مشکل در تاچ کردن
سلام.
چطور میشه وقتی کاربر بر روی گوشی با چند انگشت همزمان تاچ کرد فقط یک مورد تاچ بشه؟
من از یک اسپرایت 4 تا فریم در لایوت گذاشتم.بعد وقتی با چند انگشت روی فریم ها(کادرها) می زنیم برای همه موارد همزمان تاچ صورت میگیره که البته نمی دونم چجوری این مشکل رو  باید برطرف کنم.(فرض بر اینه که یک آزمون چهار گزینه ای داریم.اگر همزمان با 3 یا 4 انگشت روی گزینه ها تاچ بشه امتیاز منفی و مثبت بهم می ریزه.)
نمونه خروجی اندروید 

سورس

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1400/12/20، 07:56 عصر)mehdi نوشته است: سلام.
چطور میشه وقتی کاربر بر روی گوشی با چند انگشت همزمان تاچ کرد فقط یک مورد تاچ بشه؟
من از یک اسپرایت 4 تا فریم در لایوت گذاشتم.بعد وقتی با چند انگشت روی فریم ها(کادرها) می زنیم برای همه موارد همزمان تاچ صورت میگیره که البته نمی دونم چجوری این مشکل رو  باید برطرف کنم.(فرض بر اینه که یک آزمون چهار گزینه ای داریم.اگر همزمان با 3 یا 4 انگشت روی گزینه ها تاچ بشه امتیاز منفی و مثبت بهم می ریزه.)
نمونه خروجی اندروید 

سورس

سلام
من درست متوجه منظورتون نشدم، از حرفتون دوتا مشکل متفاوت رو فهمیدم، شاید مشکل شما یکی از این دو باشه و شاید هر دوش:

۱- اگر میخواید که فقط یک گزینه رو بشه انتخاب کرد میتونید از یه متغییر استفاده کنید که مقدار اولیش برای مثال ۰ هست و اگر روی دکمه ها کلیک شد -> اول ببینه که اگر متغیر برابر با ۰ بود uid اون گزینه رو داخل متغیر ذخیره کنه، و در سوال بعد این متغیر دوباره ۰ بشه، اینطوری فقط یبار میشه گزینه ای رو انتخاب کرد...

۲- توی اکسپرشن های پلاگین تاچ، یه چیزی بود به اسم TouchID که هر تعداد انگشتی که روی صفحه کشیده میشن رو با یه عدد از ۰ مشخص می‌کنه مثلا اولین انگشت اگر روی صفحه باشه اون رو ۰ در نظر میگیره و اگر انگشت بعدی هم روی صفحه کشیده بشه عدد ۱ رو برای اون انگشت در نظر میگیره، برای اینکه فقط یک تاچ انجام بگیره میتونید بگید که اگر TouchID = 0 کار مورد نظر رو انجام بده

نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi
سلام
کاری میتونید بکنید اینه که برای تاچ شرط بزارید که روی چیز دیگه ای همزمان تاچ نکرده باشه
یعنی کاربر تاچ میکنه روی دکمه و به شرط اینکه دکمه دیگه ای رو تاچ نکرده باشه و بعد فلان اتفاق بیوفته
سهراب سپهری

ﮔﺎﻫﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ به خودم میگویم در دیاری که پر از دیوار است
ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟
ﺑﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ
ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ :
ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ، ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ !
ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟!
ﺗﻮ " خدﺍ " ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ
" ﺧﺪﺍ "
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁﺧر با توست....

پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi ، ᔕinaᗪehghani
(1400/12/21، 05:36 عصر)amin COD' نوشته است: سلام
کاری میتونید بکنید اینه که برای تاچ شرط بزارید که روی چیز دیگه ای همزمان تاچ نکرده باشه
یعنی کاربر تاچ میکنه روی دکمه و به شرط اینکه دکمه دیگه ای رو تاچ نکرده باشه و بعد فلان اتفاق بیوفته

سلام دوست عزیز،ممنون.
بله تقریبا هممین کارو انجام دادم و از چند تا متغیر استفاده کردم تا درست شد.البته من کامل سوالم رو توضیح نداده بودم.در واقع من می خواستم که اگر روی گزینه درست زد سوال ریسیت بشه اما اگر روی هر کدام از گزینه های غلط زد کم رنگ بشه وبعد دیگه روی اون نتونه کلیک کنه.بعد روی گزینه های غلط دیگه امکان کلیک وجود داشته باشه تا یکی یکی گزینه های غلط حذف بشه و در نهایت گزینه درست باقی بمونه که در نهایت با چن تا متغیر اکی شد
(اول فکر کردم شاید خود کانستراکت گزینه ای چیزی تو تنظیماتش داشته باشه تا چند تا لمس همزمان استفاده نشه)

(1400/12/21، 04:16 عصر)ᔕinaᗪehghani' نوشته است:
(1400/12/20، 07:56 عصر)mehdi' نوشته است: سلام.
نمونه خروجی اندروید 

سورس

سلام
من درست متوجه منظورتون نشدم، از حرفتون دوتا مشکل متفاوت رو فهمیدم، شاید مشکل شما یکی از این دو باشه و شاید هر دوش:

۱- اگر میخواید که فقط یک گزینه رو بشه انتخاب کرد میتونید از یه متغییر استفاده کنید که مقدار اولیش برای مثال ۰ هست و اگر روی دکمه ها کلیک شد -> اول ببینه که اگر متغیر برابر با ۰ بود uid اون گزینه رو داخل متغیر ذخیره کنه، و در سوال بعد این متغیر دوباره ۰ بشه، اینطوری فقط یبار میشه گزینه ای رو انتخاب کرد...

۲- توی اکسپرشن های پلاگین تاچ، یه چیزی بود به اسم TouchID که هر تعداد انگشتی که روی صفحه کشیده میشن رو با یه عدد از ۰ مشخص می‌کنه مثلا اولین انگشت اگر روی صفحه باشه اون رو ۰ در نظر میگیره و اگر انگشت بعدی هم روی صفحه کشیده بشه عدد ۱ رو برای اون انگشت در نظر میگیره، برای اینکه فقط یک تاچ انجام بگیره میتونید بگید که اگر TouchID = 0 کار مورد نظر رو انجام بده

سلام آقا سینا،خیلی ممنون.
فعلا با متغیر و چند شرط درستش کردم 
شرمنده پیامتون رو دیر دیدم .این مورد رو بررسی می کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani ، amin COD

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,067 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,027 1401/2/26، 01:06 عصر
آخرین ارسال: tohidrajabali
  مشگل در خروجی Sarbaz24 1 1,503 1400/9/6، 11:47 عصر