موضوعها: 34
سپاسها: 318
180 سپاس گرفتهشده در 91 ارسال
سلام . با توجه به قابلیت مولتی پلیر کانستراکت ، به نظرتون ساهت بازی های کارتی فکر خوبی هست ؟ اصلا در دنیای بازیهای اندروید بازی های کارتی طرفداران زیادی داره ؟ یا مثلا مثل بازیهای کلماتی دیگه خیلی دمده شده ؟اگر یک ایده ی جدید باشه چطور ؟
با تشکر
موضوعها: 5
مکان: شیراز
سپاسها: 298
592 سپاس گرفتهشده در 223 ارسال
ایده جدید اگه به خوبی پیاده بشه و بازی هم جذاب بشه حتما میگیره.
البته شما نمیتونید تو بازیهای کارتی با hearthstone یا نمونه ایرانیش هشت خوان رقابت کنید چون اونا هم قدیمی ترن و هم کیفیتشون بالاست پس مجبورید ایده جدیدی داشته باشید.
الان تو صفحه اول بازار یه بازی اومده به اسم "باباشاه" که من از همون اول که منتشر شد دنبال میکردم این بازی رو. سبکش کارت بازی هست ولی آفلاینه و بیشتر پازل هست تا نبرد رو در رو. در واقع همون solitaire رو ایرانیزه کردن انگار. 2 هزارتا نصب داشت و بعد از یک روز که اومد صفحه اول الان ده هزارتا نصب فعال داره و قطعا بیشتر و بیشتر هم میشه چون بازی خوش ساختیه.
موضوعها: 51
سپاسها: 236
237 سپاس گرفتهشده در 98 ارسال
سلام دوست عزیز
بازی های کارتی هم طرفدار های خودشو داره ولی خیلی زیاد نیست،همین طرفدار ها رو هم بخوای به سمت بازیت بکشی باید یک ایده کاملا نو داشته باشی و بازی رو به حرفه ای بسازی با گرافیک و همه چیز عالی.
من خودم ترجیح میدم برم سراغ سبک های دیگه تا اینکه کارتی بسازم،ولی باز هر کی نظر خودشو داره
موضوعها: 18
سپاسها: 250
137 سپاس گرفتهشده در 82 ارسال
بازی کارتی از بازیهای مورد علاقه ایرانیاس
ولی خوب باید ۲ شرط خلاقیت و جذابیت رو مد نظر داشته باشی
متفاوت هم باشه که دیگه چه بهتر.
موضوعها: 51
سپاسها: 236
237 سپاس گرفتهشده در 98 ارسال
بقیه مارکت ها رو نمیدونم ولی کافه بازار منتشر نمیکنه
چون یکی از اشنا هام هم پاسور انلاین ساخته بود ولی منتشر نشد
موضوعها: 36
سپاسها: 336
137 سپاس گرفتهشده در 72 ارسال
عجب !
راستی اینم بگم مایکت کلا هیچ بازی پاسوری رو قبول نمیکنه ، چ آنلاین چ آفلاین .