(سوال) نحوه کسب درآمد از بازیسازی
اتفاقا منم با شما موافقم از این رو می خوام کل بازی را به زبان انگلیسی طراحی کنم چون مردم عقلشون به چششونه اگه ببینن بازی زبانش انگلیسی بیشتر حال می کنن تا فارسی :دی
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70
نکات مهمی که وجود داره اینه که اولا کاربران ایرانی 95 الی 99 درصدشون دنبال برنامه های رایگان هستند چون ما کپی رایت نداریم و سالهاست که به این سبک و سیاق عادت کردیم در کافه بازار شما بررسی کنید که برنامه ها و بازیها 90 درصدشون رایگان هستند و شاید 6 7 درصد هم درون پرداخت و بقیه هم پولی همونطور که قبلا اشاره شد توی برنامه ها و بازیهای پولی فقط تعداد انگشت شماری چند میلیون فروختند و بقیه همگی کمتز از 100 تا فروش داشتن یعنی شما چه برنامه نویس اندروید باشید و چه بازیساز اندروید در هر دو صورت کاربرا دنبال رایگانند و استقبالی به پولی ها نشون نمیدن برنامه های با کیفیت بازار 99 درصد رایگان هستند و پولی ها کنارشون به چشم نمیاد اصلا به خاطر همین هم هست که بازار نمیتونه سود خاصی برامون ایجاد کنه

من یک سوال دارم که آیا میشه بازی رو بسازیم و بعد یک ناشر پیدا کنیم و یک دمو بهش بدیم و اگه خوشش اومد با یک مبلغی بهش بفروشیم و اون خودش اقدام به فروش و تبلیغات کنه و هر چی فروخت بره جیب خودش همه بقیه کارها گردن خودشه و ما فقط بازی رو بهش بفروشیم

حالا ناشر خارجی باشه یا ایرانی ولی جوری باشه که بازی رو بهش بفروشیم و خود ناشر بره دنبال فروش برای خودش اینطوری نه دیگه دردسر فروش توی مارکتهای جهانی رو نداریم و پولمون رو هم دریافت میکنیم

به نظر خودم این بهترین راهه برای ما

نظر شما چیه؟ شرکتی رو در این زمینه میشناسید؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 10:25 عصر)mehdi70 نوشته است: نکات مهمی که وجود داره اینه که اولا کاربران ایرانی 95 الی 99 درصدشون دنبال برنامه های رایگان هستند چون ما کپی رایت نداریم و سالهاست که به این سبک و سیاق عادت کردیم در کافه بازار شما بررسی کنید که برنامه ها و بازیها 90 درصدشون رایگان هستند و شاید 6 7 درصد هم درون پرداخت و بقیه هم پولی همونطور که قبلا اشاره شد توی برنامه ها و بازیهای پولی فقط تعداد انگشت شماری چند میلیون فروختند و بقیه همگی کمتز از 100 تا فروش داشتن یعنی شما چه برنامه نویس اندروید باشید و چه بازیساز اندروید در هر دو صورت کاربرا دنبال رایگانند و استقبالی به پولی ها نشون نمیدن برنامه های با کیفیت بازار 99 درصد رایگان هستند و پولی ها کنارشون به چشم نمیاد اصلا به خاطر همین هم هست که بازار نمیتونه سود خاصی برامون ایجاد کنه

من یک سوال دارم که آیا میشه بازی رو بسازیم و بعد یک ناشر پیدا کنیم و یک دمو بهش بدیم و اگه خوشش اومد با یک مبلغی بهش بفروشیم و اون خودش اقدام به فروش و تبلیغات کنه و هر چی فروخت بره جیب خودش همه بقیه کارها گردن خودشه و ما فقط بازی رو بهش بفروشیم

حالا ناشر خارجی باشه یا ایرانی ولی جوری باشه که بازی رو بهش بفروشیم و خود ناشر بره دنبال فروش برای خودش اینطوری نه دیگه دردسر فروش توی مارکتهای جهانی رو نداریم و پولمون رو هم دریافت میکنیم

به نظر خودم این بهترین راهه برای ما

نظر شما چیه؟ شرکتی رو در این زمینه میشناسید؟
آره اون درست که ما کپی رایت نداریم و مردم هم بهش عادت کردند.

اون جوریایی هم که شما میگید نیست عزیز. خیلی تند رفتید. حدود 30 درصد یا بیشتر برنامه های کافه بازار پولی-پرداخت درون برنامه ای هستند.
بازم میگم که علت فروش پایین تکراری بودن (الان شما برید کلش آف کلنز رو سرچ کنید. ببینید چند تا برنامه آموزشی برای این بازی میاد. شاید بیش از 150 تا باشه) و کیفیت پایین از نظر گرافیک هستش و حتی خیلی ها هم میان و یک برنامه بی کیفیت برای تست
میسازن و رایگان منتشرش میکنن که شما همون ها رو هم حساب کردید

خب اومدیم و یک ناشر خارجی اومد از شما بازیتون رو چند هزار دلار بخره.
آیا شما حساب خارجی دارید؟؟
آیاش شما آشنای خارجی دارید که حساب خارجی داشته باشه؟؟
تا حالا به این نکته ظریف توجه نکرده بودید نه؟؟ 4444

[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

شاید بشه با حسابهایی مثل وب مانی و چیزایی که ما رو تحریم نکردن بشه یه حساب درست کرد و فوقش پول رو به اون حساب بریزن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید ولی حرفاتون خنده داره
اینجور که میبینم هیچکدوم به ساخت اپ اعتقاد ندارید
در حالی که پرسودترین بازار همینه
شما برید لیست برنامه هایی که در مورد روت و کلش هستند
و پولین رو نگاه کنید. هیچ کدوم نمره بالایی ندارن ولی
بلا استثنا بالای هزار یا دوهزار دانلود داشتن

اصلا میدونید راز موفقیت تو بازار چیه ؟
اینکه سورس بخری یه چنتا مورد بهش اضافه کنی و بفروشی
در عرض دو روز پول سورس که سهله پول صد تا سورس مثل
اون در میاد
من که الان رو آوردم به ساخت اپ 
در کنارش هم بازی میسازم و با پرداخت درون برنامه میزارم

یه چیزی هم در مورد گوگل پلی بگم
که اگه تحریما کامل برداشته بشه باید محصولاتی رو که میسازید
فقط برای ایرانیا عرضه کنید
یعنی شما رنامه رو میزارید و گوگل به طور خودکار کاری میکنه
که فقط ip هایی که با ایران اومدن میتونن برنامه شما رو ببینن
الان هم ایران به لیست گوگل پلی اضافه شده ولی هنوز
به ایده آل نرسیده

! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

(1394/5/6، 11:48 عصر)Tartilla نوشته است: ببخشید ولی حرفاتون خنده داره
اینجور که میبینم هیچکدوم به ساخت اپ اعتقاد ندارید
در حالی که پرسودترین بازار همینه
شما برید لیست برنامه هایی که در مورد روت و کلش هستند
و پولین رو نگاه کنید. هیچ کدوم نمره بالایی ندارن ولی
بلا استثنا بالای هزار یا دوهزار دانلود داشتن

اصلا میدونید راز موفقیت تو بازار چیه ؟
اینکه سورس بخری یه چنتا مورد بهش اضافه کنی و بفروشی
در عرض دو روز پول سورس که سهله پول صد تا سورس مثل
اون در میاد
من که الان رو آوردم به ساخت اپ 
در کنارش هم بازی میسازم و با پرداخت درون برنامه میزارم

یه چیزی هم در مورد گوگل پلی بگم
که اگه تحریما کامل برداشته بشه باید محصولاتی رو که میسازید
فقط برای ایرانیا عرضه کنید
یعنی شما رنامه رو میزارید و گوگل به طور خودکار کاری میکنه
که فقط ip هایی که با ایران اومدن میتونن برنامه شما رو ببینن
الان هم ایران به لیست گوگل پلی اضافه شده ولی هنوز
به ایده آل نرسیده

عزیز من تو ساخت برنامه تجربه زیادی دارم حدود 1.5 سال و اگه اطلاعات کافی نداشته باشم در مورد چیزی اضهار نظر نمیکنم.

فقط و فقط محض اطلاعتون اینارو میگم که فکر نکنید بی تجربه هستم و حرفام خنده داره
.

تعداد زیادی برنامه ساختم. به طور مثال در مورد کلش آف کلنز. برنامه "کلش آپ" با 50 هزار تا دانلود رو بنده ساختم و اون موقعی که برنامم منتشر شد یادمه فقط و فقط 2 برنامه دیگه با موضوع کلش آف کلنز در بازار بود و یکی از اون 2 هم زمانی منتشر شد که من در حال ساخت "کلش اپ" بودم و همچنین برنامه "گام به گام دروس دبیرستان" که اونم 20 هزار تا دانلود داشته و یک برنامه که به مدت 30 روز اپ شماره یک پر فروش های مارکت ایران اپس بود کار بنده هستن.
نکته: شاید تعداد دانلودی که تو کافه بازار زده کمتر از اونیه که من گفتم دلیلشم اینه که کافه بازار نصب های فعال رو مینویسه و من طبق آماری که با سایت هایی بدین منظور ساخته شدن اومدن تعداد دانلود رو گفتم

خوب با این تعداد دانلود درآمد تغریبا خوبی نصیبم شده اما من چرا این برنامه نویسی رو کنار گزاشتم؟ اونم دلیلش این بود که به نظر من این کارا بی ارزش هستن!! همون راز موفقیت در کافه بازاری که شما میگی، به نظر من بی ارزش هستش (من خودم سورس با تمام امکانات میساختم و میفروختم و اگه کسی هم خواست بگه در اختیارش بزارم (ایکلیپس)). چرا بی  ارزش؟ چون به این نمیگن برنامه نویسی . میگن کتاب ساختن. برنامه نویسی خیلی پیچیده تر از ایناست.حالا اومدیم و شما کتاب رو هم ساختید و درآمد خوبی داشتید خب میخواید تا آخر همین کار رو انجام بدید؟ کتاب بسازید؟ این چیزی به علمتون اضافه نمیکنه و در واقع یک درآمد موقتی به حساب میاد و کارتون هم ارزش زیادی نداره. از اینترنت کپی پیس کردن.
البته این نظر شخصی خودم بود
یا برنامه نویسی پیشرفته که اونم تو ایران ارزش نداره یا بازی سازی که میتونه آینده شغلی رو هم تضمین کنه

به علاوه شما بفرمایید کجای حرف های ما خنده دار بود تا من توضیح بدم.
  پاسخ

من منظورم از خنده دار بودن بی احترامی نبود
عذر میخوام
مگه الان اسم تاپیک چیز دیگه ای غیر از درآمدزایی رو میرسونه ؟
من گفتم برید سمت اپ چون سریع ترین راه درآمده
و الا شما پنجاه سالتون هم شد میرید بازی یا اپ میسازین ؟
از بازیسازی پولی که میشه با اپ درآورد رو نمیشه کسب کرد
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

(1394/5/7، 12:40 صبح)Tartilla نوشته است: من منظورم از خنده دار بودن بی احترامی نبود
عذر میخوام
مگه الان اسم تاپیک چیز دیگه ای غیر از درآمدزایی رو میرسونه ؟
من گفتم برید سمت اپ چون سریع ترین راه درآمده
و الا شما پنجاه سالتون هم شد میرید بازی یا اپ میسازین ؟
از بازیسازی پولی که میشه با اپ درآورد رو نمیشه کسب کرد
خواهش میکنم

نه. منم چیزی در این مورد نگفتم. فقط نظر شخصیم رو برای کسانی که میخوان برن سراغ برنامه نویسی گفتم. بالاخره تبادل نظره دیگه

پنجاه سال 39 شاید 4
تو ایران شاید اینطوری باشه (که از نظر من نیست) دلیلش رو هم فکر میکنم به خاطر این باشه که تک نفره میان بازی میسازن و در نتیجه یک بازی بی کیفیت از آب در میاد به علاوه دلایلی که قبلا گفتم.

بازم هر کسی نظر خودش رو داره

53
  پاسخ

اگه یه بازی در حد فورچون لیو هم ساخته بشه فکر نکنم ایرانیا استقبال بکنن 4

-------------------------
راستی ایا میشه برای شرکتها یا سازمانها یا ادارات ایرانی بازی بسازیم و اونا ازمون بخرن؟

مثلا یه بازی برای شرکتهای معروف بسازیم ازمون میخرن؟ یا مثلا واسه سپاه یا بسیج بازیهای مذهبی بسازیم

لپ کلام اینکه در این موارد ممکنه استقبال بشه یا اصلا بهش فکر نکنیم؟

یا مثلا بازی بسازیم و بفروشیم بنیاد بازیهای رایانه ای ممکن جواب بده؟

نظرتون در این مورد چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/7، 01:19 صبح)mehdi70 نوشته است: اگه یه بازی در حد فورچون لیو هم ساخته بشه فکر نکنم ایرانیا استقبال بکنن 4

-------------------------
راستی ایا میشه برای شرکتها یا سازمانها یا ادارات ایرانی بازی بسازیم و اونا ازمون بخرن؟

مثلا یه بازی برای شرکتهای معروف بسازیم ازمون میخرن؟ یا مثلا واسه سپاه یا بسیج بازیهای مذهبی بسازیم

لپ کلام اینکه در این موارد ممکنه استقبال بشه یا اصلا بهش فکر نکنیم؟

یا مثلا بازی بسازیم و بفروشیم بنیاد بازیهای رایانه ای ممکن جواب بده؟

نظرتون در این مورد چیه؟

سپاه اگه بازی ارزشی خوب داشته باشید میخره...
حالا شرط و شروطش رو نمیدونم، که مثلا باید تمام طراحی گرافیکی از خودتون باشه یا نه.

اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: