تعمیر پروژه های پاک شده
با سلام خدمت دوستان من مدت زیادی بود که با موتور C2 کار نمی کردم ولی بخاطره موضوعی مهم مجبورم دوباره پروژه ای رو با C2 بسازم البته من با این موتور خیلی خاطره دارم و بازی سازی رو از این موتور شروع کردم و همیشه گفتم که از نظر سرعت برنامه نویسی و پیشرفت کار هیچی به کانستراکت نمیرسه چون بوسیله پلاگین ها و رفتارهای آماده کار توسعه دهنده ها رو خیلی راحت کرده .

مشکلی که من دارم این که یک پروژه ای داشتم که اطلاعات مهمی رو داشته ولی فایل ها پاک شده بود. فایل پروژه رو بازیابی کردم ولی زمانی که اجرا میکنم با خطایی روبرو میشم

http://s3.picofile.com/file/8372191142/Untitled.png

تابحال  کسی با این مشکل روبرو شده و نرم افزاری برای تعمیر این فایل ها است یا نه ممنون میشم کمک کنید. خیلی برام مهمه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/6/22، 12:41 عصر)roozbeh نوشته است: با سلام خدمت دوستان من مدت زیادی بود که با موتور C2 کار نمی کردم ولی بخاطره موضوعی مهم مجبورم دوباره پروژه ای رو با C2 بسازم البته من با این موتور خیلی خاطره دارم و بازی سازی رو از این موتور شروع کردم و همیشه گفتم که از نظر سرعت برنامه نویسی و پیشرفت کار هیچی به کانستراکت نمیرسه چون بوسیله پلاگین ها و رفتارهای آماده کار توسعه دهنده ها رو خیلی راحت کرده .

مشکلی که من دارم این که یک پروژه ای داشتم که اطلاعات مهمی رو داشته ولی فایل ها پاک شده بود. فایل پروژه رو بازیابی کردم ولی زمانی که اجرا میکنم با خطایی روبرو میشم

http://s3.picofile.com/file/8372191142/Untitled.png

تابحال  کسی با این مشکل روبرو شده و نرم افزاری برای تعمیر این فایل ها است یا نه ممنون میشم کمک کنید. خیلی برام مهمه

یا فایل هایی که توی درایو c هست پاک شده یا فایل فرمتش capxنیست یا فایل با کانستراکت open with نمیشه
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: roozbeh
ظاهراً فایل آسیب دیده.
پسوند فایلو به .zip  تغییر بده شاید فرجی شد.
یا از فایل بکاپ استفاده کن(فکر کنم اونم همینطوری باشه)
  پاسخ

سپاس شده توسط: roozbeh
خیلی ممنون بابت کمکتون ولی این کار هارو انجام دادم قبلا ولی نشده . با خودم گفتم که دیگه نیمشه و فایل ها نابود شده چون خطاش همین رو میگه ولی هنوز فایل ها حجم دارند مثلا نوشته 27مگ و امکانش هست که تعمیر بشه تو سایت خوده سیرا جست جو کردم و فقط یک نفر مشکل من رو داشته و در پاسخ مشکل اون رو خود اشلی جواب داده که گفته فایل رو .zip کن شاید درست بشه یا با نرم افزار های که تعمیر میکنند امتحان کن شاید درست بشه 2

کلا همش شاید!!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 221 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 172 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,562 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,925 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 126 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: