ستیز قهرمانان؛هیجانی بی پایان(گرافیک جدید)
(1398/9/18، 09:24 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/9/18، 09:18 عصر)wof team نوشته است:
(1398/9/18، 09:14 عصر)hesam3 نوشته است: همون قبلی هم عالی بود ، ولی گرافیک فعلی قشنگ از حالت طنز خارج شده و ی جنبه جدی به بازی بخشیده .

ضمن اینکه طراحی رابط کاربری فوق العاده هست ...
درسته ولی خب از اونجایی که بازی اکشن هست طنز خیلی مهم نیست،البتع بودن طنز خیلی بهتره ولی چون گرافیک جدید کارکترا بهتر هستند و از لحاظ انیمیتی هم نسبت به قبلی خیلی بهترن و ... به همین خاطر عوض کردیم

بلعکس منم جنبه جدی رو جزو ارزش های بازی اسم بردم ؛ کاراکتر های فعلی جذاب تر هستند .
فقط یک سوالی داشتم که جواب دادن یا ندادنش بستگی به خودتون داره ، طراحی کاراکتر و انیمیت رو با چه نرم افزاری صورت دادید ؟؟
چون من توی گانگسترا به مشکلی خوردم و قصد دارم کلا نرم افزار انیمیت رو عوض کنم و گرافیست جدیدی استخدام کنم ، میخوام ببینم با چه نرم افزار هایی شما کار کردید .
طراحی شون که با ایلو هست و انیمیت شون با cartoon animator4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/9/18، 09:26 عصر)wof team نوشته است:
(1398/9/18، 09:24 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/9/18، 09:18 عصر)wof team نوشته است: درسته ولی خب از اونجایی که بازی اکشن هست طنز خیلی مهم نیست،البتع بودن طنز خیلی بهتره ولی چون گرافیک جدید کارکترا بهتر هستند و از لحاظ انیمیتی هم نسبت به قبلی خیلی بهترن و ... به همین خاطر عوض کردیم

بلعکس منم جنبه جدی رو جزو ارزش های بازی اسم بردم ؛ کاراکتر های فعلی جذاب تر هستند .
فقط یک سوالی داشتم که جواب دادن یا ندادنش بستگی به خودتون داره ، طراحی کاراکتر و انیمیت رو با چه نرم افزاری صورت دادید ؟؟
چون من توی گانگسترا به مشکلی خوردم و قصد دارم کلا نرم افزار انیمیت رو عوض کنم و گرافیست جدیدی استخدام کنم ، میخوام ببینم با چه نرم افزار هایی شما کار کردید .
طراحی شون که با ایلو هست و انیمیت شون با cartoon animator4

خب اینطوری که حجم انیمیشن ها زیاد میشه ...
چون من پلاگینی ندیدم ، خروجیش هم تا جایی که میدونم فقط png هست .
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
یه نکته هست که گفته نشد

طراحی شخصیت های بازی خیلی زمانبر بود چون اعضای گروه خیلی ریز بین هستن  23
به طوری که یکی از شخصیت ها طراحی و تطبیق دادن اون با نظرات اعضا حدود 86 روز طول کشید 22

سیر تکاملش رو میتونید ببینید

[تصویر:  photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B9_%DB%B1%DB...%DB%B3.jpg]
خب البته جالبه که از کجا به کجا رسیدیم! 21
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، mahdi.p ، wof team ، amin COD ، MohammadHadi
البته هنوز ادامه داره این تکامل و چشم براش گذاشتن و ارتقا دادنش
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، amin COD ، MohammadHadi
عالی شده ...
خیلی با حاله ولی ...
ببینین مثل این جور بازی ها زیاده مثلا خروس جنگی در واقع این جور بازی ها جذابه (بیشتر بخاطر اینه که آنلاینه) ولی اگه کاربر احساس کنه که آنلاین نیست ، اون وقت دیگه بازی نمیکنه ...
ببینین ، توی خروس جنگی دشمنت یک سری حرکت رو با ترتیب خاصی پشت سر هم انجام می ده که بعد یه مدت خیییلی ضایه می شه ...
در واقع اونا خواستن کاری کنن که اگه کسی آنلاین نبود ، و فقط حتی یکی آنلاین بود هم بتونه بازی کنه...
چجوری؟
یه راندمانی رو طراحی کردن که اول کاراکتر دشمن مشت بزنه و بعد گارد بگیره و بعد با سلاح اول و بعد مشت بزنه و اگه بازی ادامه داشت دوباره از اول اجرا می شه تا زمانی که بمیری یا ببازی.
این خوبه ولی دیگه فقط اسم ها و قدرت  لول به سرور ارسال می شه و بازی اینارو مرتب می کنه و برات نمایش میده.
یعنی اصلا آنلاین نیست (فقط اسمش آنلاینه و اینترنت می سوزونه ...) فقط اسمها و اطلاعات و بقیه ی جنگ ها با هوش مصنوعیه....
فقط تورنومنت هاش آنلاین شده و حرکات همون حرکات کاراکتر ها هست.
شما باید یه سیستمی اشته باشید که اگه کسی آنلاین نبود هم کاربر بتونه بازی کنه ولی انقدر خراب و ضایه و ابتدایی نه، باید الگو های جنگی متعددی داشته باشه و این خیلی بهتره...
این بازی اگه امکاناتی دیگه ای و بهتری نصبت به خروس جنگی و امثالهم داشته باشه می تونه موفق بشه مثلا این قابلیت رو داشته باشه که از کاراکتر های دیگه کمک بگیره خیییلی خوب می شه ....
در بحث صدا ذاری و آهنگ سازی هم اگه کمک خواستین در خدمتتونم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، wof team
برا این موضوع سیستم خاصی مدنظرمونه که طراحیش میکنیم
ممنون که گوشزد کردید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، علیرضا_
میتونم بگم شاید بازی شما بهترین های 2020 شه تو ایران موفق باشید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، wof team
(1398/9/20، 07:40 عصر)oak نوشته است: عالی شده ...
خیلی با حاله ولی ...
ببینین مثل این جور بازی ها زیاده مثلا خروس جنگی در واقع این جور بازی ها جذابه (بیشتر بخاطر اینه که آنلاینه) ولی اگه کاربر احساس کنه که آنلاین نیست ، اون وقت دیگه بازی نمیکنه ...
ببینین ، توی خروس جنگی دشمنت یک سری حرکت رو با ترتیب خاصی پشت سر هم انجام می ده که بعد یه مدت خیییلی ضایه می شه ...
در واقع اونا خواستن کاری کنن که اگه کسی آنلاین نبود ، و فقط حتی یکی آنلاین بود هم بتونه بازی کنه...
چجوری؟
یه راندمانی رو طراحی کردن که اول کاراکتر دشمن مشت بزنه و بعد گارد بگیره و بعد با سلاح اول و بعد مشت بزنه و اگه بازی ادامه داشت دوباره از اول اجرا می شه تا زمانی که بمیری یا ببازی.
این خوبه ولی دیگه فقط اسم ها و قدرت  لول به سرور ارسال می شه و بازی اینارو مرتب می کنه و برات نمایش میده.
یعنی اصلا آنلاین نیست (فقط اسمش آنلاینه و اینترنت می سوزونه ...) فقط اسمها و اطلاعات و بقیه ی جنگ ها با هوش مصنوعیه....
شما باید یه سیستمی اشته باشید که اگه کسی آنلاین نبود هم کاربر بتونه بازی کنه ولی انقدر خراب و ضایه و ابتدایی نه، باید الگو های جنگی متعددی داشته باشه و این خیلی بهتره...
این بازی اگه امکاناتی دیگه ای و بهتری نصبت به خروس جنگی و امثالهم داشته باشه می تونه موفق بشه مثلا این قابلیت رو داشته باشه که از کاراکتر های دیگه کمک بگیره خیییلی خوب می شه ....
سلام
کاملا صحیح
ولی این بازی مثل خروس جنگی و اینا نیست که یک جا باشن و..
من کلا خودم با بازی های مثل خروس جنگی و پسرخوانده و اینا حال نمیکنم
این بازی کاملا اکشنه و در یه محیط میتونن کامل برن اینور اونور قدرت های مختلف و....
انشالله بزودی یه گیم پلی از بازی هم میزاریم تا بیشتر بدونید راجبش

(1398/9/20، 08:59 عصر)saman نوشته است: میتونم بگم شاید بازی شما بهترین های 2020 شه تو ایران موفق باشید!

نظر لطفتونه 63
ما هم امیدواریم که بتونیم یه بازی خوب که بتونه گیمر های ایرانی رو به خودش جذب کنه و باهاش حال کنن بسازیم
  پاسخ

سپاس شده توسط: MrAlvand ، MohammadHadi
من که مطمئنم بازی تون حتما میگیره و خودم از طرفدارای پر و پا قرصش هستم و امیدوارم بهترین های همه مارکت ها بشین
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، wof team ، Mahdibabaei M.N
(1398/9/20، 10:12 عصر)wof team نوشته است:
(1398/9/20، 07:40 عصر)oak نوشته است: عالی شده ...
خیلی با حاله ولی ...
چجوری؟
سلام
کاملا صحیح
ولی این بازی مثل خروس جنگی و اینا نیست که یک جا باشن و..
من کلا خودم با بازی های مثل خروس جنگی و پسرخوانده و اینا حال نمیکنم
این بازی کاملا اکشنه و در یه محیط میتونن کامل برن اینور اونور قدرت های مختلف و....
انشالله بزودی یه گیم پلی از بازی هم میزاریم تا بیشتر بدونید راجبش

(1398/9/20، 08:59 عصر)saman نوشته است: میتونم بگم شاید بازی شما بهترین های 2020 شه تو ایران موفق باشید!

نظر لطفتونه 63
ما هم امیدواریم که بتونیم یه بازی خوب که بتونه گیمر های ایرانی رو به خودش جذب کنه و باهاش حال کنن بسازیم

ببخشید شاید من زود قضاوت کردم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,663 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 63,805 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,248 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,098 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,592 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: