موضوعها: 1
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام من میخوام بازی بسازم که گوشی به صورت افقی قرار بگیره و کارکترم هم جلوتر دوربین باشه و دوبغل هم خونه یا کوه یا منظره یا هر چیز دیگری باشه بعد رو به جلو حرکت کنه و از روی موانع پرش کنه یا موانع ای جولش هستن رو بره کنار یه جور مثل مارپیچی و بازی دوندگان مترو و ترافیک رکورد و یه بازی دیگه که دونده خیلی سریع میدوه اگه سریع از موانع عبور نکنه میسوزه و با این کارش امتیاز گیرش میاد و میتونه امکانتات بخره من آموزشو دیدم ولی صفحه به صورت عمودیه از بغل بازی رو میبینیم
میشه کمکم کنید
بعدش با حرکت دست روی صفحه نمایش بپره بالا بره چپ بره راست خم بشه نکه یه کلید واسش طراحی کنم
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
دوست عزیز
اگر اشتباه نکنم سبک بازی شما باید 3بعدی باشه نه 2بعد, اگر دنبال ساختن چنین بازی هایی هستید پیشنهاد منUnity 3D
هست ولی اگر بدون دانش بازی سازی و برنامه نویسی به سمت چنین برنامه هایی برین قطعا پشیمون میشن.
بازی هایی که از دوربین از بالا یا بقل باشه مثل بازی کلش اف کلنس که دوربین از بالا قرار داره یا بازی پرندگان خشمگین یا بازی های پلتفرمی مثل بازی سالار که از بقل رخ میدهد مثلا : بازی سونیک و خرگوش و قارچ خور در سگا و میکرو . که هنوز که هنوز هست طرفداران خود را داره پس حتما نباید بازی سه بعدی باشه تا طرفدار داشته باشد با سبک دو بعدی نیز میشه طرفدار های خود را بدست آورد.
این که بخوای بازی سازی را شروع کنی خیلی خوبه چون وقتش را داری برای کاراکتر هات باید با افرادی که در طراحی انیمیت یا گرافیست آشنایی دارند همکاری کنید در مورد درون پرداخت شبکه هم بگم که فعلا در حال ساختنش هستند دوستان.
موضوعها: 15
سپاسها: 58
77 سپاس گرفتهشده در 18 ارسال
البته همچین بازی ای رو هم میشه با کانسترکت ساخت من همین الان دارم همینچین بازی رو میسازم ولی به جای دونده یه ماشین هستش