مشکل در آموزش امتیاز آنلاین
دوستان من به شخصه 99999 بار این ویدیو رو دیدم... هربار از اول پروژه میسازم طبق آموزش پیش میرم و ... اما ن_م_ی_ش_ه
اگر یکی یه سورسی بذاره بینهایت ممنون میشم!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
می دونی دلیل اش چیه . آهای تمام کاربران کانستراکت که از سرور استفاده می کنی. یکبار پاسخ می دهم.
 آجاکس کانستراکت بخوبی نمی تواند با همه سرور ها هماهنگ شود و داده ها را به سرور بفرستد. اگر از رویداد ختا ارسال آجاکس رو به پروژه تان بی افزایید و پیغام رو از افزونه مرورگر alert می بینید پیغام خطا رو می دهد. من در 5 سرور آزمایش کردم چه پولی چه رایگان . روی pcshared درست کار می کرد اما هنگام که نتیجه را سرور ارسال می کرد یک کد اچ تی ام ال افزودن فایل خودش تولید می کرد.
این از نسخه 200 به بعد رخ داده است. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: soroosh ، keyhan
الان دقیقا چیکار کنیم؟! قیدشو بزنیم؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/7/8، 08:18 عصر)soroosh نوشته است: الان دقیقا چیکار کنیم؟! قیدشو بزنیم؟!

سلام، از چه نسخه ای استفاده میکنید؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من کتابخانه سرور رو نوشتم و تمام کارهای سرور رو قرار دادم. ولی به خاطر خوب کار نکردن کانستراکت ولش کردم. اولش فکر کردم  مشکل از برنامه نویسی خودم هست . کدهای امتیاز برتر رو گذاشتم در سایت ها دیدم اونها هم مشکل دارند.

پلاگین های مثل مولتی پلیر  و دیگر افزئن هایی که با سرور نوشتند . خودشان دارای آجاکس مستقل هستند. بهترین روش ساخت افزونه است.

یک هاست در پی سی شیرید بسازید . جواب می دهد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
فکر کنم نسخه 1.0.212.2 هست!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یک هاست در پی سی شیرید بسازید . جواب می دهد.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
این فایل رو دانلود کنید و اون رو جایگزین پوشه آجاکس در پوشه پلاگین های کانستراکت کنید و کانستراکت رو یکبار ریسیت کنید.اگر مشکلتان حل شد که هیچ، اما اگر نشد مشکل احتمالاً از هاست و سرور است.
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله ؛ دقیقا درسته ! مشکل از سرور بود . روی pcshared بسازین مشکل حل میشه . اما یه سوال . من این کار ها رو کردم ولی یه کلمه اضافه توی نام ها میاد . اینو کسی میدونه مشکل از چیه :

[تصویر:  Capture.PNG]

ممنون :*
چه انجمن و کاربران خوبی 41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل از افزونه کانستراکت هست نه هاست. اول هم گفتم این سرور خوب اجرا می کند فقط یک متن حاوی تگ اضافه می کند. این به  خاطر خود ارسال آجاکش هست. احتمالا اگر قبلا درست بوده باید مشکلی بعد از تغییرات در افزونه آجاکس که در نسخه 200 به بعد بوجود آمده است.
مشکل با نوشتن کد نویسی پی اچ پی رفع می شود.
باید آخر یک دستور 
کد:
echo '|';
و در کانستراکت آخریش چاپ نکنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: RezaMK ، keyhan

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: