سوالی در باره سبک بازی سازی

با سلام خدمت دوستان خوب انجمن باز هم مزاحم شدم ببخشید ...
میخواستم بدونم آیا امکان این هست که به صورت جهان باز (open world) بازی ساخت که در اون ساعت بگذره و مثال 4 فصل باشه و به طور رندوم یک روز بارون بیاد یه روز افتابی باشه و روز و شب بگذره !

آیا یه همچین امکانی در کانستراکت هست ؟؟؟

یا حتی در کیم میکر استودیو ؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله در کانستراکت میشه
مثل بازی  دریانوردان که اپن ورلد هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei ، meysam.p.n
(1399/2/14، 10:12 عصر)danial90 نوشته است: با سلام خدمت دوستان خوب انجمن باز هم مزاحم شدم ببخشید ...
میخواستم بدونم آیا امکان این هست که به صورت جهان باز (open world) بازی ساخت که در اون ساعت بگذره و مثال 4 فصل باشه و به طور رندوم یک روز بارون بیاد یه روز افتابی باشه و روز و شب بگذره !

سلام دوست عزیز؛
از منظر فنی بله چنین چیزی ممکنه ولی به نظر من دنیای جهان باز بیشتر توی فضای سه بعدی معنی میده نه فضای دو بعدی.
به هر حال چنین کاری تا حد زیادی ممکنه.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei ، meysam.p.n ، Hossein
(1399/2/14، 10:16 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1399/2/14، 10:12 عصر)danial90 نوشته است: با سلام خدمت دوستان خوب انجمن باز هم مزاحم شدم ببخشید ...

سلام دوست عزیز؛
از منظر فنی بله چنین چیزی ممکنه ولی به نظر من دنیای جهان باز بیشتر توی فضای سه بعدی معنی میده نه فضای دو بعدی.
به هر حال چنین کاری تا حد زیادی ممکنه.
البته از اون جایی که میشه بازی های شبه 3 بعدی هم ساخت ، توی این نوع از بازی ها هم جذابیت فوق العاده ای دارن این مسائل ...
ولی توی 2 بعدی ها هم میتونید سورس همون بازی شوتر خود کانستراکت رو نگاه کنید ، جذابیت فوق العاده ای بهش پرداختن ، وقتی که بارون میزنه و رعد و برق و ...
بسته به خلاقیت فرد سازنده و امکانات گرافیکی که در دسترسش هست به نظرم میشه هر کاری انجام داد .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، meysam.p.n ، Hossein

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,067 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,026 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali
  مشکل در تاچ کردن mehdi 3 2,868 1400/12/21، 11:09 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  مشگل در خروجی Sarbaz24 1 1,501 1400/9/6، 11:47 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani