ساخت بازی....
سلام به دوستان کانستراکتی

میخواستم بپرسم اینکه
برای اینکه بتونیم هر نوع بازی دوبعدی با کانستراکت 2 بسازیم باید چکار کنیم وقتی همه آموزشای سایت آقای مهدی ابراهیمی و سایت آقا مجتبی رو دیدیم؟
بعد میشه توضیحاتی درمورد اون دوره جامع کانستراکت که آقا مجتبی گذاشتن بدین
.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/8، 10:34 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است: سلام به دوستان کانستراکتی

میخواستم بپرسم اینکه
برای اینکه بتونیم هر نوع بازی دوبعدی با کانستراکت 2 بسازیم باید چکار کنیم وقتی همه آموزشای سایت آقای مهدی ابراهیمی و سایت آقا مجتبی رو دیدیم؟

وقت به خیر رفیق گل 53

بعد از دیدن آموزش ها، شما قادر خواهید بود تا بازی دلخواهتون رو بسازید. ادامۀ کارتون به ترتیب عبارت است از:
1- حالا شما باید ایدتون رو در یک کاغذ بنویسید. ببینید که چه چیزی در ذهنتون دارید و میخواید روش کار کنید. ژانر و سبک بازی و پلتفرمی که در نظر دارید رو یه جایی بنویسید و یا بکشید و طرّاحی کنید.
2- اگر پروژه مورد نظر شما کمی وقت گیر و بزرگ هست، وقتشه که به یک تیم بازیسازی ملحق بشید و یا اینکه یک تیم درست کنید و کار رو به جلو ببرید.(من خودم به شخصه نقاشیم افتضاحه! 4 برای همین با یک گرافیست کار میکنم.)
3- حال باید به کار گرافیک و طرّاحی کاراکترها، محیط بازی، اسپرایت ها و ... بپردازید. همچنین مراحل بازی + موسیقی ها و صداهای مورد استفاده رو حاظر کنید و بسازید. (اگر بلد نباشید، میتونید از پکیج های آماده و حاظری استفاده کنید که در انجمن هم موجوده: لینک)
4- بعد باید چیزایی رو که در مرحلۀ 3 حاظر کردید رو مثل یک جورچین در کانستراکت پیاده کنید و به طور دلخواه اونا رو برنامه ریزی کنید و روند بازی رو طرّاحی کنید.
5- در حین ساخت بازی، میتونید پیش نمایشی(تریلر) از بازی رو در انجمن یا سایر فضاهای دیگه منتشر کنید تا کاربران بهتون جذب بشن و توجّه ها بهتون جلب بشه.(به وضوح میشه گفت که تریلر و تیزر از ساخت خود بازی هم سخت تره! چون بسیار حسّاس هست و اگر به دل مخاطب نشینه، بازی رو دانلود نخواهد کرد!)
6- بعد از ساخت بازی، نوبت به خروجی گرفتن از اون، متناسب با نوع پلتفرم مورد نظرتون میرسه.
7- حالا میتونید بازیتون رو در همه جا پخش کنید و لذّت ببرید.
8- راستی! ساخت تیزر یادتون نره! چون خیلی مهمّه.

تفاوت تریلر و تیزر: تریلر به معنای پیش نمایش هست که قبل از اتمام رسیدن یک پروژه هنری و گرافیکی(بازی ویدئویی، انیمیشن یا فیلم و سریال) اونو منتشر می کنند تا توجّه اون صنعت و بازار بهش جلب بشه. ولی تیزر رو بعد از ساخت و پخش اون محصول هم پخش می کنند و به نوعی اون محصول رو معرّفی می کنند.

برات آرزوی موفّقیّت دارم  41
هر سوالی داشتی، دریغ نکن و از ما بپرس 

[تصویر:  z47z_ezgif.com-optimize.gif]
تیم آموزشی و بازیسازی دلتا
ارتباط با ما: woks1@  و  [email protected]
16 بزرگترین تاپیک منبع بازیسازی انجمن کانستراکت: لینک

پاسخ

سپاس شده توسط: hamed008 ، mostafanastary ، mohammadamin12000014 ، smrm ، shazde
با سلام داداش بنده مشکلی دارم 
من دارم بازی جنگی می سازم و می خواهم وقتی که کاربر تسلیحات را به صورت جمعی انتخاب کنه(بدون پلاگین موس)
4 4 
در بیکاری بازیسازی سرگرمی خوبیه!!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/8، 10:52 عصر)Navid نوشته است:
(1397/6/8، 10:34 عصر)mohammadamin12000014 نوشته است: سلام به دوستان کانستراکتی

میخواستم بپرسم اینکه

وقت به خیر رفیق گل 53

بعد از دیدن آموزش ها، شما قادر خواهید بود تا بازی دلخواهتون رو بسازید. ادامۀ کارتون به ترتیب عبارت است از:
1- حالا شما باید ایدتون رو در یک کاغذ بنویسید. ببینید که چه چیزی در ذهنتون دارید و میخواید روش کار کنید. ژانر و سبک بازی و پلتفرمی که در نظر دارید رو یه جایی بنویسید و یا بکشید و طرّاحی کنید.
2- اگر پروژه مورد نظر شما کمی وقت گیر و بزرگ هست، وقتشه که به یک تیم بازیسازی ملحق بشید و یا اینکه یک تیم درست کنید و کار رو به جلو ببرید.(من خودم به شخصه نقاشیم افتضاحه! 4 برای همین با یک گرافیست کار میکنم.)
3- حال باید به کار گرافیک و طرّاحی کاراکترها، محیط بازی، اسپرایت ها و ... بپردازید. همچنین مراحل بازی + موسیقی ها و صداهای مورد استفاده رو حاظر کنید و بسازید. (اگر بلد نباشید، میتونید از پکیج های آماده و حاظری استفاده کنید که در انجمن هم موجوده: لینک)
4- بعد باید چیزایی رو که در مرحلۀ 3 حاظر کردید رو مثل یک جورچین در کانستراکت پیاده کنید و به طور دلخواه اونا رو برنامه ریزی کنید و روند بازی رو طرّاحی کنید.
5- در حین ساخت بازی، میتونید پیش نمایشی(تریلر) از بازی رو در انجمن یا سایر فضاهای دیگه منتشر کنید تا کاربران بهتون جذب بشن و توجّه ها بهتون جلب بشه.(به وضوح میشه گفت که تریلر و تیزر از ساخت خود بازی هم سخت تره! چون بسیار حسّاس هست و اگر به دل مخاطب نشینه، بازی رو دانلود نخواهد کرد!)
6- بعد از ساخت بازی، نوبت به خروجی گرفتن از اون، متناسب با نوع پلتفرم مورد نظرتون میرسه.
7- حالا میتونید بازیتون رو در همه جا پخش کنید و لذّت ببرید.
8- راستی! ساخت تیزر یادتون نره! چون خیلی مهمّه.

تفاوت تریلر و تیزر: تریلر به معنای پیش نمایش هست که قبل از اتمام رسیدن یک پروژه هنری و گرافیکی(بازی ویدئویی، انیمیشن یا فیلم و سریال) اونو منتشر می کنند تا توجّه اون صنعت و بازار بهش جلب بشه. ولی تیزر رو بعد از ساخت و پخش اون محصول هم پخش می کنند و به نوعی اون محصول رو معرّفی می کنند.

برات آرزوی موفّقیّت دارم  41
هر سوالی داشتی، دریغ نکن و از ما بپرس 

ممنون از راهنمایی ات 
به عنوان تریلر از همون صحنه های بازی، بعداز ساخت بازی از بازی فیلم برداری کنیم و فیلم رو ویرایش کنیم
خوبه؟
.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kakmamad
(1397/6/9، 12:40 صبح)mohammadamin12000014 نوشته است: ممنون از راهنمایی ات 
به عنوان تریلر از همون صحنه های بازی، بعداز ساخت بازی از بازی فیلم برداری کنیم و فیلم رو ویرایش کنیم
خوبه؟
سلام داداش گلم.من خودم از نرم افزار camtasia  از صفحه فیلم میگیرم.
شما میتونی با فتوشاپ یا چه میدونم نرم افزار های ساخت انیمیشن یا اگه اشتباه نکنم موشن گرافیک یا یه همچین اسمیه استفاده کنی.ببخشید اگه اسمشو درست ننوشتم. 15
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/6/8، 11:13 عصر)Ay games نوشته است: با سلام داداش بنده مشکلی دارم 
من دارم بازی جنگی می سازم و می خواهم وقتی که کاربر تسلیحات را به صورت جمعی انتخاب کنه(بدون پلاگین موس)

درود بر شما دوست گلم
در نرم افزار کانستراکت، نمونه(template) هایی وجود داره که در بین اونا یک نمونه بازی استراتژی وجود داره که میتونید ازش برای drag استفاده کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/6/9، 12:40 صبح)mohammadamin12000014 نوشته است:

ممنون از راهنمایی ات 
خوبه؟

تاج سری عزیز دلم
خب این روشی که تو میگی در دواقع تنها راهه! نشون دادن صحنه های بازی، همون تعریف تریلر هستش. بعد از ویرایش، سعی کن که افکت های خوبی بدی بهش. من خودم از افترافکت برای اینکار استفاده میکنم.
(همین لوگویی که توی امضام و اون پایین هست رو با افترافکت ساختم.)
یادت نره که موسیقی در تریلر خیلی مهمه، یعنی تریلر رو با ریتم موسیقی باید ساخت. دیدی توی جشن ها و مراسم ها همه با ریتم موسیقی میرقصن؟! تریلر و تیزر هم اونطوریه، جاهایی که آهنگ اوج میگیره، باید قسمت های هیجانی بازی نشون داده بشه و برعکس.
هر سوالی داشتی، دریغ نکن و بپرس عزیزم

پاسخ

سپاس شده توسط: smrm

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 212 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 169 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,544 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,922 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 123 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: