اضطراری ، حرکت شیء به جای مشخص
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ یه پلاگین دیگه هست که master معرفی کردن تون اون لینکه ، البته پلاگین نیست . رفتار easy star.js for tilemap ، البته من تایل مپ ندارم اما شاید بدرد بخوره ، اینم یه چیزیه مث همون pathfinding که path رو پیدا میکنه اما اکشنی برای راه افتادن و رفتن شیء نداره . حالا میخواستم ببینم با رفتار move to با کدوم اکشنش میتونم بگم راهی که این پلاگین پیدا کرده رو بره ؟؟؟ اگرم راهی واسه همون پلاگین path finding دارید که بهتر .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

مانع تون یا باید رفتار Solid داشته باشه یا اگر اشتباه نکنم در اول کار به Pathfinder بگید که چه Object ی مانع هست
اما همون Solid بهتره ، Polygon ها رو هم روی مانعتون چک کنید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله solid هستن موانع و اون رو توی path finding هم رو solid گذاشتم . اما وقتی همون مانعو خودم میزارم و تست میکنم درسته و تشخیصش میده اما وقت تو بازی با اونت همون شیء مانع رو ایجاد میکنم اون رو تشخیص نمیده ، حتی اگه بگم هرلحظه مسیریابی کن . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اگه وقتی کلیک کردید جایی از صفحه , اسپرایت مورد نظر رو (create) میکنید
اینبار بجاش از قبل اسپرایت ها رو بسازید و بزارید توی صفحه
و بگید وقتی کاربر کلیک کرد جایی از صفحه , یکی از اون اسپرایت های از قبل ساخته شده ست پوزیشن بشه به جایی که کلیک کرده
مثلا 5 تا اسپرایت میتونه بسازه , 5 تاشو توی سورس بسازید و بذارید بیرون صفحه

شاید به این شکل درست بشه.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون شازده جان . اینو که قبلا امتحان کرده بودم و بالاترم گفتم . ولی مشکل اینه که شیء هایی که قراره ساخته بشه ممکنه زیاد باشه چون کاربر تعیینشون میکنه

آقا چه عجیب . وقتی گفتم بره به اون پوزیشن ، بازم از روش رد شدن ، درصورتیکه اگه قبل تست اون شیء هارو تو اون موقعیت بزارم و بعد تست کنم مشکلی نیست اما وقتی گفته شازده رو پیاده کردم بازم مشکل بود. از روشون رد شد
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببینید من این سورس رو درست کردم ، دوتا اونتم براش گذاشتم ، یکی مانع رو ایجاد کنه و یکی خود موانع بالارو بیاره به جایی که کلیک میشه . اما درهردو حالت توپ از روشون رد میشه . اما وقتی قبل تست خودتون جعبه هارو بیارید سر راه و بعدش تست کنید ، مشکلی نداره . لینک دانلود سورس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
مشکل از اونجاست که شما با تغییر مکان هر کدوم از موانع، باید نقشه موانعی که آبجکت راهش رو از بین اونا پیدا میکنه رو، regenerate کنید ولی اینکار انجام نشده تو سورس.
Path
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، محمد 82 ، shazde ، [email protected] ، ᔕinaᗪehghani
اقا دم شما گرم ، همیشه وقتی جواب میدی میزنی به هدف ، من تاحالا با این پلاگین کار نکرده بودم و خب بلد نبودم و خیلی ممنون از کمک شما . انشااله خدا هرچی میخواید بهتون بده . اومدم اعتبارم بدم اما انگار چون قبلا داده بودم دیگه نداد ولی به هرحال ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhp ، ᔕinaᗪehghani
با زدن دکمه ی اعتبار بر روی پست میتونین اعتبار بدین دوباره ( حتما روی پست )
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
ممنون ، فقط یه چیز دیگه . وسط حرکت ممکنه من یه مانع بسازم ، با توجه به اونتی که زدم (وقتی مانعی ساخته شد مسیر دوباره regenerate و اکشن بعدیش روباره find path میشه) اما وقتی مثلا گوی های در حرکتند و من مانع میسازم یا توجه به اونت بالا باید مانع رو شناسایی و دوباره مسیریابی کنن و برن اما از روش رد میشن . الان این موقع حرکتش مشکله فقط. 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: