لندینگ پیج و سایت بازیساز
سلام دوستان
بنظرتون شکل و شمای سایت و لندینگ پیج برای بازی ها چطور باشه که مخاطب پسند باشه ؟
آیا لندینگ پیج زیر مجموعه ای از صفحات سایت اصلی قرار بگیره؟ یا مستقل باشه(دامنه مجزا)؟
از وردپرس یا جوملا استفاده کنم ؟ یا html ساده ؟
اگر از افزونه المنتور (پولی نال شده) استفاده کنم ممکنه سایتم Suspend بشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

نقل قول: بنظرتون شکل و شمای سایت و لندینگ پیج برای بازی ها چطور باشه که مخاطب پسند باشه ؟
سعی کنید یک ویدئو از بازیتون در صفحه اولیه بازی استفاده کنید .
بعد بصورت اسلایدی عکس هایی از بازی رو ارائه بدید و لینک نصب کافه بازار و مایکت و ... رو ارائه بدید .

نقل قول: آیا لندینگ پیج زیر مجموعه ای از صفحات سایت اصلی قرار بگیره؟ یا مستقل باشه(دامنه مجزا)؟
در اصل اگر دامین خاصی به نام خودتون دارید بهتره زیر مجموعه باشه ( چرا که دامنه های قدیمی امتیاز ایندکس بیشتری ) برای موتور های جستجو هم دارند .
نقل قول: از وردپرس یا جوملا استفاده کنم ؟ یا html ساده ؟
جوملا که هیچ ؛
وردپرس هم میشه ، اما خود من پیشنهادم HTml و استفاده از کد نویسی اختصاصی هست ؛ چون اونطوری راحت تر میتونید تغییرات مد نظرتون رو عملی کنید .
نقل قول: اگر از افزونه المنتور (پولی نال شده) استفاده کنم ممکنه سایتم Suspend بشه ؟
باید از سرویس دهنده هاستتون سوال کنید استفاده از اسکریپت و پلاگین های نال شده باعث ساسپند شدن سرویستون میشه یا خیر . اگر گفتند بله ؛ باید از سرویس وارز استفاده کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، shazde
ممنون از شما  63
قرار دادن خروجی html5 کانستراکت بصورت embed در پیج چطوری هست ؟
من قبلا هر کار کردم نشد و با آموزش سیرا جلو رفتم .
البته وب رو بصورت مختصر در حد کار راه انداز بلدم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: