Just take your left بازی جدید اینجانب. بزودی
(1400/5/9، 06:12 عصر)محمد 82 نوشته است: یه چند وقت پیش یه بازی دانلود کردم (ایرانی) و گرافیکش شبیه این بود ، حالا داستان و گیم پلی رو نمیدونم تا چه حد شبیهه چون اینو بازی نکردم . اما اون رو هم به نظرم هر دو عزیز یه نگاهی بندازید ، چون اگه نمونه ایرانی همین بازی باشه که نریمان اشاره کرد ، میشه فهمید چند درصد موفق بوده ، چند درصد تو ایران طرفدار داره و ... . لینکش رو پیدا کنم میفرستم

اها اینا پیدا کردم : https://cafebazaar.ir/app/com.ironwing.wordsstory

محمد جان سلام
ممنونم بابت معرفی این بازی
من نمیدونم شما خودت دوتا بازی رو نصب کردی و بازی کردی یا نه...
چون این دوتا بازی تفاوت بنیادی با هم دارن. شاید تنها شباهتشون تم فرار از زندان و تا حدودی گرافیکشون باشه.
بازی شما یک بازی کلماتیه اما بازی بالا یک بازی سراسر انیمیشن هست.
تو بازی که خدمتتون معرفی کردم و یه مدتی هست که اون سبک بازی خیلی محبوب شده. تو این سبک بازی شما با 50 الی 100 مرحله و لی اوت طرفید که برای رسیدن به یک هدفی (مثلا فرار از زندان) باید هر مرحله رو رد کنین. تو هر مرحله بازی به شما دو الی سه انتخاب داده میشه که یکیش فقط درسته و هر کدوم رو که انتخاب کنین انیمیشن مختص خودش رو داره. معمولا هم احمقانه ترین انتخاب جواب درسته. مثلا شما جلوی یک در بسته میرسین و بازی به شما دو انتخاب میده... کلید و هویج!!!
هر آدمی که حداقل شعور رو داشته باشه کلید رو انتخاب میکنه اما با کلید در باز نمیشه و شما میبازین. وقتی دوباره برمیگردین و هویج رو انتخاب میکنین. از نا کجا یک گاوی ظاهر میشه که با سرعت میاد که هویج رو بخوره و شما جا خالی میدی و گاو با سر میره تو در و در باز میشه و شما مرحله رو رد میکنی!!!
میبینید... احمقانه ترین انتخاب جواب درست بود... طنز این سبک بازیها به همین هست که برای کاربر لذت بخشه. و نکته مهمش اینه که برای اتمام بازی نیاز نیست شما پلیر حرفه ای باشین. یک سوپر پلیر حرفه ای به طور میانگین همونقدری زمان برای اتمام بازی نیاز داره که یک بچه 5 ساله!!! همه میتونن از بازی به یک اندازه لذت ببرن و زمانهای مردشون مثل تو اتوبوس بودن و یا مترو و غیره رو باهاش پر کنن و حال کنن.
اما ساخت این تیپ بازیها کار هر کسی نیست. فقط انیماتورها توان ساختش رو دارن چون تماما انیمیشنه.
اما بزرگترین مشکل این بازیهای حال حاضر مارکتها حتی پر دانلوداشون اینه که اگر ببینی با سیستم انیماتور خود انجین انیمیت شدن که اصلا حرکات نرم و زیبا نیست.
اگر بازیساز انیماتوری پیدا بشه که این سبک بازی رو با گرافیک و انیمیشن نرم و زیبای دستی بکشه... میترکونه مارکت رو...
برای همین من اولین باری که این بازی رو دیدم یاد دکتر رضایی افتادم.
شما نمونه این سبک طنز رو تو بازی اخیرشون زیاد میبینین. مثلا اونجاییکه یک روح جلوی کاراکتر بازی ظاهر میشه و شما برای رد شدن از اون باید با آتیش پارچه روح رو بسوزونین کاری که کاملا احمقانه به نظر میاد اما طنز و زیبایی بازی به همینه.
ارادتمند...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، mhp ، Hossein ، محمد 82 ، ᔕinaᗪehghani
(1400/5/10، 07:34 صبح)nariman نوشته است:
(1400/5/9، 06:12 عصر)محمد 82 نوشته است: یه چند وقت پیش یه بازی دانلود کردم (ایرانی) و گرافیکش شبیه این بود ، حالا داستان و گیم پلی رو نمیدونم تا چه حد شبیهه چون اینو بازی نکردم . اما اون رو هم به نظرم هر دو عزیز یه نگاهی بندازید ، چون اگه نمونه ایرانی همین بازی باشه که نریمان اشاره کرد ، میشه فهمید چند درصد موفق بوده ، چند درصد تو ایران طرفدار داره و ... . لینکش رو پیدا کنم میفرستم
اها اینا پیدا کردم : https://cafebazaar.ir/app/com.ironwing.wordsstory

محمد جان سلام
ممنونم بابت معرفی این بازی
من نمیدونم شما خودت دوتا بازی رو نصب کردی و بازی کردی یا نه...
چون این دوتا بازی تفاوت بنیادی با هم دارن. شاید تنها شباهتشون تم فرار از زندان و تا حدودی گرافیکشون باشه.
بازی شما یک بازی کلماتیه اما بازی بالا یک بازی سراسر انیمیشن هست.
تو بازی که خدمتتون معرفی کردم و یه مدتی هست که اون سبک بازی خیلی محبوب شده. تو این سبک بازی شما با 50 الی 100 مرحله و لی اوت طرفید که برای رسیدن به یک هدفی (مثلا فرار از زندان) باید هر مرحله رو رد کنین. تو هر مرحله بازی به شما دو الی سه انتخاب داده میشه که یکیش فقط درسته و هر کدوم رو که انتخاب کنین انیمیشن مختص خودش رو داره. معمولا هم احمقانه ترین انتخاب جواب درسته. مثلا شما جلوی یک در بسته میرسین و بازی به شما دو انتخاب میده... کلید و هویج!!!
هر آدمی که حداقل شعور رو داشته باشه کلید رو انتخاب میکنه اما با کلید در باز نمیشه و شما میبازین. وقتی دوباره برمیگردین و هویج رو انتخاب میکنین. از نا کجا یک گاوی ظاهر میشه که با سرعت میاد که هویج رو بخوره و شما جا خالی میدی و گاو با سر میره تو در و در باز میشه و شما مرحله رو رد میکنی!!!
میبینید... احمقانه ترین انتخاب جواب درست بود... طنز این سبک بازیها به همین هست که برای کاربر لذت بخشه. و نکته مهمش اینه که برای اتمام بازی نیاز نیست شما پلیر حرفه ای باشین. یک سوپر پلیر حرفه ای به طور میانگین همونقدری زمان برای اتمام بازی نیاز داره که یک بچه 5 ساله!!! همه میتونن از بازی به یک اندازه لذت ببرن و زمانهای مردشون مثل تو اتوبوس بودن و یا مترو و غیره رو باهاش پر کنن و حال کنن.
اما ساخت این تیپ بازیها کار هر کسی نیست. فقط انیماتورها توان ساختش رو دارن چون تماما انیمیشنه.
اما بزرگترین مشکل این بازیهای حال حاضر مارکتها حتی پر دانلوداشون اینه که اگر ببینی با سیستم انیماتور خود انجین انیمیت شدن که اصلا حرکات نرم و زیبا نیست.
اگر بازیساز انیماتوری پیدا بشه که این سبک بازی رو با گرافیک و انیمیشن نرم و زیبای دستی بکشه... میترکونه مارکت رو...
برای همین من اولین باری که این بازی رو دیدم یاد دکتر رضایی افتادم.
شما نمونه این سبک طنز رو تو بازی اخیرشون زیاد میبینین. مثلا اونجاییکه یک روح جلوی کاراکتر بازی ظاهر میشه و شما برای رد شدن از اون باید با آتیش پارچه روح رو بسوزونین کاری که کاملا احمقانه به نظر میاد اما طنز و زیبایی بازی به همینه.
ارادتمند...
نه نریمان جان ، من بازی که معرفی کردی رو با نکردم ، اما داستان فرار رو بازی کرده بود و به جهت شباهت گرافیکی شون فرستادمش . البته بعدش با دیدن تصاویر دو بازی تا حدودی متوجه موضوعی که میگی شدم اما گفتم ببینم نظر شما چیه . 
به نظر بازی جالبی میاد ، وسوسه ام کردی دانلودش کنم  21
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، nariman ، Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani
سلام دوستان عزیز و آقا مهرداد گل
مهرداد جان آیا امکانش هست از درآمد بازیت در استیم برای ما بگی که تجربه بشه برای کسانی که میخوان با استیم کار کنن؟
ممنون میشم
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Hossein ، Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani
درود حامد جان

پنل اصلی بازی دست من نیست و دست ناشره. دو ماه پیش بهم اطلاع داد که 600 تا در wishlist قرار دارن و بالای 300 نفر بازی رو خریدن. البته آف های زیادی به بازی خورد و خیلی ها توی همون آف بازی رو خریدن.
البته اینم عرض کنم که من تا حالا هیچ تبلیغی برای بازی نکردم. ناشرش هم که از من تنبل تر 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: -unity- ، Hossein ، ᔕinaᗪehghani ، mostafanastary
مرسی مهرداد جان
بازهم لطف کردی در همین حد عالی بود.
به امید موفقیت های روزافزون
I'm hamed 1985
من همون Americanboy  و Americanboy2 هستم و از اون زمان که انجمن به مشکل خورده بود،نتونستم وارد اکانتم بشم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، ᔕinaᗪehghani
ضمن تبریک مجدد به آقا مهرداد بابت ساخت بازی های انیمیشن محور درجه یکشون ، در مورد پیشنهاد آقا نریمان باید بگم که اتفاقا من هم مدت هاست توی فکر ساخت  بازی های مشابه فرار از زندان هستم اما مسله حجیم شدن پروژه بخاطر انیمشن های فراوانش ممکنه محدودیت ایجاد کنه..چون این  جور بازی ها سی چهل مرحله باید داشته باشه که جذاب بشه.شاید سازنده بازی فرار از زندان هم همین مشکل حجم پروژه را داشته مه ناچارا انیمیشن های خشک و کم فریم درست کرده..
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، Mehrdad ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
چرا برای حل مشکل حجیم شدن از ریگ بندی استفاده نمبکنید ؟ باور کنید میشه انیمیشن های نرم و پرفریم رو با ریگ بندی ایجاد کرد که نیاز نباشه فریم به فریم رو عکس پی ان جی بذاریم تو بازی،که حجم بره بالا .
صد البته برای این کار باید قید کانستراکت رو بزنید . چون سیستم استخوان بندی رو ساپورت نمیکنه. البته تا جایی که بنده اطلاع دارم .. نمیدونم شاید پلاگینی هم باشه که این کار رو بکنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، nariman ، ᔕinaᗪehghani

سلام.با ریگ بندی ممکنه حرکت نرم در بیاد اما مناسب هر سبک انیمیتی نیست. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، Mehrdad ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
(1400/5/12، 02:11 عصر)mansoor22 نوشته است: سلام.با ریگ بندی ممکنه حرکت نرم در بیاد اما مناسب هر سبک انیمیتی نیست. 

بله خب انیمیشن کاملا به کیفیت طراحی فریم به فریم نمیشه .
ولی همیشه باید برای بازی یه تعادل ایجاد کنید بین زیبایی و کیفیت اثر و بهینه سازی .خصوصا برای موبایل و ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، Hossein ، nariman ، ᔕinaᗪehghani
سلام آقا نریمان و سایر دوستان عزیز
پیرو صحبت هاتون در مورد اسکرین شات بازی ، من لینک چندتا بازیمو میزارم اینجا فضای بازی هامو ببینید..
نظراتتون رو دوست دارم بدونم بچه ها
ببخشید بابت تاخیر

https://ans32.com/game/math-farm

https://www.negup.com/games/play/kindclo...iga-cloud/

https://www.animalpetgames.com/cats/kisscat/

https://www.freeonlinegames.com/game/common-feature

پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، nariman ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,555 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,962 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,174 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,035 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,406 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: