1398/4/9، 03:26 عصر
(1398/4/9، 02:42 عصر)hsnpi نوشته است: سلام.
گیم پلی بازی چجوریه ؟
اگر بتونید رنگ بندی هارو بهتر کنید و فونت بهتری پیدا کنید ظاهر بازی بهتر میشه.
اگر نمیتونید خودتون طراحی کنید از عکسای موجود تو اینترنت با یکم تغییر استفاده کنید. اکثر بازیهای ماشینی کافه بازار برای منوها از همین ترفند استفاده میکنن.
در حال حاظر ظاهر بازی جوریه که بیشتر قشر کم سن و سال تر رو جذب میکنه ( بخاطر رنگارنگ بودن ) ولی زیاد برای نوجوون ها و جوون ها جذابیت نداره.
امیدوارم موفق باشید.
سلام ؛
گیم پلی بازی مدیریتی هست ، از اون جایی که کانستراکت یک موتور 2 بعدی هست پس برای پیاده کردن ایده بنده اگر میخواستم با یونیتی کار کنم 2 سال ساختش طول میکشید ( دست تنها ) بخاطر همین اون رو با کانستراکت ساختم ، اما بازی گیم پلی مدیریتی داره و کاربر نقش مدیر مجموعه رو داره و هزینه های مسابقات و ماشین ها و راننده هارو مدیریت میکنه ، راننده تربیت میکنه و پول جمع میکنه برای خرید ماشین های جدید ، گاراژ رو ارتقا میده و ...
درباره رنگ بندی ها و فونت هم قبلا دوستان نظر داده بودن که بنده پرسیدم گفتم دقیقا چه چیزی مد نظر دوستان هست ؟؟؟
فکر میکنم باتوجه به در مضیقه بودن از لحاظ گرافیکی نهایتا مجبور بشم همون ایده گرافیک پابلیک رو پیاده کنم

تا به اینجا در بازی سعیم در این بوده 80 درصد گرافیک کار خودم باشه اما خب خودم هیچ وقت توی کار گرافیک موفق عمل نکردم

(1398/4/9، 03:26 عصر)shazde نوشته است:(1398/4/9، 03:20 عصر)hesam3 نوشته است:(1398/4/9، 02:32 عصر)shazde نوشته است: آها درسته
من فکر کردم شاید بتونی هزینه زیاد کنی برای گرافیست وگرنه برای ماها , پیدا کردن گرافیست خوب میسر نیست و هزینه هاش خیلی بالا میشه.
به امیدخدا که هرچی زودتر تموم و منتشر بشه , صفحه اول هم بیاد.
والا محمد جان تونستن که میتونستم ...
ما مستاجر های تهرانی امسال بدبخت شدیم ، من امسال مجبور شدم رهن خونم رو دو برابر کنم ، بماند که اجاره خونه هم 80 درصد بیشتر شد ...
این افزایش بی سابقه قیمت رهن و اجاره توی تهران باعث شد من تمام برنامه هام بهم بریزه وگرنه تا 10 میلیون هم حتی حاضر بودم برای این بازی صرف هزینه کنم ولی خب متاسفانه الان امکانشو ندارم دیگه .
متاسفم واقعا. امیدوارم از سود این بازی بتونی یه خونه هم بخری واسه خودت
ممنون محمد جان ، امیدوارم شما هم به چیزی که میخوای برسی