بارگذاری نکردن سوال
سلام به همه دوستان
عیدتون مبارک 4

من به یه مشکل دچار شدم لطفااااا کمکم کنید.
من چند وقت پیش یه سورسی رو دانلود کردم (این یود) و ویرایشش کردم ( ویرایش شدش رو از اینجا دانلود کنید). حالا تو سورسی که ویرایش کردم بعضی از سوالا رو نمیاره و مشکل داره و صفحه رو خالی میاره. اگه لطف کنید یه نگاهی بنازید ببینید مشکل از کجاشه؟

روند ایونتش اینجوریه که فایل تو خود سورس هستش (تو قسمت file ایمپورت شده) که کانستراکت سوالارو از اون میگیره و تو بازی نمایش میده. حالا تو سورس اصلی هیچ مشکلی نیست اما تو سورسی که من ویرایش کردم (چند تا سوال اصافه کردم) مشکل داره و بعضی سوالارو نمیاره و خالی نمایش میده).

اینم بگم که تعداد سوالات رو از number_of_questions (گلوبال) تنظیم می کنیم.
سورس ها رو ببینید متوجه میشن (لینک هردو بالاست)

توروخدااااااا کمک کنید ممنون میشم. 63 63 63 17 17
23 هدف های بزرگ، انگیزه های بزرگ ایجاد می کنند. 23
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا کمک کنید خیلی مهمه. 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز 
پس از کلی پایین و بالا فهمیدم مشکل کارت واسه یه اشتباه کوچیک بود. ببین تو سورس اصلی با اینکه سوالا 11 است ، خودش اون متغیر اخری رو که فک کنم اسمش number_of_questions بود رو ، روی 6 گذاشته . اما شما با وجود 16 سوال اومدی روی 15 گذاشتی . نمیدونم مشکل سورس از کجاست چون راستش رو بخوای من هنوز پلاگین های آرایه و فانگشن فک کنم ، هنوز بلد نیستم به خاطر همین خیلی از سورس سر در نیاوردم اما اگه دقت کنی خودش اومده مقدار اون متغیرو 5 تا کمتر از تعداد سوالاش گذاشته . منم با وجود 16 سوال ، وقتی متغیر رو توی سورس شما روی 10 میزارم (جای 15) دیگه سوالا سفید نمیاد . احتمالا مشکل همینجاست و اگه باز میخوای متغیرت 15 باشه باید بگردی تو سورس ببینی چه اونتی نوشته شده که حتما باید تعداد سوالا 5 تا کمتر از تعداد سوالای تو فایل txt باشه و اون رو تغییر بدی . 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirreza-Yousefi
(1398/1/3، 01:44 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز 
پس از کلی پایین و بالا فهمیدم مشکل کارت واسه یه اشتباه کوچیک بود. ببین تو سورس اصلی با اینکه سوالا 11 است ، خودش اون متغیر اخری رو که فک کنم اسمش number_of_questions بود رو ، روی 6 گذاشته . اما شما با وجود 16 سوال اومدی روی 15 گذاشتی . نمیدونم مشکل سورس از کجاست چون راستش رو بخوای من هنوز پلاگین های آرایه و فانگشن فک کنم ، هنوز بلد نیستم به خاطر همین خیلی از سورس سر در نیاوردم اما اگه دقت کنی خودش اومده مقدار اون متغیرو 5 تا کمتر از تعداد سوالاش گذاشته . منم با وجود 16 سوال ، وقتی متغیر رو توی سورس شما روی 10 میزارم (جای 15) دیگه سوالا سفید نمیاد . احتمالا مشکل همینجاست و اگه باز میخوای متغیرت 15 باشه باید بگردی تو سورس ببینی چه اونتی نوشته شده که حتما باید تعداد سوالا 5 تا کمتر از تعداد سوالای تو فایل txt باشه و اون رو تغییر بدی . 

ممنون ولی مشکل از اونجا نیست چون من خودم یکیشو درست کردم 200 سوال بود و تو متغیر نوشتم 195 اما بازم همونطوری آورد.
شما یه سورسی چیزی دارید بشه یه بازی با اون مدل ساخت (راحتتر باشه)
سورسی که توش بشه سوالات چهارگزینه ای رو تو یه لیوت اجرا کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خسته کننده و یکم سخت (سخت که نه ، وقت گیر) بود ولی برات انجامش دادم .
لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنک
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirreza-Yousefi ، shazde
(1398/1/3، 03:46 عصر)محمد 82 نوشته است: خسته کننده و یکم سخت (سخت که نه ، وقت گیر) بود ولی برات انجامش دادم .
لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنک

خیلییییییییی ممنون.
اگه مشکلی بود بازم مزاحم می شم. 4 4 4 41 41 41 41 41
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 371 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,641 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 457 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 399 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,405 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: