتره وقتی وارد دنیای ازادکارها و نرم افزارهای ازاد میشید فلسفش رو هم مد نظر قرار بدید!!
به همین خاطر پیشنهاد میکنم از موتور گودوت استفاده کنید:
http://construct2.ir/showthread.php?tid=8268

البته که در نهایت انتخاب با شماست..من پیشنهاد میکنم اگر علاقه مند به استفاده از کانستراکت هستید حتما از روش دوم استفاده کنید..مگر اینکه سیستم واقعا قوی ای داشته باشید..سوالی بود در خدمتم..موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، shazde ، MohammadHadi ، kakmamad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,135 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85