رستوران
متشکرم اما من کاراکتر ایرانی میخوام

بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاراکتر ایرانی باید توسط افراد ایرانی ساخته بشه! یعنی باید خودتون بسازید اگه آشنایی کمی با فتوشاپ یا ایلوستریتور داشته باشین مشکلی ندارین میتونین همون اسپرایت هارو از همین سایتی که گفتم بگیرین و معمولا خودشون یک فایل با فرمت psd (فرمت فتوشاپ و ایلوستریتور) بهتون میدن که میتونین اونارو مطابق میلتون ویرایش کنین اگه اینم بلد نیستین میتونین از یه تاپیک پایینتر استفاده بکنین( همون تاپیکی که عنوانش نوشته گرافیستم) و بهش پیشنهاد طراحی بدین

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با نرم افزار انیمیشن باکس چطور
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/12، 09:18 عصر)kiarashb' نوشته است: با نرم افزار انیمیشن باکس چطور

با انیمیشن باکس میشه به کاراکتر انیمیشن داد نمیشه اونو ویرایش کرد در کل کارکردش جوریه که قسمت های یک کاراکتر(دست-سر و...) رو بهش میدی و انیمیشنتو از طریق پوینت هایی که داره تنظیم میکنی البته بعضی از انیمیشن ها به صورت پیش فرض توش هست مثل راه رفتن یا شمشیر زدن و...

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب باری من یه بازیی هست که نقش اول اون یک پسر بچه هست د سبک بازی مهدیار برای همین میخوام کاراکتر پسر بچه ایرانی باشه
بزودی بازی من
  پاسخ

سپاس شده توسط:

یه ترفندی هست توی طراحی نمیدونم جواب میده یانه اینجوریه که اگه میخوای کاراکتر پسر رو داشته باشی میای یه عکس از پسر تو اینترنت دانلود میکنی بعد با فتوشاپ یا ایلوستریتور دور اونو خط میکشی(pen tool) بعد همه خط های بدنشو میکشی و جاهایی که رنگ روشنتری داره بهش رنگ روشنتر و جاهایی که رنگ تیره و تاریکتری داره (مث سایه های بدنش) رنگ تاریک تری میدی ( البته منظورم از تاریک و روشن رنگ بدنش بود)

این برنامه میتونه به دردت بخوره 
برنامه

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من یک کاراکتر دارم اما بی کیفیت هست چیکار کنم

چجوری بزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
http://s13.picofile.com/file/8401764392/...%DB%B3.jpg بفرمایید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

با همون روشی که گفتم با فتوشاپ یا ایلوستریتور میتونین عین همینو بسازین البته باید از ابزار پن تول استفاده بکنین برای به دست آوردن رنگ هایی که در اسپرایت به کار رفته میتونین از ابزار قطره چکان استفاده کنین

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من فتوشاپ بلد نیستم نرم افزاری نیست کیفیت عکس رو بیشتر کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 354 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,636 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 456 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 395 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,377 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: