مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )

(1397/4/28، 02:24 صبح)hesam3 نوشته است:
(1397/4/27، 05:49 عصر)rezamms نوشته است: سلام
به نظر من بهتره دکمه ها رو رنگش رو متناسب کنید و همین طور فونت رو هم یک فونت خوب قرار بدید

سلام

ممنونم از نظرتون ، اگر میتونید درباره رنگ دکمه ها بیشتر توضیح بدید .
فونت رو عوض خواهم کرد ، این تست هست چون فقط قالب بازی ساخته شده .

(1397/4/28، 02:08 صبح)amir 536 نوشته است: سلام میخوام بگم که به عنوان یه گیمر بگی نگی حرفه ای و یه بازی ساز نسبتا متوسط نظرم اینه :::: 1- عالیههههههه 41 16
2 - و یه سوال چند نفره ساختید؟
3 - سمت سرورش با زبان پی اچ پی هست یا چی ؟
4 - گرافیک با فتوشاپه ؟
5 - این بازی خرید درون برنامه داره ؟
6 - آیا ضد هک هست؟
7 - آیا گرافیک رو قفل کردید چون گرافیکش عالیه ؟
8 - بنظرم بهتره دکمه ها هم کد سی اس اس بزنین تا درست شه و 
لطفاً جواب سوالات رو بدین آقای ثنایی

سلام
1 - ممنونم
2 - بازی بصورت انفرادی ، دو نفره ، گروهی ( از 2 نفر تا 20 نفر ) ، همچنین دارای گروه ( اتحاد ، کلن و ... ) هست که هر گروه ی تعداد نفرات توش خواهند بود ( بیش از 20 نفر )
3 - پی اچ پی
4 - بله
5 - خرید درون برنامه دارد ( بازار ، مایکت )
6 - بله ، ضد هک هم پرداخت ها ، هم سیستم های دیگه
8 - در باره این مورد بیشتر توضیح بدید و طرح کلیتون رو بهم بگید خیلی عالی میشه

ممنونم .

ظاهرا شماره 7 رو جا گذاشتم ، در این مورد هم بیشتر بهم توضیح بدید .

سوال هفت رو اگه به این موضوع برید در موردش بحث شده و یک برنامه هست  برای سوال هشت هم اول یه طرح مخصوص دکمه بسازید بعد وارد کانستراکت بشید بگید
هروقت لایوت شروع شد بیاد اکشن دکمه رو بزنید نوشته css بعد رو اون بزنید و برید گوشیتون رو باز کنید بازار برید برنامه css trainingرو نصب کنید آموزش سی اس اس هست و کد بکگراند ایمج رو کپی کنید و url عکس رو یا اسم اون و فرمت رو بزنین

اگه یه زمانی ایده ای به زهنت رسید همونجا شروع به کار واسه ایده آن کن چون زمان طلاست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
سلام دوستان 1

همونطوری که توی پست اول گفتم به دلیل فشردگی وقتی که دارم ، روزی 1 ساعت بیشتر نمیتونم روزی پروژه وقت بذارم .
با این حال تغییراتی مثبت براش انجام شده و بخش هایی از بازی تکمیل شده . البته بخش های ریز بازی .

هنوز به سمت آنلاین شدن بازی پیش نرفتم که اونم پس از مواردی مشکل یابی میرم سمتش ...

یکی از تغییراتی که میشه به چشم دوستان بیاد ، تغییر در صفحه ثبت نام و ورود هست ، که طبق گفته شازده عزیز مناسب نبود .

لطفا نظرات خودتونو درباره با صفحه جدید برام به اشتراک بذارید 1 

[تصویر:  AAA_Screen_019232.png]

باتشکر / حسن ثنایی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasiri ، shazde
این لینک شاید براتون مفید باشه:
صفحه ورود
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، hasansanaei ، oak
سلام، با چه موتوری ساختید؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
خوبه ولی همچنان یه سری تغییرات میخواد تا عالی شدن . بهتره : 
1 - پس زمینه ات رو یکم تار کنی .
2 - نوشته هات رو بیاری وسط و یه عکسی مثل عکس کله آدم (مثل همین لینک بالا) یا یه ماشین تو دایره بالای فرمت بزاری و بعد یه خط و زیر خط ، نوشته های ورودت رو بزاری . ضمنا اگه صفحه ورود و ثبت نام رو جدا بزاری قشنگ تر میشه . 
3 - اگه تکست باکس ها پس زمینه نداشته باشه ، خیلی قشنگ تر میشه که برای اینکار میتونی از پلاگین advanced text box استفاده کنی که قابلیت های بیشتری نسبت به تکست باکس کانستراکت داره . 
این نظرات منه و چون گفتی نظر بدید ، من هم گفتم وگرنه هر جور دوست داری . 1 1 1

ضمنا فونت های نام کاربری و رمز عبور و تکرار و اینا اگه بخواد واسه گوشی باشه خیلی کوچیکه و بهتره یکم بزرگتر بشه .

موفق باشی و امیدوارم بازی قشنگی از آب دربیاد .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
بنده یک ایده برای صفحه ورود بازی تون  به ذهنم رسید
برای بهبود بازی تون میگم یک وقت ناراحت نشید
این ایده من بود: لینک تصویر

[تصویر:  new.png]
این یک نمونه است که اگر خواستید می تونید از ایدش استفاده کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، alireza24 ، miladesign ، amirho24 ، hasansanaei ، oak ، Master Badfar
(1397/5/26، 01:13 عصر)amirgamer نوشته است: سلام، با چه موتوری ساختید؟؟؟
کانستراکت 2

(1397/5/26، 01:15 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام دوست عزیز
خوبه ولی همچنان یه سری تغییرات میخواد تا عالی شدن . بهتره : 
1 - پس زمینه ات رو یکم تار کنی .
2 - نوشته هات رو بیاری وسط و یه عکسی مثل عکس کله آدم (مثل همین لینک بالا) یا یه ماشین تو دایره بالای فرمت بزاری و بعد یه خط و زیر خط ، نوشته های ورودت رو بزاری . ضمنا اگه صفحه ورود و ثبت نام رو جدا بزاری قشنگ تر میشه . 
3 - اگه تکست باکس ها پس زمینه نداشته باشه ، خیلی قشنگ تر میشه که برای اینکار میتونی از پلاگین advanced text box استفاده کنی که قابلیت های بیشتری نسبت به تکست باکس کانستراکت داره . 
این نظرات منه و چون گفتی نظر بدید ، من هم گفتم وگرنه هر جور دوست داری . 1 1 1

ضمنا فونت های نام کاربری و رمز عبور و تکرار و اینا اگه بخواد واسه گوشی باشه خیلی کوچیکه و بهتره یکم بزرگتر بشه .

موفق باشی و امیدوارم بازی قشنگی از آب دربیاد .

از پیشنهاداتتون ممنونم، سعی میکنم با کمک دوستان و نظرات همه عزیزان هرچه بهتر در بیارمش .

(1397/5/26، 02:53 عصر)smrm نوشته است: بنده یک ایده برای صفحه ورود بازی تون  به ذهنم رسید
برای بهبود بازی تون میگم یک وقت ناراحت نشید
این ایده من بود: لینک تصویر

[تصویر:  new.png]
این یک نمونه است که اگر خواستید می تونید از ایدش استفاده کنید

ایده بسیار جالبی بوده ...
سعی میکنم با انواع سلایق جور کنم ی جوری ...
خیلی ممنون . طرح واقعا زیبایی بود .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام دوستان . امیدوارم اوقات خوشی رو داشته باشید ؛

طی این مدت نه چندان طولانی روی همین پروژه داشتم بصورت خورد و خورد کار میکردم که تا حدودی کار پیشرفت داشته و البته از امروز ایونت نویسی بخش های اصلی بازی شروع شده که پیشرفت خیلی خوبی توش داشتم و انشالله که بازی تا چند ماه دیگه بصورت سرور های تستی ارسال میشه و بعد از مدتی هم امکان داره داخل کافه بازار یا مایکت گذاشته بشه .
مسلما از اون جایی که روی این پروژه هزینه هایی کردم همچنان برای تبلیغاتش هم تبلیغ میکنم در فضای مجازی تا دستمزد زحمات خودش رو در بیاره .

اینم عکس های جدیدی از برخی قسمت های بازی :

[تصویر:  SingPage.png]

[تصویر:  Gameme.png]

[تصویر:  ShopPage.png]

[تصویر:  UpgradePage.png]

[تصویر:  Event_Sheet.png]

اینم از محیط شروع ایونت نویسی بازی ، بزودی خبر های جدیدی از بازی در راه خواهد بود که مسلما سناریو بازی طی چند هفته آینده توضیحی مختصر خواهد شد و عکس های جدیدی از بخش های جدید بازی گذاشته میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700
سلام
بازی خیلی خوبی شده  مخصوصا بخش فروشگاه
بهتره یک فونت ساده بذارید این فونت یکم حالت فانتزی به بازی اضافه کرده
و بهتره که عنوان هایی مثل "'گاراژ" رو به صورت ساده و بدون پیچ و تاب بنویسید و رنگشو یه رنگ تیره انتخاب کنید
و یک جای خاص برای اسم ماشین و اسم راننده بذارید مثلا یک مستطیل آبی.
و برای اون عنوانی که انتخاب شده مثل" تنظیمات "به جای رنگ سبز یه رنگ آبی پر رنگ بذارید که بازی هم بیاد
البته این نظر منه بستگی به سلیقه خودتون داره53

|| فروشگاه نپتونـ! ||
|| nneptune.ir ||
|| کلیکـ کـنید ||
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1398/2/5، 12:43 عصر)S.L.F نوشته است: سلام
بازی خیلی خوبی شده  مخصوصا بخش فروشگاه
بهتره یک فونت ساده بذارید این فونت یکم حالت فانتزی به بازی اضافه کرده
و بهتره که عنوان هایی مثل "'گاراژ" رو به صورت ساده و بدون پیچ و تاب بنویسید و رنگشو یه رنگ تیره انتخاب کنید
و یک جای خاص برای اسم ماشین و اسم راننده بذارید مثلا یک مستطیل آبی.
و برای اون عنوانی که انتخاب شده مثل" تنظیمات "به جای رنگ سبز یه رنگ آبی پر رنگ بذارید که بازی هم بیاد
البته این نظر منه بستگی به سلیقه خودتون داره

سلام ؛ ممنونم .

درباره فونت اگر دوستان دیگه هم نظری دارن بگن بلکه از شر این ملعون راحت بشیم  21

درباره با گاراژ کمی بیشتر روش فکر میکنم ، شاید حتی لازم نباشه اصلا روی آیکن ها نام بخش ها نوشته بشه ؟؟؟
درباره قسمت نام راننده و ماشین خب راستش فکر میکردم اگر قرار باشه کادری باشه صفحه بازی کمی شلوغ بشه ، از طرفی هم گفتم شاید جذاب تر باشه که نام راننده و ماشین زیرشون نوشته بشه ، ولی خب به هر حال طبق گفته شما جذابیتی نداره .

درباره دکمه سبز تنظیمات هم الان که فکر میکنم شاید بهتر باشه همرنگ همون کلید های دیگه باشه . البته خب تنظیمات آیکن خاص خودش رو داره که توی صفحه ثبت نام و ورود هست ، اما خب بهتره یا اون گذاشته بشه یا کلا اون رنگ سبز تغییر پیدا کنه .

از نظراتتون ممنونم ، اگر مورد دیگه ای هم بود لطفا گوشزد کنید  1 15
  پاسخ

سپاس شده توسط: S.L.F ، hamid5700

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,749 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,151 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,011 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,372 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: