1394/8/4، 10:06 صبح
روی گوشی با پردازش پایین امتهان کنید. چون کانستراکت و بسیاری از انجین های دو بعدی و سه بعدی از پردازش موازی و تقسیم کاری بروی هسته ها پشتیبانی نمی کنند. به همین دلیل سرعت پردازنده بیشتر باشد لگد کمتر می شود.
XDK INTEL ۲۸۹۳
|
1394/8/4، 10:06 صبح
روی گوشی با پردازش پایین امتهان کنید. چون کانستراکت و بسیاری از انجین های دو بعدی و سه بعدی از پردازش موازی و تقسیم کاری بروی هسته ها پشتیبانی نمی کنند. به همین دلیل سرعت پردازنده بیشتر باشد لگد کمتر می شود.
1394/8/4، 01:37 عصر
خب روی چندتا گوشی با پردازش پایین امحان کردم خیلی بد بود.افتضاح لگ داشت.
پیشنهاد شما برای خروجی چیه؟ تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
1394/8/4، 05:59 عصر
بهترین پیشنهاد من به شما استفاده از لودینگ (Loading) است که نسبت به CPU طرف عمل می کنه و در نهایت سرعت را به حد ممکن میرسونه و بازی بدون لگ اجرا میشه معمولا در شروع بازی ها در گوشی های CPU ضعیف کمی در هنگام شروع لگ وجود دارد ولی رفته رفته این لگ کم می شود بهترین روش بنظر من همین لودینگ هست.
1394/8/5، 10:35 صبح
من اینجوری امتحان کردم : یه مقدار صبر کردم بازم لگ داشت
خیلی مهمه نمیتونم یه لودیگ طولانی بذارم جذابیت بازی از بین میره تا که نجف گشت آرامگاه ابوتراب
عرش گوید هر زمان یا لیتنی کنت تراب
1394/8/5، 09:26 عصر
نسخه ایکس دی کی ۲۶۱۱ منشر شده است که با آخرین نسخه کانستراکت هماهنگ سازی شده است.
در این نسخه امکانات افزوده نشده و فقط باگ ها ان درست شده است. دانلود اینتل ایکس دی کی ۲۶۱۱
1394/11/2، 09:33 عصر
نگارش تازه اینتل ایکس دی کی ۲۸۹۳ : چندین پرونده از پرونده های راه انداز و نسپ گر ، پاد ویروس یاب مانند کسپراسکی و نورتون بد افزار دانسته شده و از ادامه کار کردن برنامه جلوگیری می کند .
احتمالا در یک ماه یا دو ماه دیگر نگارش سوم منتشر شود . اکنون بیش از سه ماه است که شرکت اینتل از کاربران خود درخواست می کند تا در نشست هایی درباره کارایی و کاستی ها برنامه گفتگو کنند و نیاز هایشان و مشتگل هایی که این نرم افزار داراست کاربران بازگو کنند . امیدواریم که الگو های و الگوریتم های اندروید بهبود بیابد و سازگاریی بیشتر و افزایش کارایی در کانستراکت را شاهد باشیم. من برنامه را برای ساده کردن و راحت کردن دریافت کردم و فشرده سازی کردم و به تکه تکه کردم . بیشترین اندازه هر پرونده 100 مگا بایت است . که شما می توانید به آسانی دریافت کنید دریافت اینتل ایکس دی کی 2893 |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
![]() |
انتشار بازی پل آجری | Hosseinjahanian | 0 | 2,132 |
1400/11/11، 03:05 عصر آخرین ارسال: Hosseinjahanian |
![]() |
خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 | امیرعلی فیروزبخش | 0 | 1,425 |
1400/9/18، 04:25 عصر آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش |
امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! | hasansanaei | 2 | 3,353 |
1400/1/5، 05:11 عصر آخرین ارسال: mostafanastary |
|
!!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! | Kiarash | 1 | 3,898 |
1399/6/22، 12:51 عصر آخرین ارسال: oak |
|
![]() |
تایپک تبادل سورس | Zahra By | 6 | 5,148 |
1399/5/24، 08:43 عصر آخرین ارسال: Zahra By |