کدگذاری اطلاعات
(1398/4/11، 09:24 عصر)محمد هادی نوشته است: آخه تست کردم وقتی برنامه اجرا میشه مثلا سکه رو میخوایم بفرستیم به سرور که از همون متد post استفاده میکنیم وقتی که متد انجام میشه ،میشه لینک رو دید و اونجا مثلا اگه زده localhost/folder/file.php?coin=1000 (اینجا برا ذخیره سکه داخل اکانت هست مثلا) بعد حالا یه هکر میاد این لینک رو میبینه و با یه تغییر ساده تو لینک میتونه مقدار سکه هارو تغییر بده.
تست کردم که میگما

من از این لحاظ میگم

من از اول به شما گفتم ، اگر امنیت سمت سرور شما درست باشه همچین مشکلاتی نداره ...

اصلا ی سوال ؛ چرا باید لینک تغییر در سکه های بازیتون انقدر ساده و مبتدی باشه که کاربر تعیین بکنه قراره چطوری سکه واریز بشه ؟

این موضوع ی موضوع پیش پا افتاده و ساده هست که شما با برنامه نویسی درست میتونید این مشکلات رو هم حل کنید .

به عنوان مثال کاری که برای امنیت این موضوع میتونید انجام بدید :

ما یک بازی داریم که کاربر وقتی بازی میکنه و پیروز میشه بهش میخوایم پاداش بدیم .
ما نباید برای پاداش هامون لینک جداگانه بذاریم .

باید یک فایل مادر درست کنیم و در اون انواع شروط بازی رو بررسی کنیم و در صورت درست بودن شرط اونوقت به کاربر پاداش بدیم .

شما اگر این کار و برای هر یک از قسمت های بازیتون انجام بدید ، اینطوری کاربر بیشتر از یک بار نمیتونه پاداش یا همون سکه رو دریافت کنه ، و البته در صورتی پاداشش رو دریافت میکنه که واقعا اون مرحله از بازی رو گذرونده باشه  15

(1398/4/11، 09:47 عصر)hamedbz نوشته است:
(1398/4/11، 09:24 عصر)محمد هادی نوشته است: آخه تست کردم وقتی برنامه اجرا میشه مثلا سکه رو میخوایم بفرستیم به سرور که از همون متد post استفاده میکنیم وقتی که متد انجام میشه ،میشه لینک رو دید و اونجا مثلا اگه زده localhost/folder/file.php?coin=1000 (اینجا برا ذخیره سکه داخل اکانت هست مثلا) بعد حالا یه هکر میاد این لینک رو میبینه و با یه تغییر ساده تو لینک میتونه مقدار سکه هارو تغییر بده.
تست کردم که میگما

من از این لحاظ میگم

اگه آدرس بالا برای افزایش سکه هست خب اگه رمزگذاری هم کنید هکر میاد چندبار این آدرس استفاده می کنه برای افزایش سکه. اگه هم برای ست کردن هست باز هکر آدرس را ذخیره میکه هر وقت سکه هاش کم شد میتونه دوباره سکه هاش رو به مقدار قبلی برگردونه، حالا چه رمزگذاری شده باشه چه نشده باشه.

و دقیقا چیز هایی که جا انداخته بودم رو شما گفتید 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamedbz ، MohammadHadi
ممنون از راهنمایی
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: علیرضا_
اقا اصن این رمزگذاری چه بدرد میخوره ؟؟؟ یه نرم افزاری یکی از دوستان ساخته بود که با ساخت بی نهایت پوشه میومد فایل های بازی رو یجا گم و گور میکرد . همون نمیتونه امنیت رو تامین کنه ؟؟؟
لطفا کامل جواب بدید چون احتمالا میخوام یه برنامه بسازم که واریز پول نقدی داشته باشه (البته توش از پلاگین onstorage) استفاده میکنم اما بگید چطوری باید امنیت رو برقرار کرد.
فقط لطفا کامل بگید چون تا الان نمیدونستم باید کدگذاری کنی ، فک میکردم کانستراکت خودش ضد هکه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اون کل فایل های مربوط به بازی رو گم و گور میکرد دیگه . ضمنا اگه میشه کامل توضیح بدید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/12، 01:53 عصر)محمد 82 نوشته است: خب اون کل فایل های مربوط به بازی رو گم و گور میکرد دیگه . ضمنا اگه میشه کامل توضیح بدید .

این روش ها بدرد نمیخوره .

تهش با ی نرم افزار Httper تمام لینک های مربوط به بازی نمایان میشه ؛
تا زمانی که سمت سرور امنیتش درست نباشه شما هیچ کاری نمیتونی بکنه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه راه بذار جلو پامون
غایب
  پاسخ

(1398/4/12، 09:49 عصر)محمد هادی نوشته است: یه راه بذار جلو پامون

گذاشتم 22

امنیت برنامه نویسیتون رو ببرید بالا ، برنامه نویسی سمت سرور بلد نیستید برید 100 درصد یاد بگیرید ، نمیتونید برید یاد بگیرید دیگه مشکل من نیست .

به هر حال از هر سیستمی غیر از اینکه بخواید سمت سرور امنیت رو تامین کنید استفاده کنید ، ی روزی بالاخره هک میشه و یا باگ میخوره ...

و من واقعا نمیدونم ، بدون زحمت میخواید خیلی راحت همه مشکلات رو حل کنید ؟
یا باید کلا بیخیال ساخت بازی آنلاین بشید یا اینکه برید یاد بگیرید بعد برید دنبالش .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
باشد تو خوبی.
حرف زدنت خیلی رو مخه ولی بازم ممنونممنون(تازه میفهمم چرا با اینکه بازی آنلاین موفق داشتی حتی یه آموزش هم چه متنی چه تصویری نذاشتی)
موفق باشی داداش
غایب
  پاسخ

(1398/4/12، 10:34 عصر)محمد هادی نوشته است: باشد تو خوبی.
حرف زدنت خیلی رو مخه ولی بازم ممنونممنون(تازه میفهمم چرا با اینکه بازی آنلاین موفق داشتی حتی یه آموزش هم چه متنی چه تصویری نذاشتی)
موفق باشی داداش

عزیز من توقع چی دارید از من ؟؟؟

دلیل اینکه آموزشی هم نذاشتم رو قبلا گفتم .
بنده بازی موفقی هم نداشتم ؛ اگر منظورتون نبرد مدرن هست که باید بهتون بگم در اون بازی من فقط تجربه کسب کردم و اون بازی هم امنیتش 100 درصدی نبود .

فکر کردید ساخت بازی آنلاین به همین سادگیاست ؟

گذاشتن یک امکان ( اتحاد . کلن / گروه یا ... ) خودش به تنهایی 2 هفته طول کشید و 8 تا فایل Php شد که هر کدوم حداقل 800 خط کد بودند ...
فقط که ساخت اتحاد نبود ! شما باید طوری کد نویسی بکنید که به بیشترین سرعت پاسخ بده ، شما میاید 100 تا کد پیش پا افتاده که دقیقا هم نمیدونید چیکار میکنند رو استفاده میکنید ، نهایتا هم بازیتون باگ میخوره نمیدونید از کجا باگ خورده / برید هرچی دلتون میخواد بسازید ، توی این دو سالی که در حال ساخت این بازی های جدیدم بودم تا حالا ی بارم از کسی توی انجمن کمک نگرفتم ، چون کسی کمک نمیکرد ( به قول محمد کسی بلد نیست ) ؛ موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام
دوستان آقا میلاد هم پلاگین میسازن ولی تا حالا نیومدن آموزش ساخت پلاگین بزارن 
چرا؟ 
1_شاید دلش نمیخواد
2_شاید وقت نداره
3_شاید با خودش میگه کلی آموزش هست برای اینکار و چرا من بیام وقت بزارم برای چیزی که هست

آقا حسام هم همینطور 
هرکی زندگی خودشو داره و به خودش مربوطه 

من خودمو مثال میزنم , والا کلی بازیهای مختلف هست که دوست دارم بیام و آموزش ساختشون با کانستراکت رو بسازم
ولی وقت و انگیزه ندارم و کلی هم مشکل دارم الان.
همین تایمی هم که میزارم و میام به انجمن سر میزنم و سوالاهایی که بلد هستم رو جواب میدم , فقط بخاطر دَینی هست که به این انجمن دارم
وگرنه بخاطر مشکلاتی که دارم چندوقت پیش به آقا مجتبی گفتم که کسی دیگه رو بیارن برای انجمن و شاید من دیگه نتونم بیام به انجمن سر بزنم.

در کل حرفم اینه که تو عصری زندگی میکنیم که اینترنت داریم , اینترنت هم یعنی هرچی میخوای فقط سرچ کن برای بازیهای آنلاین چیزی که مسلمه باید زبان های مختلف یاد بگیرید که بازهم باید بگم توی عصری زندگی میکنیم که اینترنت هست و اینترنت هم از هر موضوعی که ما بخواییم آموزش داره و میتونیم چیزی که میخواییم رو یاد بگیریم.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، kakmamad ، Master Badfar

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: