نحوه در آوردن مطالب
لایک داری
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/15، 08:19 عصر)alidorostkar نوشته است: جواب بدید آخه من بازیایی رو دیدم که کپی یه بازی خارجیه اسپرایت های اون بازی رو چطور در میارن خواهشا کسی میدونه کمک کنه

در مورد بازیای کامپیوتر باس بگم اگر چیزی باشه تو هم  فولدری که بازیو نصب کردی ممکنه اسپرایتاش باشه 
بازی های اندرویدم که پسوند APK رو به ZIP تبدیل کن تو 90 درصد اوقات اسپرایتا ، آهنگا و ...اینا  هست 
با عضو شدن در کانال تلگرام توسعه در کانتسراکت حرفه ای شوید 

t.me/Towsea
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز ، به فرض اینکه شما مسلمون هم نباشید .

استفاده از دست رنج دیگران از نظر انسانی اشتباه هست .
شما میتونید ی صفحه رو از نت بردارید و خودتون تغییراتی روش اعمال کنید .

مثلا نمونه های کلون شده کلش آف کلنز . اما از نظر انسانی بخواید از گرافیک و یا ساخته شده چیزی استفاده کنید مشکل داره .
همچنان اگر به شخصه کسی از گرافیک بازی بنده استفاده کنه ، چه این سر ایران باشه چه اون سره قاره آفریقا باشه قانونا شکایت میکنم ...

پس بهتره از این کارا نکنید . مگر انسان نباشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب آقا حسام اگه اینجوری فرض کنیم که صد تا شرکت از جمله سیرا باید از شما شکایت کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بنده کی بازی ساختم که توی بازی هام بخوام از گرافیک اینا استفاده کنم ؟

چرا حرفای ... میزنید 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini
بحث بیهودس |:
اون بازیهایی هم که میگید کپی بازی خارجیه که البته من ندیدم ! یا قرارداد بسته شده با شرکت سازنده یا اینکه بسته گرافیکی بازی در اختیار عموم قرار گرفته البته پولی ! هیچ چیزی ساده بدست نمیاد باید خودتون تلاش کنید.

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/21، 08:33 عصر)hesam3 نوشته است: بنده کی بازی ساختم که توی بازی هام بخوام از گرافیک اینا استفاده کنم ؟

چرا حرفای ... میزنید 22

من اصلا کی گفتم گرافیک 
گفتم شما همین کانستراکت رو کرک کردید به سیرا پونصد دلار ضرر زدید
اما چون اونا انگلیسی هستند چیزی به شما نمی گند
پس اگر اونا هم کپی کنند من مشکلی نمیبینم مگه اینکه خودتون مشکلی ببینید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
بله ، بنده هم قبلا در پست دیگری گفتم برام حلال و حروم مهم نیست و از نظر انسانی همیشه همه چیزو میسنجم  و ادعایی هم ندارم 22

چون همه مردم دنیا مسلمون نیستن که بخوام براشون از حلال و حروم صحبت کنم . بنده شخصا توی انجمن خود یونیتی هم ذکر کردم که دارم از نسخه کپی شده استفاده میکنم و سازندگان اون نیز گفتند مشکل از خودشونه که امنیت برنامه پایین هست و کرک شده ... .

دوستی بود میگفت فلان حروم ال حروم ، منم بهشون گفتم پس شما کانستراکت هم کرک کردین حرومه اونوقت شما حرف خودم و به خودم تحویل میدید ؟

بله بنده یونیتی ، فتوشاپ ، کانستراکت ، سینگالینگ سیرا ، اکلیپس ، اندروید استدیو ، sdk و هزاران اسکریپت رو هم نال کردم ...

اما تا حالا از گرافیک کسی یا از اسکریپت کسی استفاده نکردم ...
کانستراکت رو هم بنده کرک نکردم ، یکی دیگه زحمتشو کشیده و رایگان در اختیار من گذاشته ...
دستشم درد نکنه 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,375 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 121 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,201 1401/4/30، 04:17 عصر
آخرین ارسال: sahabia-games
  کمتر شدن عدد از صفر tohidrajabali 0 1,146 1401/2/26، 01:06 عصر