کمک لازم داریم
سلام دوستان یه سوال دارم
اینه ک ما میخوایم با کمک کانستراکت 2 یه نرم افزار بسازیم که مثلا اموزش ساخت هواپیما رو توش اپلود یا هرچی ک بهش میگید بکنیم.
1.ایا میشه با کانستراکت این کار رو کرد؟
2. با چه پلاگینی؟
3.چجوری؟
لطفا راهنمایی کنید.خیلی نیاز دارم
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا واضح تر بگید منظورتون مثل کتاب
بازی سازی سخته ولی گرافیک از اون سخت تر

تا آخر شهریور برنامه ای با نام انیمیشن دونی انتشار میدم 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/12، 09:40 عصر)M.javad نوشته است: لطفا واضح تر بگید منظورتون مثل کتاب

سلام
مثلا میخوای یه مطلبی رو انلاین وارد کنی توی نرم افزارت.مث اینکه یه برنامه داری اموزشاتو باید انلاین بفرسی تا دیگران ببینن عین سایت یا برنامه های آشپزی که هر روز اموزش های جدید میذارن
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کمک کنید لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما لطف میکنید یه وبلاگ میسازید .
بعد پلاگین html iframe رو دانلود میکنید.
بعد میگید هر لحظه (every tick) از شی html iframe وبلاگو بیار تو برنامه بعد ادرس وبلاگتونو میزارین 
واسه ی دانلود پلاگین هم میتونید تو انجمن سرچ کنید یا از وبلاگ آقای ابراهیمی دانلود کنید. 
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: مملی ، shazde
(1396/4/13، 01:18 صبح)Dani نوشته است: شما لطف میکنید یه وبلاگ میسازید .
بعد میگید هر لحظه (every tick) از شی html iframe وبلاگو بیار تو برنامه بعد ادرس وبلاگتونو میزارین 
واسه ی دانلود پلاگین هم میتونید تو انجمن سرچ کنید یا از وبلاگ آقای ابراهیمی دانلود کنید. 

سلام ممنون
یعنی سرور نمیخواد؟
میخوام فقط اوناییکه میخوام وارد برنامه شه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام
خرید هاست :
آموزش خرید هاست :: سیرا | آموزش کامل کانستراکت ۲
و فکر میکنم سورس زیر بتونه کمکتون کنه
سورس ضد هک تلگرام :: سیرا | آموزش کامل کانستراکت ۲
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/13، 11:02 صبح)مملی نوشته است:
(1396/4/13، 01:18 صبح)Dani نوشته است: شما لطف میکنید یه وبلاگ میسازید .

سلام ممنون
یعنی سرور نمیخواد؟
میخوام فقط اوناییکه میخوام وارد برنامه شه
نه عزیزم سرور نمیخاد.
فقط شما این دستوراتو به کانستراکت بده .
بعدش بری تو مدیریت وبلاگ و مطلب ارسال کنی خودش به صورت آنلاین مطلبو میفرسته تو برنامه .
تو وبلاگ ها مشاهده میشه مثلا بالای صفحه نوشته صفحه ی اصلی و درباره ی ما. یا شاید توی قالب وبلاگتون یه قسمت باشه به اسم لینک ها مثلا.
اگه میخاین اون ها توی برنامتون مشاهده نشن باید زبان برنامه نویسی html و css رو بلد باشین 
و توی مدیریت وبلاگ برید و ویرایش قالب رو بزنید و با دستورات html و css قالب و صفحه ی مورد نظرتون رو بسازید.
البته من پیشنهاد میکنم برنامه ی adobe muse رو یاد بگیرین و دانلود کنید .
و توی یه هاست رایگان آپلود کنید و آدرسشو توی html iframe بنویسید.
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 210 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 168 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: