دومین تصویر از بازی minscule منتشر شد
ممنون بابت ایمیلی که زدید، اما قصه از قبل هم مشخص بود، آخر تریلر خودشون اشاره کردن که بازی رو از AppStore میشه دریافت کرد.

Moved Permanently

و البته یه سری بازی های دیگه از
302 Moved

[تصویر:  screen520x924.jpeg]

[تصویر:  screen520x924.jpeg]

یا کلا:

https://www.google.com/search?q=minuscul...66&bih=647

سپاس شده توسط: hitler
(1396/1/11، 11:55 صبح)hesam3 نوشته است: دوستانی که قصد تمسخر دارن ، پست نذارن سنگین تر هستن ، اگر بنده هم بخوام گیر بدم میتونم حرف زیادی بزنم !
اما در حال حاضر فقط سکوت میکنم تا پروژه ایشون از آب در بیاد .

دوستانی که قراره فقط بیان به عبارتی ... بزنن لطفا ساکت باشن تا ببینیم تهش میخوان چیکار کنن .

به جای مسخره بازی به فکر ریش خودتون باشید و برید خودتونو درست کنید که ... .

من نمیدونم این همه آدم بیکار ( شخص خاصی مد نظر نیست ) توی این انجمن چیکار میکنن ؟؟ ما نه ازتون کاری دیدیم نه کمکی دیدیم نه حرکت خاصی ! موندم برای چی توی این انجمن بعضیا عضو هستن .

از الان من هیچ دخالتی در این تاپیکتون نمیکنم و کاری هم به کار بازیتون و پارسیدو گیمز عزیز و هیچکسی ندارم .
در پاسخ به دوست عزیز : حسام
بیکاری مثل من میخواست شما الاف موضوعی غیر واقعی نشید 
اره من تا حالا هیچ بازی ای نساختم و تاپیکی هم برای بازیم نزدم که اینقدر شاخ بشه در عوض بجای بازی 1 ماهه که بالای صد دانلود نکرد و ده ها تاپیک هم داره (تو این انجمن کم ندیدیم ) و در تمام این مدت بجای بعضی از دوستان که فقط به به و چه چه به هر بازی ای میگفتن من با صراحت انتقاد کردم و ماه ها تجربه کسب کردم و اگر میخواستم راه بعضی از بزرگواران رو در پیش بگیرم و الکی بازی بدم بیرون همون تاپیک هایی که  تابستان 95  زدم الان در بازی های منتشر شده بودن ( رز سیاه / mansion / supermacy 1914 ) 
معمولا هر کس میخواد برای عنوان معروفی یا حتی کوچکترین عنوانی یه گیم بسازه از همون اول سند / اسم سایت / و حد اقل قراردادشونو نشون میدن . حالا امیدوارم دوستمون دلیلی هم داشته باشه که من به فکرم نمیرسه . حالا دوستان گرامی بجایی اینکه حرف منطقی رو بزنن فقط ارزوی موفقیت میکنن برای بازی ای که هنوز معلوم نیست جدا از بحث سند و مدرک گرافیکی داشته باشه ....
طوری که انگار این بازی قراره پرچم ایران رو در عرصه گیم جهانی بالا ببره 
چون عادت شده که هر متنی رو باور کنیم و گول ظاهر رو بخوریم 
غیر از این بود که اینهمه جرایم اینترنتی درایران صورت نمیگرفت به هر حال من که کاری این دوست عزیز ندارم .
ولی خواهشا اگر هر کسی میخواد از یه عنوان معروف بازی بسازه قراردادی ندیده رو به دیگران تحمیل نکنه لااقل بدون این بند و تاپیکا بازی رو بسازه اگر منطقش اجازه میده البته

اگر شما هم به حرف من نرسیدین از این انجمن منو حذف کنید و قول میدم که هیچوقت به عنوان حداقل یک کاربر وارد این انجمن نشم 

[تصویر:  wjhg_2017-03-31_19_43_09-minuscule_la_va...erdues.png]

من هم برای این بازی ارزوی موفقیت میکنم
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

سپاس شده توسط: mostafanastary ، ᔕinaᗪehghani

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Cursed letters MohammadHadi 0 1,543 1401/12/11، 02:02 صبح
آخرین ارسال: MohammadHadi
Information دریانوردان (شروعی از صفر) در دست ساخت... oak 115 62,750 1401/2/26، 10:09 صبح
آخرین ارسال: tohidrajabali
  کلیپی کوتاه از بازی در حال ساخت Alireza3d 6 4,152 1400/9/11، 06:57 عصر
آخرین ارسال: Alireza3d
  گیم پلی قسمت سوم منطقه آلوده alii 4 4,012 1400/8/26، 09:23 عصر
آخرین ارسال: alii
Brick ستیز قهرمانان:هیجانی بی پایان (جدید) Mahdibabaei M.N 17 10,375 1400/8/25، 09:16 عصر
آخرین ارسال: MdSarli

پرش به انجمن: