تجربیات شخصی از سال 1395 تا کنون ( قسمت دوم )
سلام به همه دوستان

قسمت اول این پست رو میتونید در این لینک ببینید :
نقل قول: تجربیات شخصی از سال ۱۳۹۵ تا کنون ( قسمت اول )
یا در انجمن کانستراکت 2 :
http://construct2.ir/showthread.php?tid=8006

و اما صحبت هایی که در این پست خواهیم گفت به شما برای ساخت بازی هایی که دارید میسازید و بازی هایی که در آینده خواهید ساخت کمک خواهد کرد و شما دیگه برای ساخت پروژه و بازی های جدید مشکل نخواهید داشت و فکر نمیکنم دیگه با خودتون مثلا بگید ، هی وقتمو پای این پروژه هدر نمیدم !!

با تشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hamid5700 ، Mahdibabaei M.N ، amin COD ، Master Badfar
خیلی ممنون حسام جان
فقط لطفا چون انگار قراره مدتی از انجمن بری.
يه راه بزار که اگه من یا دوستان نیازمند کمکت شدیم بتونيم باهات در ارتباط باشیم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/6/26، 11:57 عصر)rezamms نوشته است: خیلی ممنون حسام جان

والا چند تا از دوستان توی تلگرام اگر مشکل خاصی باشه به من اطلاع میدن .
با این حال تلگرام رو این خط ست هست :
09367539501
و اینکه از طریق پنل تماس با ما داخل سایت بنده هم میتونید بهم پیام بدید ( درصد خوندنم توی این بیشتره ) که اون به محض اینکه آنتن داشته باشم و وضعیت اوکی باشه نوتفیکیشنش برام میاد و میخونمش .

https://hasansanaei.ir

و اینکه دلیل رفتنم از انجمن هم به مسائل خانوادگی و مالی برمیگرده ، یعنی خب به خاطر این مسائل دیگه وقت نمیکنم بیام و کاری انجام بدم و مجبورم با گوشی بیام که ی گوشی سامسونگ J1 هم دارم که توی نوع خودش آشغال ترین هست  16

اول اینکه سر حرف زدن با ی دختر با علما به دعوا افتادیم و یکم دردسر سر اون دارم 4
دوم اینکه سر خونه جدیدی که اجاره کردم 7 میلیون زیر قسط و قرض افتادم که متاسفانه باید تا بیستم ماه آبان ( دو ماه دیگه ) کل 7 میلیون رو بدم که برای اون مجبورم روزی 14 . 15 ساعت کار کنم تا هم بتونم اجاره ماهی 2 میلیون رو بدم و هم اون 7 میلیون رو بتونم صاف کنم  2 4

حالا من موندم و شکست عشقی یا زور پول ... به قول بابا بزرگم هنوز گشنه نشدی عاشقی یادت بره ؛ پس زور پول فعلا میچربه  24 21
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/6/27، 12:41 صبح)hesam3 نوشته است:

09367539501
و اینکه از طریق پنل تماس با ما داخل سایت بنده هم میتونید بهم پیام بدید ( درصد خوندنم توی این بیشتره ) که اون به محض اینکه آنتن داشته باشم و وضعیت اوکی باشه نوتفیکیشنش برام میاد و میخونمش .

و اینکه دلیل رفتنم از انجمن هم به مسائل خانوادگی و مالی برمیگرده ، یعنی خب به خاطر این مسائل دیگه وقت نمیکنم بیام و کاری انجام بدم و مجبورم با گوشی بیام که ی گوشی سامسونگ J1 هم دارم که توی نوع خودش آشغال ترین هست  16

اول اینکه سر حرف زدن با ی دختر با علما به دعوا افتادیم و یکم دردسر سر اون دارم 4
دوم اینکه سر خونه جدیدی که اجاره کردم 7 میلیون زیر قسط و قرض افتادم که متاسفانه باید تا بیستم ماه آبان ( دو ماه دیگه ) کل 7 میلیون رو بدم که برای اون مجبورم روزی 14 . 15 ساعت کار کنم تا هم بتونم اجاره ماهی 2 میلیون رو بدم و هم اون 7 میلیون رو بتونم صاف کنم  2 4

حالا من موندم و شکست عشقی یا زور پول ... به قول بابا بزرگم هنوز گشنه نشدی عاشقی یادت بره ؛ پس زور پول فعلا میچربه  24 21

پول همه چی نیست ولی همه چی پول میخواد (سخن بزرگان  21 ) همینطور بی ربط 
احساس میکنم اوضاع سخته براتون 
چون همه اونایی که بازی میسارن ۱۰۰٪به درامد فک میکنن و دوست دارن یه کسب و کار خفن راه بندازن از طریق بازی سازیشون ولی خوب اوضاع همیشه طبق روال پیش نمیره امید وارم برگشتین هم مشکلاتتون حل شده باشه هم اوضاع طبق روال پیش بره موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/6/27، 01:41 صبح)Morj1 نوشته است:
(1398/6/27، 12:41 صبح)hesam3 نوشته است:

09367539501

پول همه چی نیست ولی همه چی پول میخواد (سخن بزرگان  21 ) همینطور بی ربط 
احساس میکنم اوضاع سخته براتون 
چون همه اونایی که بازی میسارن ۱۰۰٪به درامد فک میکنن و دوست دارن یه کسب و کار خفن راه بندازن از طریق بازی سازیشون ولی خوب اوضاع همیشه طبق روال پیش نمیره امید وارم برگشتین هم مشکلاتتون حل شده باشه هم اوضاع طبق روال پیش بره موفق باشید 

بله ، پول فقط 90 درصد از مشکلات رو حل میکنه ، اما اون 10 درصد هم با هیچ چیز دیگه ای حل نمیشه  15
اوضاع که داغونه ، ولی میگذره .

والا اگر سمت بازی سازی میاید و الان این سمتی هستید مثل بنده ، یعنی به برنامه نویسی و بازی سازی علاقه دارید ، بنده خودم که احساس میکنم علاقه شدیدی به این موضوع دارم ؛ درآمد برام مهمه ، خیلی مهمه اما صرفا به عنوان انگیزه ازش استفاده میکنم ! مهم ترین اصل برای ادامه هر کاری انگیزه هست ، بخاطر همین خیلیا وسط کار ول میکنند و میرن بخاطر اینکه انگیزه ندارند .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، kakmamad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,135 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,953 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  انتخاب رشته کامپیوتر M.Y 5 3,261 1401/4/11، 06:21 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  خرید سورس بازی های شما Hamed85 4 2,762 1401/1/31، 11:02 صبح
آخرین ارسال: Hamed85