موضوعها: 40
مکان: مـــشهــد
سپاسها: 319
910 سپاس گرفتهشده در 399 ارسال
خُب اصلی ترین مشکل شما اینه که متغیر CHAR که نشون میده کدوم کاراکتر خریداری شده با خرید هر کاراکتر مقدارش عوض میشه. معنیش اینه که حتی اگر شما هر سه کاراکتر رو هم خریده باشین باز هم انگار دو تا از کاراکترها رو نخریدین چرا که مقدارش به آخرین کاراکتر خریداری شده تغییر میکنه. احتمالاً موجودی سکه هاتون برای خرید دو کاراکتر دیگه کافیه. پس یعنی در کل مشخص نمیشه که کدوم کاراکترها دقیقاً خریداری شدن!
برای حل مشکل کافیه یک آرایه یا دیکشنری برای ذخیره وضعیت کاراکترهای خریداری شده بسازین یا هم برای هر شیء یک متغیر اینستنتس (ترجیجاً از نوع بولین) بسازین تا بتونین علاوه بر مقدار سکه ها بررسی کنین که کاراکترهایی که یکبار خریداری شدن دوباره خریداری نشن.
موفق باشین.
موضوعها: 27
سپاسها: 364
86 سپاس گرفتهشده در 57 ارسال
سلام سوالاتی برام پیش اومد که اگه کسی میدونه وسورسی بده خیلی خوب میشه
1. چطوری وقتی داخل بازی چیزی برمیداریم زیر نمایش داده میشود مثل تفنگ یا کلیدکه نشون میده این ایتم ها رو داریم اگه بهم بگید خیلی ممنون میشم اگه توضیحی هست توضیح بدید و یا سورسی چیزی هست بدید
2. یکی دیگه هم هست مقدار دید ما در بازی ها همون view رو من داخل منو بازی مثلا 1024 در 900 میزرام و بازی در یک لایوت دیگه 500 در 700 میزارم مشکل این هست که هر دولایوت میشه 500 در 700 و منو من هم دیدش عوض میشه
اگه کسی میدونه بگه با تشکر
دوستان اگه اولین سوال رو راه حل رو میدونید لطفا سورسی بدید ودومی هم موندم توش
موضوعها: 74
مکان: مشهد
سپاسها: 1509
1438 سپاس گرفتهشده در 1046 ارسال
دوست من هر چیزی یه راه حلی داره
این سوال اول شما رو میشه با خلاقیت حل کنیدش
اول اخلاقیت خودتون و الگوریت چینیتون رو امتحان کنید بعدش بیاین بپرسین لطفا
بشین فکر کن
ان با دیکشنری قابل حل هست
یا با ارایه که خوشبختانه استاد مستر بدفار آموزش هاشون رو گذاشتن تو انجمن سرچ کنید دیکشنری یا آرایع با هرکدوم راحت تر بودین از همون استفاده کنید
اونم به چشم .... فقط حداقل اون دومی رو بگید اگه منوجه نمیشید بگید عکس یا فیلم بفرستم دو تا کار میخوام بکنم نمیدونم میشه یا نه یکی زوم داخل بازی هست که خیلی نیاز دارم و نمیدونم چیجوری میشه و میخوام در هر لیوت مقدارview متفاوت از دیگری باشه
با تشکر
سلام مجدد
خواستم از شما نظر خواهی کنم میخوام برای بازیم دیلوگ بزارم از نظر شما از همون سیستم خود کانسترکت استفاده کنم که مثلا ست تکست بشه به فلان دیالوگ و بعد از ۲ ثانیه ناپدید بشه یا نه از روش دوم استفاده کنم یعنی برای هر دیلوگ توی فتوشاپ یا پینت با فونت دلخواه بنویسم و دیالوگ ها رو یه عنوان یک اسپرایت وارد کنم
نظر خودم همون روش اول هست چون زیاد دردسر نداره و اگه بخوام هر دیالگ رو وارد کنم حجم زیاد میشه ولی خب بدی هایی هم داره چون فونت دلخواه آدم نیست و....
حالا نظر شما مونده منتظر هستم . یا علی
موضوعها: 7
مکان: بهشهر
سپاسها: 1044
266 سپاس گرفتهشده در 168 ارسال
خب اگه بخواید روش اول رو پیاده سازی کنید باید وب فونت نصب کنید چون شاید گوشی ها فونت شما رو نداشته باشن .