موضوعها: 11
سپاسها: 6
1 سپاس گرفتهشده در 1 ارسال
سلام
دوستان در شروع بازیم صدایی که گفتم پخش بشه یکم دیر شروع میشه!!
حدود 2-3 بعضی اوقات شاید 4 ثانیه دیر شروع میشه.
مشکل چیه؟
یه سوال دیگه این که چطور میتونم بگم موزیکی که داره پخش میشه دباره از اول پخش بشه؟؟
موضوعها: 56
مکان: مشهد
سپاسها: 338
2562 سپاس گرفتهشده در 736 ارسال
علیک سلام.
چون موزیکها به صورت استریم پخش میشن، ممکنه این مشکل رو داشته باشند.
در این صورت میتونید صداهاتون رو در پوشهی Sounds قرار بدین (نه Music)، و مطمئن بشید که در تنظیمات پروژه Preload sounds روی Yes باشه.
برای تکرار هم در اکشن پخش صدا، گزینهی Loop را روی looping قرار بدهید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آنها مأنوس نشدهایم
و طبیعت معجزهایست که با آن انس گرفتهایم
موضوعها: 67
سپاسها: 203
274 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
مشکل هنوز حل نشده
راستی بره دکمه ها هم که صدا میزارم (وقتی تاچ شدن) فقط یک بار پخش میشه!! یعنی مثلا بار دوم که دکمه رو تاچ کنی دیگه صدایی پخش نمیشه!!!! و وقتی که صدای دکمه هارو تو پوشه sound میزارم دیگه یک مشکل بالا وجود نداره فقط مثل همون آهنگ بازی دیر پخش میشه
موضوعها: 67
سپاسها: 203
274 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
لطفا راهنمایی کنید
باور کنید از دیروز تا حالا دارم رو همین صداش کار میکنم هر روشی که بگید رو رفتم درست نشد که نشد.
الان من اومدم آهنگ هارو تو musics گزاشتم صدا هارو هم تو sounds.
الان گفتم در شروع بازی موزیک پخش کنه و روی دکمه "استارت" که تاچ شد اونم یک صدا پخش کنه. مشکلات: تا وقتی یک کاری انجام ندی (مثلا حرکت کنه پلیر یا یک دکمه تاچ بشه) موزیک بازی شروع به پخش شدن نمیشه!!!!!!! و وقتی هم که رو دکمه "استارت" تاچ میشه موزیک قطع میشه و صدا تاچ شدن دکمه پخش میشه اونم فقط برای 1 دفعه و دفعه بعد که تاچ بشه صدایی پخش نمیشه!!
حالا اگه جای موزیک ها و صدا هارو عوض کنم با هم: دیگه کلا هیچی پخش نمیشه
اگه کنار هم بزارمشون که هیچ تفاوتی نمیکنه
اصلا looping چرا برام کار نمیکنه؟
گفتم در شروع لایوت موزیک بازی هم شروع بشه و بهش lopping دادم.
اما بعد از پایان موزیک، موزیک دباره پخش نمیشه
موضوعها: 27
مکان: اصفهان
سپاسها: 847
1139 سپاس گرفتهشده در 423 ارسال
دوست عزیز، وقتی شما با وای فای در موبایل دارید تست میکنید.مرورگر کروم در این حالت نمیتونه به درستی صداها رو پخش کنه!!
موزیک بصورت خودکار در این نوع تست پخش نخواهد شد!
فقط با تاچ کردن یک شی پخش خواهد شد.مشکل از بازی شما نیست.
اگر موزیک شما در کامپیوتر و پیش نمایش کانستراکت درست عمل میکنه، دیگه مشکلی نیست.چرا که در خروجی هم درست عمل خواهد کرد.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 )*
*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح الشريعة، ج 13)