بازی Zombie City
سلام به همه دوستان گل 15
دارم یک بازی داستانی میسازم که اگه خدا قبول کنه دانلود بازی بره بالا آنلاینش هم میکنم بخش های مختلفی میزارم براش.

این دومین بازی هست که دارم میسازم و چون توی تمام بخش هاش تنها هستم بازی هم برای ساختشون زمان زیادی میزارم و طول میکشه که تکمیل بشه   2

خوشحال میشم اگه شما دوستان گل ایده بدید حتما استفاده میکنم.

درحال حاضر دارم مراحل بازی رو میسازم یک چیزی تو مایع های 15 مرحله براش میزارم و جوری هست که مراحل رو با معموریت رد میکنه یعنی هر 5 تا مرحله توی یک مپ ثابت هست و هر مرحله رو که بخواد رد کنه باید معموریت اون مرحله رو انجام بده.

به عنوان مثال:

پیدا کردن کلید.
کشتن 15 زامبی
کشتن 5 زامبی با شاتگان
کشتن 3 زامبی با نایف یا ضربه اسلحه

قابل ذکر بازی لول مپ نداره و کاربر هر بار وارد بازی میشه و روی پلی میزنه از آخرین مرحله ای که عبور کرده شروع میشه.

یک بخشی رو هم در نظر گرفتم که کاربر بعد از اینکه بازی رو تموم کرد براش تکراری نشه و بازی رو پاک نکنه اینجوریه که وقتی بازی رو  تموم کرد بخش امتیازی بازی باز میشه میتونه رکوردی بازی کنه.

اگه دانلود بخوره یک بخشی رو هم برای آنلاین میزارم که کاربرا آنلاین با هم بازی کنن.

گیم پلی بازی:
[تصویر:  ntet9k0utghp.png]
[تصویر:  miy2fq3f8nri.png]
[تصویر:  azpqb2faccfl.png]
[تصویر:  onaqp6dko6dj.png]

هم درباره اش نظر بدید و خوشحالم کنید با ایده هاتون که بتونم استفاده کنم  39
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amirho24 ، danials008 ، miladesign ، hasansanaei ، ᔕinaᗪehghani
سلام 
بسیار بازی جالبیه . بهت تبریک میگم . به عنوان دومین بازی خوبه . گرافیکش جالبه و من اگه باشم جذب میشم . امیدوارم چیزی که تو فکر من هست و قطعا تو فکر خودت هم هست دربیاد . من یه بار اینجور بازی ساختم . یه خورده دردسر داشت مثل موانع . مثلا موانع رو که میذاشتم زامبی ها که به طرف پلیر میومدن و به موانع گیر میکردن زاویشون تغییر نمیکرد و همینجوری گیر میکردن . امیدوارم تو موفق باشی . مشکلی پیش اومد بگو تا ما هم کمک کنیم . من هم دارم بازیم رو شروع میکنم و سیل سوالاتم فک کنم دیگه شروع میشه . جوری که توی صفحه اصلی انجمن بیشتر "محمد82" به چشم میخوره .  4 4 21 21
امیدوارم موفق باشی و بازی خوبی از اب دربیاد . ضمنا پیشنهادی هم دارم ، اگه میخوای بازیت خوب در بیاد اگه گرافیسیتی که هیچ اما اگه نه یه گرافیست بگیر که اگه بازیت خوب در اومد با قاطعیت و اعتماد به نفس بازیت رو برای جشنواره ها بفرستی . اگه از بازی که ساختی خودت راضی نباشی نمیتونی واسه جشنواره ها بفرستی و همیشه هم گفتم بازیسازی مثلثیه که برنامه نویسی ، گرافیست و بازاریاب سه راسش هستن . اما سومی هم خیلی مهم نیست و اگه بازیت خوب بشه نیازی هم بهش نیست . میدونم میدونی اما یادت باشه برای کسب درامد حتما از تبلیغاتی مثل تپسل استفاده کنی . انشااله که بازی خوبی بشه .
یاعلی /
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdiyar ، danials008 ، ᔕinaᗪehghani
(1397/6/17، 02:02 صبح)محمد 82 نوشته است: سلام 
بسیار بازی جالبیه . بهت تبریک میگم . به عنوان دومین بازی خوبه . گرافیکش جالبه و من اگه باشم جذب میشم . امیدوارم چیزی که تو فکر من هست و قطعا تو فکر خودت هم هست دربیاد . من یه بار اینجور بازی ساختم . یه خورده دردسر داشت مثل موانع . مثلا موانع رو که میذاشتم زامبی ها که به طرف پلیر میومدن و به موانع گیر میکردن زاویشون تغییر نمیکرد و همینجوری گیر میکردن . امیدوارم تو موفق باشی . مشکلی پیش اومد بگو تا ما هم کمک کنیم . من هم دارم بازیم رو شروع میکنم و سیل سوالاتم فک کنم دیگه شروع میشه . جوری که توی صفحه اصلی انجمن بیشتر "محمد82" به چشم میخوره .  4 4 21 21
امیدوارم موفق باشی و بازی خوبی از اب دربیاد . ضمنا پیشنهادی هم دارم ، اگه میخوای بازیت خوب در بیاد اگه گرافیسیتی که هیچ اما اگه نه یه گرافیست بگیر که اگه بازیت خوب در اومد با قاطعیت و اعتماد به نفس بازیت رو برای جشنواره ها بفرستی . اگه از بازی که ساختی خودت راضی نباشی نمیتونی واسه جشنواره ها بفرستی و همیشه هم گفتم بازیسازی مثلثیه که برنامه نویسی ، گرافیست و بازاریاب سه راسش هستن . اما سومی هم خیلی مهم نیست و اگه بازیت خوب بشه نیازی هم بهش نیست . میدونم میدونی اما یادت باشه برای کسب درامد حتما از تبلیغاتی مثل تپسل استفاده کنی . انشااله که بازی خوبی بشه .
یاعلی /

مرسی از نظرت عزیزم 4 

من خودم تا اینجا که از گرافیکش راضی ام خودم هم گرافیک بلدم.

ولی درباره مشکلی که گفتی به موانع گیر میکنن زامبی ها حق با شماست و این اتفاق میفته من توی انجمن این مشکل رو حتما منتشر میکنم از دوستان راهنمایی میخوام 53
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام . ماهم داریم کار میکنیم سبک این با گیم پلی فوق العاده ایدی تلگرامتون رو بیزحمت بدین بیایین گروه ما که 4 نفریم با شما بشیم 5 نفر تا بازی رو پیشرفت بدیم

اینم لینک منوی بازی ما که من ساختم ( نظر آزاد )

ایدی تلگرام من که اگر مایل بودین همکاری بکتید با ما : @amirloard
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
بازی خوبی به نظر میاد  انشالله موفق باشی
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiyar ، shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,663 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,805 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,248 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,098 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,592 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: