Node Webkit از C2 جدا شد!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
در آخرین نسخه‌ای که به تازگی از کنستراکت ۲ منتشر شده، حجم فایل نصبی اون به ۵۹ مگ رسیده! یعنی برای کاهش حجم، برنامه Node Webkit حذف شده و کسانی که از نسخه‌ی r187 به بالا بخواهند استفاده کنند باید Node Webkit رو به صورت جداگانه دانلود و نصب کنند. Node Webkit برنامه‌ای است که کنستراکت ۲ برای خروجی ویندوز، مکینتاش و لینوکس از آن استفاده می‌کند. این یعنی پس از انتشار نسخه‌ی جدید Node Webkit دیگر لازم نیست منتظر بمانیم تا آپدیت بعدی کنستراکت منتشر شود تا بتوانیم از نسخه‌ی جدید استفاده کنیم.

Node Webkit به تازگی از نسخه‌ی ۶۴ بیتی مکینتاش پشتیبانی می‌کند و در آینده‌ای نزدیک از ویندوز ۶۴ بیتی نیز پشتیبانی خواهد کرد. سازندگان کنستراکت می‌خواهند تمام این خروجی‌ها را پوشش دهند ولی با این کار حجم دانلود کنستراکت بسیار افزایش خواهد یافت. با این‌که شاید نخواهید از خروجی‌هایی که Node Webkit پوشش می‌دهد استفاده کنید و یا نسخه‌ی جدید کانستراکت منتشر شود در حالی که نسخه‌ی جدید Node Webkit منتشر نشده باشد، شما مجبور بودید دو بار همان نسخه از Node Webkit که همراه کنستراکت نصب می‌شد را دانلود کنید. حالا با جدا شدن این برنامه از کنستراکت این مشکلات حل شده‌اند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
Node Webkit را از کجا دانلود کنیم و چطور نصب و راه اندازیش کنیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
(1393/11/10، 01:31 صبح)mehrdad.ch نوشته است: Node Webkit را از کجا دانلود کنیم و چطور نصب و راه اندازیش کنیم

لینک دانلود :

https://github.com/nwjs/nw.js/archive/master.zip
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mojtaba ، makan parsi
سلام. اسم نسخه‌ی جدید Node-Webkit به NW.js تغییر کرده (NW مخفف Native Web)، چون دیگه به Node و Webkit ربطی نداره.

به هر حال آخرین نسخه‌ی NW.js برای کانستراکت رو بهتره از خود سایت اسکیرا در این صفحه دانلود کرد.
علی صفایی حائری
  پاسخ

من  NW.js نصب کردم حالا چطور آنرا استفاده کنم می خواهم هنگام اجرای بازی  NW.js  خروجی بازی را نمایش دهد . وارد تنظیمات شدم و محلی که فایل ویندوز 32 بیتی را به عنوان خروجی دادم و خروجی بازیم را عئض کردم اما خطا می دهد کسی می داند چگونه اضافه کرد
  پاسخ

یعنی شما از نسخه‌های جدیدتر از r187 استفاده می‌کنید؟ اگه این طور هست، باید بگم در نسخه‌ی رایگان (بدون کرک) نمی‌تونید مستقیماً خروجی NW.js بگیرید.
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,132 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,425 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,353 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,898 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,148 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: