1398/2/5، 05:14 عصر
میشه از صفحه بازی هم عکس بگیرید بفرستید؟
مافیا سرعت ( بازی آنلاین مدیریتی )
|
1398/2/5، 05:14 عصر
میشه از صفحه بازی هم عکس بگیرید بفرستید؟
1398/2/5، 05:24 عصر
ببخشید هنوز خروجی نگرفتید.
چون من لینکش رو پیدا نکردم برنامه کافه _ به زودی حمایت فراموش نشهپیج اینساگرام : https://www.instagram.com/cafeapp.99/ کانال تلگرام : https://t.me/cafeapp99 http://uploadb.me/hjh0pf9fdqod/159525159...2.jpg.html
1398/2/5، 09:21 عصر
(1398/2/5، 05:14 عصر)akhm2002 نوشته است: میشه از صفحه بازی هم عکس بگیرید بفرستید؟ این بازی چیز خاصی نداره در قسمت گیم پلی بخاطر همین چیزی نیست که بشه ازش عکس گذاشت ، برنامه نویسی های بخش هاش هم تکمیل نشده بخاطر همین فعلا ویدئو هم نمیتونم بذارم . انشالله تکمیل بشه خواهم گذاشت . (1398/2/5، 05:24 عصر)علیرضاصادقی۰۰۹۸ نوشته است: ببخشید هنوز خروجی نگرفتید. بازی در بخش پروژه های در حال تکمیل هست عزیز .
1398/4/9، 01:08 صبح
سلام
این پروژه از بازی بنده بیش از 80 درصد کار هاش تموم شده ، توی ساخت بازی متاسفانه به مشکلاتی هم برخورد کردم ، البته من آدم چالش پذیری هستم و از چالش و مشکلات بوجود اومده فرار نمیکنم . اما خب باعث شد برخی از کار هایی که در نسخه اول میخواستم انجام بدم رو مجبور بشم دستخوش تغییراتی قرار بدم . به عنوان مثال میخواستم لیگ های حذفی قرار بدم که متاسفانه به دلایلی توی نسخه اول منصرف این کار شدم با اینکه مطمئن هستم این بخش از جذاب ترین بخش های بازی هست . اما خب به دلایلی مشکلاتی که برام بوجود آورد مجبور شدم قسمت هایی از سناریو رو فعلا حذف کنم ، ولی خود بازی همچنان جذابیت هایی داره که با کمک دوستان توی نسخه تستی که برای انجمن بزودی خواهم گذاشت سعی میکنیم این جذابیت رو دو چندان کنیم ![]() و اما داستان بازی : از این قرار هست که شما به عنوان یک راننده کهنه کار پس از سال ها دوری از مسابقات ماشین سواری ، حالا تصمیم میگیرید که یک کسب و کار جدید برای خودتون راه بندازید ، پس تصمیم میگیرید با اندک سرمایه ای که دارید یک ماشین از رده خارج بخرید و یک راننده معمولی استخدام کنید و با شرکت در مسابقات رده پایین کم کم برای خودتون صاحب اسم و رسمی بشید و تعداد ماشین ها و راننده هاتونو بیشتر کنید ؛ البته این کار اصلا آسون نیست هر مسابقه امکان داره راننده تون تصادف کنه و حتی آسیب ببینه و گاها ممکنه راننده بمیره یا ماشین کلا اسقاط بشه ! باید حواستون به میزان خستگی و انرژی راننده باشه و سعی کنید روی رانندتون فشار نیارید تا از میزان تصادفات و باخت هاتون کاسته بشه ... /// البته توضیحات بیشتر از اینا هست اما مسلما توضیحات بازی زیاد مهم نیست و مهم کیفیت خود بازی هست ، توی بازی راهنمایی قرار دادم که توی کل مسیر بازی تا زمانی که کاربر تمام بخش های بازی رو یاد بگیره بهش کمک میکنه : ![]() ![]() ![]() ![]() بخش هایی از بازی که تکمیل نشده و اون 20 درصدی که فعلا روشون کار نشده بخش های برترین ها و تقویت ماشین و تربیت راننده هست ؛ برترین ها که فردا تکمیل میشه و بخش های تقویت ماشین تا پایان هفته و تربیت راننده تا هفته آینده تکمیل خواهد شد . به طور کلی به احتمال فراوان نسخه پایدار بازی پایان همین ماه منتشر خواهد شد ![]() و البته باتشکر از همه دوستان ![]()
1398/4/9، 02:25 صبح
سلام
کاش یه عکس گیم پلی هم میزاشتید ولی خب با سابقه ای که دارید , میشه گفت یه کار خوب درمیاد منتهی یه ایراد بزرگ داره برای تبدیل شدن به یه بازیِ خوب و اونم گرافیکشه که همچنان بنظرم چنگی به دل نمیزنه یکی دو تا نمونه از بازیهای بازار میزارم که ببنید گرافیکش چطوره , امیدوارم کمک کنه. ![]() ![]() ![]() ![]() در هرصورت امیدوارم انتشار یه بازی موفق رو شاهد باشیم.
1398/4/9، 02:49 صبح
(1398/4/9، 02:25 صبح)shazde نوشته است: سلام سلام محمد جان . والا منم بدم نمیاد کیفیت ظاهری بازی حتی از اینها هم بهتر باشه ؛ اما خب مشکلاتی هست که میدونم شما هم میدونی ولی به طور کلی ی بار میگم مسلما همه دوستان هم این مشکل رو دارن . 1 - وقتی شما بصورت انفرادی کار میکنی صرفا اگر در زمان تولید هزینه ای هم داشته باشه پای خودت هست ، این پروژه هم از اون هایی بود که برای من دست کم هزینه هایی داشته ... 2 - گرافیست خوب برای همکاری پیدا نمیشه ، یعنی گرافیستی که خوب باشه بیکار نمیمونه که بخواد با بنده سر بگیر نگیر پروژه کار کنه ... توهین نباشه برخی از دوستان توی همین انجمن هم بودند پیشنهاد کار به من دادن اما وقتی حتی ی نمونه کار ازشون دیدم کلا به مشکل خوردیم . 3 - گرافیست خوب مد نظر ما دستمزد زیادی میگیره ، بنده سر کار کردن با همین پروژه بازی از یک گرافیست مطرح خواستم طراحی هایی برام انجام بدن که هزینه سرسام آوری گفتند ، البته خب ایشون انجام میدادن کار های گرافیکی رو مسلما بازی موفقیتش 15000 برابر میشد . 4 - گرافیستی که کارش خوب نباشه زیاده ، و متاسفانه هزینه صرف کردن برای همچین چیزایی هدر دادن پول و وقت هست . متاسفانه بنده گول یکی از همین گرافیست نماها رو خوردم و مبلغ 500 هزار تومان به ایشون پرداخت کردم که نهایتا یک طرح فوق العاده آشغال درست کردند و نهایتا هم جواب تلفن هم ندادن ... خب اشتباه خودم بود ولی خب سر این پروژه 1 میلیون پول من الکی رفت ، یعنی فقط خرج شد اما هیچ تاثیری روی پروژه نداشت . الانم پروژه تقریبا رو به اتمام هست و دیگه اون شوقی که در شروع اش داشتم رو ندارم و البته که فکر میکنم اگر بازی جذاب باشه و جذب کننده باشه مسلما با همین گرافیک هم میتونه موفق باشه و حتی با همین تیپ هم میتونه به صفحه اول کافه بازار بره ، البته همه اینها بستگی به این داره که تا انتشار نسخه پایدار بازی و انتشار رسمی اون چقدر روی بازی کار بشه تا کاربر به خودش جذب کنه .
1398/4/9، 02:32 عصر
آها درسته
من فکر کردم شاید بتونی هزینه زیاد کنی برای گرافیست وگرنه برای ماها , پیدا کردن گرافیست خوب میسر نیست و هزینه هاش خیلی بالا میشه. به امیدخدا که هرچی زودتر تموم و منتشر بشه , صفحه اول هم بیاد.
1398/4/9، 02:42 عصر
سلام.
گیم پلی بازی چجوریه ؟ اگر بتونید رنگ بندی هارو بهتر کنید و فونت بهتری پیدا کنید ظاهر بازی بهتر میشه. اگر نمیتونید خودتون طراحی کنید از عکسای موجود تو اینترنت با یکم تغییر استفاده کنید. اکثر بازیهای ماشینی کافه بازار برای منوها از همین ترفند استفاده میکنن. در حال حاظر ظاهر بازی جوریه که بیشتر قشر کم سن و سال تر رو جذب میکنه ( بخاطر رنگارنگ بودن ) ولی زیاد برای نوجوون ها و جوون ها جذابیت نداره. امیدوارم موفق باشید.
1398/4/9، 03:20 عصر
(1398/4/9، 02:32 عصر)shazde نوشته است: آها درسته والا محمد جان تونستن که میتونستم ... ما مستاجر های تهرانی امسال بدبخت شدیم ، من امسال مجبور شدم رهن خونم رو دو برابر کنم ، بماند که اجاره خونه هم 80 درصد بیشتر شد ... این افزایش بی سابقه قیمت رهن و اجاره توی تهران باعث شد من تمام برنامه هام بهم بریزه وگرنه تا 10 میلیون هم حتی حاضر بودم برای این بازی صرف هزینه کنم ولی خب متاسفانه الان امکانشو ندارم دیگه . ![]()
1398/4/9، 03:26 عصر
(1398/4/9، 03:20 عصر)hesam3 نوشته است:(1398/4/9، 02:32 عصر)shazde نوشته است: آها درسته متاسفم واقعا. امیدوارم از سود این بازی بتونی یه خونه هم بخری واسه خودت ![]() |
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
Cursed letters | MohammadHadi | 0 | 1,543 |
1401/12/11، 02:02 صبح آخرین ارسال: MohammadHadi |
|
![]() |
دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... | oak | 115 | 62,749 |
1401/2/26، 10:09 صبح آخرین ارسال: tohidrajabali |
کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت | Alireza3d | 6 | 4,151 |
1400/9/11، 06:57 عصر آخرین ارسال: Alireza3d |
|
گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده | alii | 4 | 4,011 |