import متن از یک فایل
(1396/5/2، 03:15 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1396/5/2، 01:44 عصر)keykavoos نوشته است:
(1396/5/2، 12:57 عصر)Dani نوشته است: چرا کل متن رو کپی رو کپی نمیکنید توی کانستراکت؟؟

گفتم که دوهزار صفحه است که بیشترش فصل فصله
کپی کردنش کار یه کپی گر حرفه ایه 23

من میخواستم ببینم اگه میشه واردش کرد دیگه این همه کپی پیست نکنم

خوب یک راه دیگه؛
(البته کیفیت متون زیاد خوب نیست ولی خوب از هیچی بهتره)
 نرم افزار Foxit pdf reader دانلود و نصب کنید (یک پی دی اف خوان همه کاره که حتماً وجودش در ادامه لازمه)
حین نصب نرم افزار یادتون باشه تیک گزینه Set as a defult printer یا use as a printer (یک چیزی توی این مایه ها خلاصه حین نصب پرینت دیدین تیک رو بزنین البته معمولاً تو بیشتر نسخه ها خودش اتوماتیک زده شده)
بعد برین تو صفحه اینترنتی ذخیره شده تون و Ctrl+P بزنین تا صفحه چاپ بیاد بالا بین پرینترهای موجود Foxit reader pdf printer رو انتخاب کنین بعد ازتون مکان ذخیره فایل رو میخواد که مشخص کنین و بعد هم سیو رو بزنین.
اینجوری صفحه وبتون تبدیل به پی دی اف شد.
برین وارد فایل پی دی اف ذخیره شده بشین سپس از تب home گزینه snapshot رو بزنین و صفحه به صفحه عکس بگیرید. نقاطی که عکس ازشون گرفته میشه با رنگ آبی مشخص میشن. (همانند تصویر زیر) 26 
[تصویر:  Capture.PNG]
___________________________________________________________________________________
بعد کلیک راست رو بزنین و گزینه Copy to clipboard اینجوری عکس میگیرین از قسمتهایی مدنظرتون.
حالا قسمت اصلی کــار؛
باید شما تصویر گرفته شده رو ذخیره کنین با فرمت png و به عنوان اسپرایت وارد کانستراکت کنین و بعد هم با یک اسکرول بار متون رو بالا و پایین ببرین (که میتونین اسکرول بار رو گوشه پروژه بزارین)
خوب حالا گام اول؛ برای این که عکس رو ذخیره کنید، وارد پاورپوینت بشین پیست رو بزنین و عکس رو select کنین و بعد هم روی عکس کلیک راست و گزینه save as a picture رو انتخاب کنید. مکان ذخیره سازی عکس رو مشخص کنید و بعد سیو رو بزنید.
به این ترتیب برای بقیه قسمت ها. 
وارد کردن عکس به داخل کانستراکت به عنوان اسپرایت هم که مسلماً می دونید؛
اما چالش بعدی کـار (اسکرول بار) هست.
اسکرول بار در واقع همان شی هست در کنار صفحه سایتا که صفحه بالا و پایین میره (به زبان خیلی ساده گفتم بفهیمن 15)
برای این کار میتونین از وکتورهای مختلف (اگر حوصله ایلوستریتور و فتوشاپ ندارین) استفاده کنین اکثراً رایگانه؛
یا از این سایت ها که برای تزئیین وبلاگ ها کدهای جاوا اسکریپت مختلف قرار میدن (تاریخ شمار و صلوات شمار و ...) که در بینش کد اسکرول بار هم به چشم میخوره شما کدش رو نمیخواین بلکه فقط عکس (شی) اسکرول بار رو میخواین.
خوب حالا بقیه مراحل رو اگر خواستین reply بدین تا توضیح بدم.
(ضمناً همه این موارد شدنی هست، درسته همینجوری به ذهنم خطور کرد این مراحل ولی همزمان با توضیح دادنم تست هم کردم. پس روش کاملاً موثره)
بقیه مراحل کار رو اگر میخواین بگین که توضیح بدم.
واقعا ممنونم
مرسی ازتون
ولی مثل اینکه منظورم رو نفهمیدیدین
بعدشم اگه بخوام دو هزار تا عکس بگیرم
خب چه کاریه یه 10 ساعت میشینم کپی پیست می کنم تمومه دیگه

من به این دلیل میگم نمیشه کلش رو کپی پیست کرد که هر سرفصلش لینک داره و روی لینکش
کلیک می کنم بدون اینترنت صفحه مثلا فصل 2 درس 3 بخش6 رو برام میاره ولی صفحات پیوسته
نیستن که کلی کپی بگیرم.

فک کنم راهی نداره
همون کپی خودمون پسر خوبیه..... 4
[تصویر:  chavoshi%208456232.jpg]
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
                             « مولانا »

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/5/2، 04:20 عصر)keykavoos نوشته است:
(1396/5/2، 03:15 عصر)Master Badfar نوشته است:
(1396/5/2، 01:44 عصر)keykavoos نوشته است: گفتم که دوهزار صفحه است که بیشترش فصل فصله
کپی کردنش کار یه کپی گر حرفه ایه 23

من میخواستم ببینم اگه میشه واردش کرد دیگه این همه کپی پیست نکنم

خوب یک راه دیگه؛
(البته کیفیت متون زیاد خوب نیست ولی خوب از هیچی بهتره)
 نرم افزار Foxit pdf reader دانلود و نصب کنید (یک پی دی اف خوان همه کاره که حتماً وجودش در ادامه لازمه)
حین نصب نرم افزار یادتون باشه تیک گزینه Set as a defult printer یا use as a printer (یک چیزی توی این مایه ها خلاصه حین نصب پرینت دیدین تیک رو بزنین البته معمولاً تو بیشتر نسخه ها خودش اتوماتیک زده شده)
بعد برین تو صفحه اینترنتی ذخیره شده تون و Ctrl+P بزنین تا صفحه چاپ بیاد بالا بین پرینترهای موجود Foxit reader pdf printer رو انتخاب کنین بعد ازتون مکان ذخیره فایل رو میخواد که مشخص کنین و بعد هم سیو رو بزنین.
اینجوری صفحه وبتون تبدیل به پی دی اف شد.
برین وارد فایل پی دی اف ذخیره شده بشین سپس از تب home گزینه snapshot رو بزنین و صفحه به صفحه عکس بگیرید. نقاطی که عکس ازشون گرفته میشه با رنگ آبی مشخص میشن. (همانند تصویر زیر) 26 
[تصویر:  Capture.PNG]
___________________________________________________________________________________
بعد کلیک راست رو بزنین و گزینه Copy to clipboard اینجوری عکس میگیرین از قسمتهایی مدنظرتون.
حالا قسمت اصلی کــار؛
باید شما تصویر گرفته شده رو ذخیره کنین با فرمت png و به عنوان اسپرایت وارد کانستراکت کنین و بعد هم با یک اسکرول بار متون رو بالا و پایین ببرین (که میتونین اسکرول بار رو گوشه پروژه بزارین)
خوب حالا گام اول؛ برای این که عکس رو ذخیره کنید، وارد پاورپوینت بشین پیست رو بزنین و عکس رو select کنین و بعد هم روی عکس کلیک راست و گزینه save as a picture رو انتخاب کنید. مکان ذخیره سازی عکس رو مشخص کنید و بعد سیو رو بزنید.
به این ترتیب برای بقیه قسمت ها. 
وارد کردن عکس به داخل کانستراکت به عنوان اسپرایت هم که مسلماً می دونید؛
اما چالش بعدی کـار (اسکرول بار) هست.
اسکرول بار در واقع همان شی هست در کنار صفحه سایتا که صفحه بالا و پایین میره (به زبان خیلی ساده گفتم بفهیمن 15)
برای این کار میتونین از وکتورهای مختلف (اگر حوصله ایلوستریتور و فتوشاپ ندارین) استفاده کنین اکثراً رایگانه؛
یا از این سایت ها که برای تزئیین وبلاگ ها کدهای جاوا اسکریپت مختلف قرار میدن (تاریخ شمار و صلوات شمار و ...) که در بینش کد اسکرول بار هم به چشم میخوره شما کدش رو نمیخواین بلکه فقط عکس (شی) اسکرول بار رو میخواین.
خوب حالا بقیه مراحل رو اگر خواستین reply بدین تا توضیح بدم.
(ضمناً همه این موارد شدنی هست، درسته همینجوری به ذهنم خطور کرد این مراحل ولی همزمان با توضیح دادنم تست هم کردم. پس روش کاملاً موثره)
بقیه مراحل کار رو اگر میخواین بگین که توضیح بدم.
واقعا ممنونم
مرسی ازتون
ولی مثل اینکه منظورم رو نفهمیدیدین
بعدشم اگه بخوام دو هزار تا عکس بگیرم
خب چه کاریه یه 10 ساعت میشینم کپی پیست می کنم تمومه دیگه

فک کنم راهی نداره
همون کپی خودمون پسر خوبیه..... 4
پس بهترین راه همون آجاکس هست که عرض کـــردم.
راه دوم هم خیلی راحت تره از کپی و پیست کردن اگر سرعتتون بالا باشه توی نهایتاً سه ساعت تموم میشه (تازه وسطش با توقف و اینا)
چرا از آجاکس استفاده نمیکنین؟
چندتا دیتابیس به نام درس ها و فصل های موجود بسازید و بعد هر صفحه مربوط رو توی پوشه مربوط به دیتابیس آپلود کنین. مثلاً فصل 2 در دیتابیس فصل 2 (منظورم اینه که بعد از ایجاد دیتابیس فصل 2 در قسمت فایل منیجر هاست صفحه مربوطه را در رات یا پوشه فصل 2 آپلود کنید) و همینطور تا آخر....
بعد توی کانستراکت یک لیست از فصل ها یا درس ها بزارین بعد هر لی اوت رو به یک فصل یا درس اختصاص بدین.
برای هاست هم کارتون با یک هاست رایگان راه میفته؛
میتونین توی گیگفا (gigfa.com) هاست رایگان ثبت نام کنید که قابلیت Mysql هم داره (که نیاز کار شماست).
○○○○○○○○○○○○○○
مــــوفق باشیــد.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: keykavoos ، Amirhesam.KH

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,376 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: