ساخت کانال تلگرام
سلام 
چیزی که میخوام تلگرام نیست 
میخوام یه چیزی مثل کانال تلگرام درست کنم برای یه قسمت از بازیم میخوام 

یه قسمت میخوام قرار بدم داخل بازی مثل کانال های تلگرامی هرچندوقت یه بار متنی بزارم 
۱ این که چجوری این کار رو انجام بدم 
۲. وقتی تو تلگرام یه متنی تو کانال میزارین یه کادری دور اون متن قرار میگره متن کوتاه باشه کادر کوچیک متن بلند باشه کادر بزرگ چجوری اون کادر رو بسازم یعنی بگم وقتی من پیامی گذاشتم دورش یه کادر قرار بگیره ارسال بشه
 ۳.چجوری بگم که وقتی یه پیام جدید فرستادم اون قبلیه بره بالا جدیده پایین قرار بگیره دقیقا مثل تلگرام 

اموزش چت روم رو دارم دانلود میکنم ببینم چجوریه خواستم از شما هم بپرسم پیشنهادی دارین بگین
 خیلی برام مهم خلاصه بگم یه چیز مثل کانال تلگرام یا صفحه شخصی توییتر میخوام درست کنم که فقط خودمم میخوام پیام بدم و برای کاربر های بازی پیشنهاد ویژه یا خبر از اپدیت های جدید بازی بزارم 

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب آموزش چت رومو ببین. دیگه چرا میپرسی خب 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
نمیدونم محمد 82 بود یا محمد هادی
یه بار یه آموزش درست کرد که میتونستی وبلاگ درست کنی و از توی وبلاگ متنی رو بنویسی و توی بازی نمایش بدی

"لیگ ماهانه" رو سرچ کن فکر کنم پیدا کنی تایپیک رو.

شاید بهتر از چتروم باشه برای بازیت
  پاسخ

سپاس شده توسط: Morj1
من این اموزش رو ساخته بودم ، فک نکنم بدردشون بخوره : {لینک}
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

(1398/6/22، 03:30 عصر)محمد 82 نوشته است: من این اموزش رو ساخته بودم ، فک نکنم بدردشون بخوره : {لینک}

درمورد این کار پیشنهادی نداری ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این رو هم میتونید از طریق وبلاگ انجام بدید . به این صورت که یه لیوت خبر مثلا درست کنید و بعد یه کادر و یه عکس و یه تکست . بعد بگید مثلا در اغاز لیوت اطلاعات رو از طریق اجاکس بگیره از وبلاگ . بعد تو وبلاگ یه سری کد بزنید به این صورت که مثلا :
کد:
(mohammad-http://picofile....-جان بولتون ، مشاور امنیت ملی امریکا برکنار شد . به دنبال این خبر ...............)
این طوری . جای اون mohammad میتونی مثلا عنوان بزاری . حالا این رو که کانستراکت فراخوانی کنه میتونی جداش کنی و در کادر مورد نظر نمایش بدی ، مثلا طبق سلیقه بالا عکس یا نامت رو بنویسی و بعد متن خبر رو . حالا میتونی بگی هر خط جدید تو وبلاگ یه کادر جداگونه بشه . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: