جایزه 200 تومن !(پلاگین مولتی پلیر میخوام)
قبلا جایزه گذاشتم هر کی یه پلاگین یا روش خوب برای وصل کردن دوتا گوشی بهم برای بازی دو نفره بگه 100 تومن میدم. کسی پیدا نشد. حالا جایزه رو 200 تومن میکنم. هر کی هم air consule رو معرفی کنه 200 تومن جریمه میشه اون بدرد نمیخوره!

جهت شفاف سازی local multiplayer with lan (bluetooth - wifi)
قابلیت انقال پیام بین دو گوشی یا تبلت (اندروید) بدون اتصال به اینترنت.

نمیخواهم یک سرور بسازم که از طریق اینترنت یک دستگاه پیام رو بفرسته به سرور بعد سرور بفرسته به دستگاه دیگه. میخوام مستقیم از طریق بلوتوث یا wifi به از یک دستگاه به دستگاه دیگه فرستاده بشه.( خداییش ظلمه بخاطر یه بازی ساده مثل منج و تخته نرد و اسم فامیل مثلا طرف بخواد وصل بشه به اینترنت و برنامه نویسی سمت سرور و این چیزا .. .)

به نظر بنده باید کسی که جاوا اسکریپت بلده یه پلاگین بسازه براش. پلاگینی با این ویژگی ها.
بتونه مک آدرس دستگاه های اطراف رو پیدا کنه.
بتونه مک ادرس دستگاه هایی که داخل بازی هستند رو تفکیک کنه.(ترجیحا)
بتونه یک بسته string رو ازسال کنه. بتونه دریافت کنه
دارای شرط on recived data باشه.
, و همچنین شروط زیر :
on device connected
on send successful /on send failur
حالا broadcast هم داشت چه بهتر ولی لازم نیست.
on device disconnected .

خلاصه کلام پلاگینی که بتونه مک آدرس دستگاه های اطراف رو پیدا کنه ( و همچنین ) بتونه متصل بشه و دریافت و ارسال داشته باشه بدون واسطه !

در آخر اگر کسی میتونه ولی هزینش کمه  دوکار میشه کرد.
یکی بقیه دوستان هم کمک کنند.
یکی هم من هزینه کامل رو میدم ولی انحصار استفاده هم میخوام.(یعنی کس دیگه ای بدون اجازه حق استفاده نداره )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/4/18، 06:25 عصر)Dr.AR نوشته است: قبلا جایزه گذاشتم هر کی یه پلاگین یا روش خوب برای وصل کردن دوتا گوشی بهم برای بازی دو نفره بگه 100 تومن میدم. کسی پیدا نشد. حالا جایزه رو 200 تومن میکنم. هر کی هم air consule رو معرفی کنه 200 تومن جریمه میشه اون بدرد نمیخوره!

جهت شفاف سازی local multiplayer with lan (bluetooth - wifi)
قابلیت انقال پیام بین دو گوشی یا تبلت (اندروید) بدون اتصال به اینترنت.

نمیخواهم یک سرور بسازم که از طریق اینترنت یک دستگاه پیام رو بفرسته به سرور بعد سرور بفرسته به دستگاه دیگه. میخوام مستقیم از طریق بلوتوث یا wifi به از یک دستگاه به دستگاه دیگه فرستاده بشه.( خداییش ظلمه بخاطر یه بازی ساده مثل منج و تخته نرد و اسم فامیل مثلا طرف بخواد وصل بشه به اینترنت و برنامه نویسی سمت سرور و این چیزا .. .)

به نظر بنده باید کسی که جاوا اسکریپت بلده یه پلاگین بسازه براش. پلاگینی با این ویژگی ها.
بتونه مک آدرس دستگاه های اطراف رو پیدا کنه.
بتونه مک ادرس دستگاه هایی که داخل بازی هستند رو تفکیک کنه.(ترجیحا)
بتونه یک بسته string رو ازسال کنه. بتونه دریافت کنه
دارای شرط on recived data باشه.
, و همچنین شروط زیر :
on device connected
on send successful /on send failur
حالا broadcast هم داشت چه بهتر ولی لازم نیست.
on device disconnected .

خلاصه کلام پلاگینی که بتونه مک آدرس دستگاه های اطراف رو پیدا کنه ( و همچنین ) بتونه متصل بشه و دریافت و ارسال داشته باشه بدون واسطه !

در آخر اگر کسی میتونه ولی هزینش کمه  دوکار میشه کرد.
یکی بقیه دوستان هم کمک کنند.
یکی هم من هزینه کامل رو میدم ولی انحصار استفاده هم میخوام.(یعنی کس دیگه ای بدون اجازه حق استفاده نداره )
شد 200 تومن !!!!
برادر من مگه اینجا حراجیه !! یا اینکه بازاره !!!! این موضوع چیه زدید 33  واقعا من نمیدونم چی بگم به شما !!! لطفا نام مناسبی برای موضوع انتخاب کنید ! 23
بعدشم خودت فکر کن کسی حرفتو باور میکنه !! 200 تومن بابت ی پلاگین !! شما که انقد پول داری ی ایونت نویس یا کد نویس استخدام کن یا با یونیتی پیاده سازیش کن یا با همون کانستارکت بگو برات ی پلاگین بزنه ! 23

پاسخ

سپاس شده توسط: rezamms ، mahdi797979 ، Dr.AR
سلام
البته رقم 200 تومن برای پلاگین همچین بالا هم نیست که danials008
دارید اینطوری میگید!
ولی بازم دوستانی که توانایی و وقت دارند، کمک کنند که هم یه پولی گیرتون بیاد و هم کار این دوستمون راه بیفته.

[url=http://construct2.ir/User-danials008]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR ، miladesign ، shaygaaan ، danials008
برادر عزیز  danials008 فرمودید، بنده هم اسم رو عوض کردم، امیدوارم مشکلتون حل شده باشه- اگر نشد بفرمایید هر اسمی شما گفتید میزارم.
برنامه نویس هست - ولی برای کانستراکت احتمالا اینجا باید عضو باشه- حالا بده یه چیزی گیر کسی بیاد ؟ تازه مشکل خیلی ها هم حل میشه.

(1396/4/18، 09:11 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
دارید اینطوری میگید!
ولی بازم دوستانی که توانایی و وقت دارند، کمک کنند که هم یه پولی گیرتون بیاد و هم کار این دوستمون راه بیفته.

والا همینو بگو- خدا خیرت بده
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008
 برادر من مگه اینجا حراجیه !! یا اینکه بازاره !!!! این موضوع چیه زدید 33  واقعا من نمیدونم چی بگم به شما !!! لطفا نام مناسبی برای موضوع انتخاب کنید ! 23بعدشم خودت فکر کن کسی حرفتو باور میکنه !! 200 تومن بابت ی پلاگین !! شما که انقد پول داری ی ایونت نویس یا کد نویس استخدام کن یا با یونیتی پیاده سازیش کن یا با همون کانستارکت بگو برات ی پلاگین بزنه ! 23

این دوستمون گفته با یونیتی میشه .
چجور میشه با یونیتی این کارو کرد؟
کسی میتونه یه آموزش بزاره؟
  • در حال طراحی چند برنامه و بازی جدید!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دارید اینطوری میگید!

بله واسه ساخت ی پلاگین درسته !! شما درست میگی اقا مصطفی ! ولی  من هم در انتها ذکر کردم اختصاصی بسازید ! ولی خب ایشون برای پلاگینی میخوان پول بدن ک منتشر شده !! جوری ک من از متن های اولیشون برداشت کردم !!
خب یکم غیر منطقیه دیگه !!

(1396/4/18، 09:13 عصر)Dr.AR نوشته است: برادر عزیز  danials008 فرمودید، بنده هم اسم رو عوض کردم، امیدوارم مشکلتون حل شده باشه- اگر نشد بفرمایید هر اسمی شما گفتید میزارم.
برنامه نویس هست - ولی برای کانستراکت احتمالا اینجا باید عضو باشه- حالا بده یه چیزی گیر کسی بیاد ؟ تازه مشکل خیلی ها هم حل میشه.

دارید اینطوری میگید!

والا همینو بگو- خدا خیرت بده
خیلی هم عالی برادر من ! از همون اول اینکارو میکردید !!
شرمنده من هم کمی با لحن تند صحبت میکنم !! چند وقتیه ی سری افراد تو انجمن دارن بی نظمی ایجاد میکنن منم یکم  قاتی کردم ! چون دوست ندارم نظم و برنامه یک مکان بهم بریزه واسه همین یکم  تند رفتار کردم ( رو نظم حساسم ) ! خلاصه ببخشید !
موفق باشید . 63

(1396/4/18، 09:46 عصر)Dani نوشته است:  برادر من مگه اینجا حراجیه !! یا اینکه بازاره !!!! این موضوع چیه زدید 33  واقعا من نمیدونم چی بگم به شما !!! لطفا نام مناسبی برای موضوع انتخاب کنید ! 23بعدشم خودت فکر کن کسی حرفتو باور میکنه !! 200 تومن بابت ی پلاگین !! شما که انقد پول داری ی ایونت نویس یا کد نویس استخدام کن یا با یونیتی پیاده سازیش کن یا با همون کانستارکت بگو برات ی پلاگین بزنه ! 23

این دوستمون گفته با یونیتی میشه .
چجور میشه با یونیتی این کارو کرد؟
کسی میتونه یه آموزش بزاره؟
بله یک پکیج برای اینکار هستش ! توی یکی از گروه ها گزاشته بودن ! پیداش کردم براتون شخصی میفرستم یا بصورت موضوع عمومی میزارم .
موفق باشید

پاسخ

سپاس شده توسط: Dani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: