مشکل فونت در خروجی cocoonjs
سلام.

بلاخره امروز تغریبا تمام مشکلات بازیم رو رفع کردم و خروجی cocoonjs گرفتم

حالا مشکل اینه که فونت ها عوض نشدن!! و همون فونت های پیش فرض هستند. مثلا با xdk که خروجی گرفتم درست بود. این مشکل رو چطور حل کنم؟؟ منظور از این که این روش خروجی گرفتن "وب فونت" رو پشتیبانی نمیکنه همینه درسته؟ هنوز هم هیچ راه حلی براش پیدا نشده؟

و یه چیز دیگه: از cocoonjs luncher چطور میشه استفاده کرد؟؟

اونجوری که من فهمیدم باید بعد از لاگین کردن همون lan adddress که تو مروگر کروم برای پیش نمایش از طریق وای فای میزدیم رو بزنم  بعد از انتخاب دکمه url سه تا گزینه میاد. کدوم رو بزنم؟ canvas+ رو میزنم اما بعدش فقط و فقط یک صفجه سیاه میاد و خبری از بازی نیست.

یه مشکل دیگه هم داره که همین الان متوجه شدم: یه اسپرایت گزاشتم (به عنوان باتن) که وقتی تاچ شد بره به صفحه اینستاگرام. اما وقتی تاچ میشه هیچ اتفاقی نمیفته

و یه چیز دیگه هم هست 4 :وقتی یک لول تاچ میشه یکم طول میکشه تا وارد اون لول بشه (2-3 ثانیه) میخواستم بدونم این مدت زمان تو همه گوشی ها همین خواهد بود؟ یا به سخت افزار گوشی بستگی داره و ممکنه تو بعضی گوشی ها کمتر باشه این عدد؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وب فونت تو cocojs پشتیبانی نمیشه پس اگر برای cocojc می خوای خروجی بگیری ازش استفاده نکن.
رو گوشیتون نصب کنید برنامشو بعد از طیق وایفا شبکه شید و همون آدرس (192.168.2.3:5000) را تو برنامه بزن خودش اجرا میشه.
در cocojs شی باتون پشتیبانی نمیشه باید از اسپریت استفاده کنید.
نه شاید مشکل از گوشی بوده یا در اونت نویسی اشتباهی کردین نباید چنین مشکلی پیش بیاد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33
این مشکل:
و یه چیز دیگه هم هست 4 :وقتی یک لول تاچ میشه یکم طول میکشه تا وارد اون لول بشه (2-3 ثانیه) میخواستم بدونم این مدت زمان تو همه گوشی ها همین خواهد بود؟ یا به سخت افزار گوشی بستگی داره و ممکنه تو بعضی گوشی ها کمتر باشه این عدد؟

هنوز پا برجاست. رفتم تست کردم با intel xdk خروجی گرفتم همچین مشکلی نداشت!! با مرورگر هم تست کردم همچین مشکلی وجود نداره. و کلا مطمعن شدم که مشکل از من نیست
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: