(1393/11/1، 03:12 صبح)mostafanastary نوشته است: برادر مجتبی،
من خروجی اندروید گرفته ام با کانستراکت و بعد با Intel XDK اونو تبدیل کردم و موقع لود، لودینگ رو نشون میده ها.... ( شایدم من نگرفتم منظور شما رو)
البته من یه راه دیگه ای میرم معمولا، میام زمانی که خروجی رو میگیرم، آیکن های کاستراکت که داخل پوشه ی خروجی گرفته شده وجود داره رو با آیکن مد نظرم عوض میکنم و اینطوری، آیکن خودم لود میشه. ( اینم راهیه واسه خودش
من به شخصه امتحان نکردم. ولی خود اشلی در
اینجا گفته در خروجیهای موبایل،
لودینگ به نمایش در نمیاد:
نقل قول: Loader layouts are not shown when publishing as native apps on mobile(e.g. via PhoneGap, CocoonJS and appMobi). This is because the entire application is downloaded at once. Since all files are immediately available, nothing needs to be downloaded.
شاید به تازگی به نمایش در میاد ولی اشلی یادش رفته بیاد اینو اصلاح کنه!
درسته، ولی از اون روش شما فقط اون عکس رو تغییر میدین. ولی با Loader layout میشه از تمام امکاناتی که یک بازی داره میشه استفاده کرد. اوّل بدون نمایش
لودینگ، Loader layout
لود میشه (اگه این لیوت سبک باشه، سریع به نمایش در میاد، اگه سنگین باشه به جای
لودینگ فقط یک صفحهی سیاه دیده میشه) بعد از
لود شدن این لیوت، انجین شروع میکنه به
لود کردن لیوتهای دیگه و کلّ بازی. در کلّ این مدّت Loader layout به نمایش در میاد که به شما اجازه میده
لودینگتون رو به معنای واقعی
شخصیسازی کنید.
(1393/11/1، 12:07 عصر)mehrdad.ch نوشته است: چطوری عکسی به پشت زمینه لودینگ قرار بدهیم می توانی سورس بگذاری.
آیا هر بار مرحله جدید اجرا می شود مثل اولین بار لود زمان می برد. چطور لودینگ را مدیریت کنیم
کاری نداره، فقط یک عکس معمولی در قالب اسپرایت یا بکگراند در Loader layout بگذارید.
خیر، فقط دفعهی اوّل
لودینگ طول میکشه، دفعههای بعدی به سرعت رد میشه.