نیازمند پلاگین نویس (با حقوق)
باسلام
برای برنامه ی اهنگ سازی میخوام این پلاگینو
1-قابلیت ضبط صدایی که داخل برنامه گوشی طی مدت زمان مشخص شده پخش می شود را داشته باشد و به صورت mp3 در گوشی ذخیره کند .
2- قابلیت ضبط صدای گوشی + ضبط صدای اطراف همزمان را داشته باشد و به صورت mp3 در گوشی ذخیره کند.
برای اندروید سازگار باشد

سازگار با اندروید و خروجی cocoonio باشد

مبلغ پلاگین هم تقدیم میکنم

هر کسی توانایی دارد ای دی تلگرام را در زیر این پست یا پیام خصوصی درج کند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی نبود؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان من نمیدونم برنامه شما دقیقا برای چه کاری هست ولی به نظرم این پلاگین 90% کار هست. بقیش میمونه چهارتا اسپرایت و دکمه و کارهای ساده. . .

چقدر دستمزد میدید ؟

بعدش کاری که 90% با غیر از کانستراکت انجام بشه (جاوا اسکریپت) خوب مستقیم یا با جاوا یا B4A (نمیدونم بشه یا نه) یا هر برنامه دیگه ای انجام بدید- چرا محدود به کانستراکت میشید ؟

حالا اگر اینطور هست که میگم ( نمیدونم برنامتون چیه شاید اشتباه میکنم) بهتره تو سایت های دیگه هم دنبال برنامه نویس جاوا  یا برنامه نویس اندروید باشد و کلا کار رو اونطور انجام بدید.

یه پیشنهاد هم هست شاید بتونید با پلاگین UserMedia خود کانستراکت و یه پلاگین ویرایش فایل که احتمالا هست ضبط و پخش صدا داشته باشید ( در حد یه پیشنهاد سطحی عرض کردم ، نمیدونم)

من خودم دنبال کسی بودم که پلاگین بسازه اینجا کسی پیدا نشد- امیدوارم کارتون راه بیوفته
  پاسخ

سپاس شده توسط: maadking

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 448 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 505 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,708 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 10,548 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,568 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: